2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar hint filmi seviyorsanız güzel bir tavsiyem var Az önce izledim güzeldi gerçekten, hamilelerin ve anne olmak isteyen kadınların izlemesi lazım mutlaka gülerken ağladım, ağlarken güldüm öyle bir film valla çok da anlamlı sözleri vardı…Netflix’te var, ben oradan izledim, belki netten de bulur ya da indirip izlersiniz, adı MİMİ

Eklentiler

• 8CDF24E5-2F66-47C6-9703-325D51F9717A.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 32
Canim benim erkek olmasina benim kizlarda cok sevindi teyzesi insllah saglikla kucagimiza aliriz ogluşlarimiz ya yerim ben onun minik ellerini ayakklarini minik mucize
canim benimde içerde kelebek kipirtilisi gibi benimkide yakinda dans eder ozaman

Hahaha ya çekilen acılar unutulmasa zaten çocuğun düşüncesi bile geçmezdi aklımızdan. Ben kızımda hamilelikten de doğumdan da baya çektim şimdi hamileyim dediğimde bana nasıl cesaret ettin onca şeyden sonra diyenler oluyor. Ya unutmasam yapmazdım ne kadar acı çekersek çekelim hiçbir şey evlattan daha tatlı değil çekilen çileye değiyor sonunda Benim kızımda çok babaya düşkün umarım oğlum bana düşkün olurda evde eşitlik sağlanır

Unutmamak için kendimi videoya alayım bir gün boyunca diyorum sizlanir dururum videoda arada bebek aklıma gelince açarım diyorum eşimde sen 2 seneye bidaha olsun demeye başlarsın diyor ama bilmiyorum daha bunun bide son ayları doğumu var şimdiden yıldım düşkün olur merak etme ayırıyorlar anneyi her zaman çok farkediliyir etraftan

Aynen canım ben de başladım tekrar. İyice azaldı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hem de tek yumurta ikizi olmuşlar maşallah cinsiyet belli mi ? belki biri kız biri erkek olur ne güzel de olur
Canım tek yumurta olunca aynı cinsiyette oluyor. Henüz belli değil benim ama yaşadıklarımdan sonra cinsiyet düşünmekten lüks gibi geliyor. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil
Benimde tüp bebek tekini kaybettim seni çok iyi anlıyorum inşallah sağ sağlim ikisini de kucağına alırsın stresten uzak durmaya çalışmak en güzeli zor ama başarmak lazım
İnşallah canım. Kaybına üzüldüm diğeri sağlıkla gelir inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittim sabah ilk saatlerde,daha önce bebek ultrasonda oynuyordu,bu sefer hiç kimildamadi,bir tane kaybim var öyle endişeliyim ki sormayin gitsin,birde ishal var bayada sürdü bugün gidebildim anca enfeksiyon hastalıklarına, ateş iştahsızlık bulantı yoksa çok önemli değil gibi birşeyler söyledi ama insan korkuyor,ultrasonda bebegi kimildamayanlar oldumu aranizda normaldir değil mi

Ben bebeği hiç hareket ederken görmedim daha normal mi bilmiyorum ama

Canim kalbi atıyorsa dr iyi dediyse dert etme belki uyuyordur mesela benim dün gittigimde sirtustu yatıyordu hareketli degildi onemli olsn kalbinin normal atmasi bir sıkıntı olsa dr derdi yani endiselenme

Amin güzel kardeşim güzel dualarına en yürekten amin hemde canım benim inşallah
Evet yaa ama Hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz onlar zararsız keneler internette falan cok kötü şeyler yazıyor bende sonradan okuyunca dehşete kapıldım Benim 15 haftalık oldu
evet gülüm ya öyleymiş Allah beterinden saklasın , maşallah barekallah size allahım sağlıkla huzurla mutlulukla kavuşmanızı nasip etsin tekrar teşekkür ederim cevabınız için

Ben bebeği hiç hareket ederken görmedim daha normal mi bilmiyorum ama
Yani bende farketmemistim ama doktor bak kolları oynuyor demisti daha evvel,belki doktor söylememiştir size. neysee durup dururken ne kendimi ne başkasını evhamlandirmayam ,benim nasil geçecek hamilelik bu endişe ile hiç bilmiyorum ya

Benim de hiç hareket etmediği zamanlar olmuştu. Bir sonraki kontolümde hareketliydi. Yani bunlar normal bence. Bir de gitmeden bir parça çikolata yersen hareketli oluyorlarmış. Çevremdekiler öyle demişti ben de deniyorum işe yarıyor bence. Ama ne kadar doğru bilemiyorum

Kuzucum şimdi okudum geçmiş olsun çok dikkat et kendine Ben bilmiyodum tek embriyo kondu diye hatırlıyorum ya şaşırdım bebekler diyince Allahımın hikmetii sağlıkla dünyaya getir inşallah bebişleriiniiii

Çok evhamliyim çok,doktor tık tık vurdu,gene kimildamadi ,sabah açlığı vardı birdaha tok gideyim evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…