- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
Doğru ya şaşkın mıyım neyimTek yumurta ikizlerinin cinsiyeti farkli olamaz canim
Canim benim erkek olmasina benim kizlarda cok sevindi teyzesiCanım benim ben de seni iyi ki tanımışın ve diğer kızlarıValla inan seninkinin erkek olmasına benimki kadar sevindim neredeyse, sağlıklı doğarlar inşallah… az önce uzanmıştım, bir kıpırdanma hissettim karnımda hemen açtım ve ilk defa kendi gözlerimle gördüm göbeğim yukarı çıktı indi yandan kızımda ilk tekmeleri hissetmem 19-20.haftayı bulmuştu, erkek demekki daha farklı dedim ya da 2.gebelik Çok güzel bir duyguydu…içimde gerçekten bir canlı var gözlerim de şahit artık
Hahaha ya çekilen acılar unutulmasa zaten çocuğun düşüncesi bile geçmezdi aklımızdan. Ben kızımda hamilelikten de doğumdan da baya çektim şimdi hamileyim dediğimde bana nasıl cesaret ettin onca şeyden sonra diyenler oluyor. Ya unutmasam yapmazdım ne kadar acı çekersek çekelim hiçbir şey evlattan daha tatlı değil çekilen çileye değiyor sonundaValla su anda hiç aklıma gelmiyor daha doğrusu 2 yeter bize modundayim hala toparlanamadim resmen koca yaz bulantıyla geçti ama büyük konuşmak istemiyorum 3. Ye hamile olup cok bulantısı olan arkadaşlara burada nasıl oldu o iş diye sorasım var ama şu anda hiç aklım almıyorbenim çok hoşuma gidiyor oğlum eşimin kopyası bide çoğu huyu fiziken her şeyi benzer minyatüru gibi çok hoşuma gidiyor benim onları böyle görmek ama şu da bi gerçek bazen iki kardeş kavga ediyor gibi uğraşıyorlar birbirleriyle bide şu kısım var ben arada kıskanma malzemesiyim ikisi de beni yanına alıp diğerini kiskandirmayi yapıyorlar arada o kısmı biraz gurur oksayici
Bende bir kere ikizlere ayrı ayrı kaç yaşındasınız diye sormuştumDoğru ya şaşkın mıyım neyim
Unutmamak için kendimi videoya alayım bir gün boyunca diyorum sizlanir dururum videoda arada bebek aklıma gelince açarım diyorumHahaha ya çekilen acılar unutulmasa zaten çocuğun düşüncesi bile geçmezdi aklımızdan. Ben kızımda hamilelikten de doğumdan da baya çektim şimdi hamileyim dediğimde bana nasıl cesaret ettin onca şeyden sonra diyenler oluyor. Ya unutmasam yapmazdım ne kadar acı çekersek çekelim hiçbir şey evlattan daha tatlı değil çekilen çileye değiyor sonundaBenim kızımda çok babaya düşkün umarım oğlum bana düşkün olurda evde eşitlik sağlanır
Aynen canım ben de başladım tekrar. İyice azaldıCanim benim 5. Haftadan beri lekelenmem var ama hicbir zaman kanama alanim olmadi. Ama doktorlar hicbir zaman progestani biraktirtmadi bana. Hatta birde uzerine igne verdiler. Kanama alanin olmamis olsa bile lekelenme gordugun gibi mutlaka fitil igne kullanmalısın. Bende cok yoruldum kullanmaktan ama mecburuz sağlık olsun ne yapalım.
Canım tek yumurta olunca aynı cinsiyette oluyor. Henüz belli değil benim ama yaşadıklarımdan sonra cinsiyet düşünmekten lüks gibi geliyor. Sağlıklı olsun da hiç önemli değilAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hem de tek yumurta ikizi olmuşlarmaşallah cinsiyet belli mi ? belki biri kız biri erkek olur ne güzel de olur
İnşallah canım. Kaybına üzüldüm diğeri sağlıkla gelir inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunBenimde tüp bebek tekini kaybettim seni çok iyi anlıyorum inşallah sağ sağlim ikisini de kucağına alırsın stresten uzak durmaya çalışmak en güzeli zor ama başarmak lazım
İyiyim canım ben merkezdeyim bi zarar ziyan yok ama ilcelerimizde durum cok kotu. El birligiyle bugunleri aşcaz insaAllahA AnnemAnnemm canim cok cok gecmis olsun rabbim tekrar yaşatmasin arkadaşım sen nasilsin iyimisin
Benim bunu karıştırmam ironik oldu ama annem tek yumurta ikiziBende bir kere ikizlere ayrı ayrı kaç yaşındasınız diye sormuştumOluyor öyle şaşkınlıklar
Ben bebeği hiç hareket ederken görmedim daha normal mi bilmiyorum amaMerhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittim sabah ilk saatlerde,daha önce bebek ultrasonda oynuyordu,bu sefer hiç kimildamadi,bir tane kaybim var öyle endişeliyim ki sormayin gitsin,birde ishal var bayada sürdü bugün gidebildim anca enfeksiyon hastalıklarına, ateş iştahsızlık bulantı yoksa çok önemli değil gibi birşeyler söyledi ama insan korkuyor,ultrasonda bebegi kimildamayanlar oldumu aranizda normaldir değil mi
Canim kalbi atıyorsa dr iyi dediyse dert etme belki uyuyordur mesela benim dün gittigimde sirtustu yatıyordu hareketli degildi onemli olsn kalbinin normal atmasi bir sıkıntı olsa dr derdi yani endiselenmeMerhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittim sabah ilk saatlerde,daha önce bebek ultrasonda oynuyordu,bu sefer hiç kimildamadi,bir tane kaybim var öyle endişeliyim ki sormayin gitsin,birde ishal var bayada sürdü bugün gidebildim anca enfeksiyon hastalıklarına, ateş iştahsızlık bulantı yoksa çok önemli değil gibi birşeyler söyledi ama insan korkuyor,ultrasonda bebegi kimildamayanlar oldumu aranizda normaldir değil mi
Amin güzel kardeşim güzel dualarına en yürekten amin hemdeAmin canım benim teşekkür ederim hiç endişelenme emin ol zararsızdır oda Allah'ın izniyle hiç bir sorun olmayacak sendede boşu boşuna stres panik yapma canım içini ferah tut inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşuruz yavrularimiza
evet gülüm ya öyleymiş Allah beterinden saklasın , maşallah barekallah size allahım sağlıkla huzurla mutlulukla kavuşmanızı nasip etsin tekrar teşekkür ederim cevabınız içinEvet yaa ama Hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz onlar zararsız keneler internette falan cok kötü şeyler yazıyor bende sonradan okuyunca dehşete kapıldımBenim 15 haftalık oldu
Yani bende farketmemistim ama doktor bak kolları oynuyor demisti daha evvel,belki doktor söylememiştir size. neysee durup dururken ne kendimi ne başkasını evhamlandirmayam ,benim nasil geçecek hamilelik bu endişe ile hiç bilmiyorum yaBen bebeği hiç hareket ederken görmedim daha normal mi bilmiyorum ama
Benim de hiç hareket etmediği zamanlar olmuştu. Bir sonraki kontolümde hareketliydi. Yani bunlar normal bence. Bir de gitmeden bir parça çikolata yersen hareketli oluyorlarmış. Çevremdekiler öyle demişti ben de deniyorum işe yarıyor bence. Ama ne kadar doğru bilemiyorumMerhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittim sabah ilk saatlerde,daha önce bebek ultrasonda oynuyordu,bu sefer hiç kimildamadi,bir tane kaybim var öyle endişeliyim ki sormayin gitsin,birde ishal var bayada sürdü bugün gidebildim anca enfeksiyon hastalıklarına, ateş iştahsızlık bulantı yoksa çok önemli değil gibi birşeyler söyledi ama insan korkuyor,ultrasonda bebegi kimildamayanlar oldumu aranizda normaldir değil mi
Kuzucum şimdi okudum geçmiş olsun çok dikkat et kendineBenim de hiç hareket etmediği zamanlar olmuştu. Bir sonraki kontolümde hareketliydi. Yani bunlar normal bence. Bir de gitmeden bir parça çikolata yersen hareketli oluyorlarmış. Çevremdekiler öyle demişti ben de deniyorum işe yarıyor bence. Ama ne kadar doğru bilemiyorum
Çok evhamliyim çok,doktor tık tık vurdu,gene kimildamadi ,sabah açlığı vardı birdaha tok gideyim evetBenim de hiç hareket etmediği zamanlar olmuştu. Bir sonraki kontolümde hareketliydi. Yani bunlar normal bence. Bir de gitmeden bir parça çikolata yersen hareketli oluyorlarmış. Çevremdekiler öyle demişti ben de deniyorum işe yarıyor bence. Ama ne kadar doğru bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?