• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kuzucum şimdi okudum geçmiş olsun çok dikkat et kendine ☺️ Ben bilmiyodum tek embriyo kondu diye hatırlıyorum ya şaşırdım bebekler diyince 😍 Allahımın hikmetii sağlıkla dünyaya getir inşallah bebişleriiniiii 🤲🥰🧿
Tek kondu. Tek sağlıklı bulunmuştu zaten. O da ikiye bölünmüş tek yumurta ikizlerim oldu😇

Kızlar hint filmi seviyorsanız güzel bir tavsiyem var 😃☺️ Az önce izledim güzeldi gerçekten, hamilelerin ve anne olmak isteyen kadınların izlemesi lazım mutlaka 😉 gülerken ağladım, ağlarken güldüm öyle bir film valla 😃 çok da anlamlı sözleri vardı…Netflix’te var, ben oradan izledim, belki netten de bulur ya da indirip izlersiniz, adı MİMİ ☺️
Kesinlikle çok güzel geçen hafta izledim canım 🥰

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittim sabah ilk saatlerde,daha önce bebek ultrasonda oynuyordu,bu sefer hiç kimildamadi,bir tane kaybim var öyle endişeliyim ki sormayin gitsin,birde ishal var bayada sürdü bugün gidebildim anca enfeksiyon hastalıklarına, ateş iştahsızlık bulantı yoksa çok önemli değil gibi birşeyler söyledi ama insan korkuyor,ultrasonda bebegi kimildamayanlar oldumu aranizda normaldir değil mi
Canım bence bebeğin büyük ihtimal uyuyordur ☺️ Bi sorun olsaydı dr un mutlaka söylerdi, kalp atışlarını kontrol ediyorlar zaten içini ferah tut 🙏🏻 Çok geçmiş olsun 💐

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittim sabah ilk saatlerde,daha önce bebek ultrasonda oynuyordu,bu sefer hiç kimildamadi,bir tane kaybim var öyle endişeliyim ki sormayin gitsin,birde ishal var bayada sürdü bugün gidebildim anca enfeksiyon hastalıklarına, ateş iştahsızlık bulantı yoksa çok önemli değil gibi birşeyler söyledi ama insan korkuyor,ultrasonda bebegi kimildamayanlar oldumu aranizda normaldir değil mi
Canım kalp atışlarını dinlemedi mi doktor? Ben 2li tarama için gittiğimde benimki de hiç hareket etmiyordu, ölçüm yapamadı hatta doktor ama kalp atışını dinletmişti. Önce korktum ben de. Sonra bana tatlı birşeyler yiyip gel bida bakalım dedi, gittim yedim yarım saat sonra geldim tekrar, bu sefer uyanmıştı dönüp duruyordu hemen ölçüm yaptı doktor, diyeceğim o ki genelde uyuyo oluyolarmış zaten, sen de tekrar gideceksen tatlı bişeyler yiyip git mutlaka

kızlar birşey soracağım ☺️ Kız bebek gebelik testlerinde battan önce erkek bebek battan sonra çıkıyormuş… Cinsiyeti öğrendi iseniz yorum yapsanıza doğru mu?

kızlar birşey soracağım ☺️ Kız bebek gebelik testlerinde battan önce erkek bebek battan sonra çıkıyormuş… Cinsiyeti öğrendi iseniz yorum yapsanıza doğru mu?
Canım ben battan once öğrendim ama ben 14 ve 16 mayista iliski olmustu 16 mayis aksami yumurtam catlamisti ovulasyonla takip ediyodum kiz benim bebis 14 mayistaki sperm dolledi hemen16 mayista die düşünüyorum o aksam catlayinca 16siyla kalsaydım erkek olurdu tabi hersey Allah in takdiri ama bilimsel oyle söyleniyor 😅

Ne alakası var ki bunun cinsiyetle bebek varsa zaten battan öncede silik çıkar ki her türlü

Ben bata 3-4 gun kala normal kaset testte ogrendim. Benim bebis kız nasipse. ☺️

İkili tarama sonucum bu şekilde çıkmış
Ben anlayamadım yazılanlardan

9504DE2A-5A22-4435-AE78-4A8A11D85B93.webp

Yani bende farketmemistim ama doktor bak kolları oynuyor demisti daha evvel,belki doktor söylememiştir size. neysee durup dururken ne kendimi ne başkasını evhamlandirmayam ,benim nasil geçecek hamilelik bu endişe ile hiç bilmiyorum ya 😔
Bence bir problem yoktur sonuçta daha çok küçükler belki de uyuduklari zamana denk geliyoruz 😊

Yaa ben adet beklediğim tarihin 4. Gününde kıpkırmızı çizgiyle öğrendim öncesinde hiç tahmin de etmiyordum daha cinsiyette öğrenemedim bende merak ettim şimdi doğru mu acaba gerçi ben hiç öğrenemem bunu 😂

Canım kalp atışlarını dinlemedi mi doktor? Ben 2li tarama için gittiğimde benimki de hiç hareket etmiyordu, ölçüm yapamadı hatta doktor ama kalp atışını dinletmişti. Önce korktum ben de. Sonra bana tatlı birşeyler yiyip gel bida bakalım dedi, gittim yedim yarım saat sonra geldim tekrar, bu sefer uyanmıştı dönüp duruyordu hemen ölçüm yaptı doktor, diyeceğim o ki genelde uyuyo oluyolarmış zaten, sen de tekrar gideceksen tatlı bişeyler yiyip git mutlaka
Yok atışı var dedi ama dinletmiyor her seferinde devletde gittiğim.birdahakine yiyip gideceğim sabah kahvalti yapmadan gitmiştim.cok teşekkürler valla burda doktorlardan daha iyi rahatlatiyoruz birbirimizi 🙏

Yaa ben adet beklediğim tarihin 4. Gününde kıpkırmızı çizgiyle öğrendim öncesinde hiç tahmin de etmiyordum daha cinsiyette öğrenemedim bende merak ettim şimdi doğru mu acaba gerçi ben hiç öğrenemem bunu 😂
Canim o değilde ilişki yumurtlama zamanı olursa erkekmis yumurtlamadan önce yani adet biter bitmez olursa genelde kız oluyormuş bu doğru çıktı bende

Canım ben battan once öğrendim ama ben 14 ve 16 mayista iliski olmustu 16 mayis aksami yumurtam catlamisti ovulasyonla takip ediyodum kiz benim bebis 14 mayistaki sperm dolledi hemen16 mayista die düşünüyorum o aksam catlayinca 16siyla kalsaydım erkek olurdu tabi hersey Allah in takdiri ama bilimsel oyle söyleniyor 😅
Onu tutturamadim ben catlamadan onceydi ilişki erkek oldu oda tutmadı bizde 😂

Back
X