Ah sorma canım ya merkezdeyiz, kır düğünlerine gittik davet edilmiştik bi ara çocuk parkına götürdüm çocukları illa zıpzıp dediler orayaÇok geçmiş olsun... İzmir'de keneyi ilk kez duydumİzmir'in neresi burası... İyiki farketmissin
çok teşekkür ederim Bugün 5. Günüm doktor kan tahlilleri istedi öğleden sonra çıkacak sonuçlar , ilk 9 gün önemlidir dedi . İnşallah hayırlısyla şu sıkıntılı bekleyişi geçiririmCok gecmis olsun ya görmüşsünüz allahtan cok fazla duyuyorum bu aralar keneyi inşallah sorunsuz atlatmissinizdir
Ah çok teşekkür ederim canım benim kan verdim sabah , öğleden sonra belli olacak Ama Dr. 9 gün dikkat et belirtilere dedi . Çok da konuşmadı biraz cevapsız sorularım kaldı aslındaSagol canim icini ferah tut guzel cikacak ins sonuçların
Canım benimÇok geçmiş olsun canımaçık havada herşey olabiliyor. İyi ki kendin çıkartmaya çalışmamışsın. Ama doktor tehlikeli kene değil dediyse biliyordur ama sen tedbiri elden bırakma tabiki. Tekrar geçmiş olsun canım
Ins güzel cikacak meraklanma canim zararsiz demis bizim buralarda cok olur findik toplarken cok yapışırdı bize annem alırdı o yuzden seninki de onlardandır zararsiz oluyor o yoks benim bin kere kırım kongo olmam gerekirdi.dr un o an kafası baska biryerlerdedir ona takilmaAh çok teşekkür ederim canım benim kan verdim sabah , öğleden sonra belli olacak Ama Dr. 9 gün dikkat et belirtilere dedi . Çok da konuşmadı biraz cevapsız sorularım kaldı aslında
Amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden saklasın,bir daha yaşatmasın inşallah.
Ayy çok geçmiş olsun canım. Birşey olmamıştır kuzuna Allahın izniyle,merak etme. Çayır kenesi zararsız diye biliyorum bende...
Sinovac bilindik aşı, tetenozla aynı mantık dedi. Hatta randevu aldığımı söyleyince yeniden sordu ,sinovac için aldın değil mi dedi.Biontech’e neden izin vermedi canım ?
Evet yaaAhahah rüyanda bile belli etmemiş cocuko rüyalara bayılıyorum ya cok gerçekçi oluyor ne güzel az sevgimiz diniyor cok özledim bebek bi an önce zaman geçse de kavuşsak hepimiz
Oda şart değil bence.1 yaşına kadar anne yanında kalıyor zaten,küçük beşik bide sifonyer alsanız yeter artar.Kızlar merhaba, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz içinsize bir soru soracağım. Biz şuanda açık mutfaklı küçük bir 1+1 evde yaşıyoruz. Evimiz 60metre kare. Taşınmak istedik ama oturduğumuz yerde 3000 TL'den aşağıda 2+1 kiralık daire bulamadık. Şimdi ilk çocuğumuz olduğu içinde oda yapmalı mıyız bilemiyoruz.
İkinci çocuğu olanlar veya tecrübesi olanlar odanın gerekli olup olmadığını söyleyebilir mi acaba? Yatak odasına küçük bir dolap yaptırıp acaba 1 sene daha idare edebilir miyiz
Amiiiiiiin çok teşekkür ederim canım benim ne güzel demişsin , inşallah öyledir Allah’ın izni ile . Kan tahlili verdim öğleden sonra almaya gideceğim inşallahBence bir problem olsa belli ederdi zaten doktorda söylemiş zararsız kene olduğunu. Hiç üzülüp kafana takma
Rabbim esirgesin geçmiş olsun
Gecmiş olsun. Zararlı kene değilmiş ya hiç strese girmeyin bence. Hiç unutmam kardeşim küçükken koltuk altında siyah bişey gördük, ben zannettik ilk etapta. Annem çekince biraz kene dışarı çıktı. Kocaman da oyuk olmuştu o bölgede. Hiç doktora bile goturmedik. Maşallah biseyde olmadı.Amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederimİnşallah hayırlısyla temiz çıkarım şu tehlikeli günleri . Bende öyle duydum hep çiftçiler köyde oturanlar hep oluyormuş kene bu Ege bölgesi civarı hastalıklı kene yok diyorlar ama işte sonuç çıkana kadar evham
Tamam canım bu sabah üç tüp kan aldılar öğleden sonra gel dediler kalabalıktı biraz 3 ü geçerken giderim artık alınca hemen yazayımSonucunu alınca yaz canım hayırlı haberle gel canım
Amin kardeşim amin ezanlar hürmetine Rabbim darda olan kullarını feraha çıkarsın inşallah
Amin güzelliğim amin inşallah rabbim hayırla sağlıkla huzurla bizlere de nasip etsinYa cok teşekkür ederim cnmrabbim bu duyguyu sana ve isteyen arkadaslarimiza yasatsin insllah sende bir prens haberi aliriz cnm
İkili test 11-12. Haftada yapılıyor canım, eğer yurt dışına gönderilen fetal DNA testini yaptıracaksanız o 10. hafta içinde yapılıyorkızlar size bir şey soracağımm 10+4te ikili test olur muuyaptıranlar kaç hafta kaç günlükken yaptırdı doktorlar ne önerdi bilgi alabilir miyim acaba ya covidim henüz karantinam bitmedi de gidip konuşamadım doktorla size danışayım dedim ön bilgi olarak
Canım ben 10+2 de gittim 10+5 çıktı usg de. Ama yapamayız haftaya gel dedi. 11+6 da gittim yapıldı canımkızlar size bir şey soracağımm 10+4te ikili test olur muuyaptıranlar kaç hafta kaç günlükken yaptırdı doktorlar ne önerdi bilgi alabilir miyim acaba ya covidim henüz karantinam bitmedi de gidip konuşamadım doktorla size danışayım dedim ön bilgi olarak
Teşekkür ederim canım kimseye kaldıramayacağı yükler vermesin Allah , ben çok pinğirik ve dikkatli bir insanım benim bile çalıma böyle birler geliyorsa eminim bi çok insanı keneler içine girmiştir ruhu duymadan . Platform ayakkabı ve abiye kıyafetimden düğünde gelmiş kır düğününde (adı kır düğünğ şehir merkezinde deniz manzaralı yerler çim olan bi düğün salonuydu İzmir’in gözde mekanları bide ) hayvanla falan uğraşmaya gerek kalmıyor bile . Popülasyon bozulduğu için maalesef her an her heryerde herşeyle karşılaşabiliyoruz .KelebekiM_ ayyyy başına gelenleri okudum, çok üzüldüm, gelmiş geçmiş olsun canım… küçükken yazlığımızda çöpteki kedilere yemek götürürken koltuk altıma kene yapışmıştı ( tabi kedileri de severdim ) annem denizden sonra banyo ettirirken fark etmişti..o zamanlar böyle tehlikeli değildi ama seninki de zararsızmış neyseki, bir daha dikkat et
Ah Canım ya sana da geçmiş olsun çok şükür bak sorunsuz sıkıntısız atlatmışsın hemde hamileyken , aynısını bende yaşadım işte ama çevren ve doktorların biraz pinpiriklenmesi canımı sıktı korkuttu . İnşallah bende hayırlı sonuçlar alırım canım , senin ne kadar oldu bebişin ?Bende hamileliğimi öğrenmeden köyde kene yapışmıştı bacağıma. Günler sonra fark ettim baya bi kaldı benimle. Kendim çıkarttım zaten şişmişti iyice. Ertesi gün ateşim çıktı sonra indi birşey olmadı çok şükür. O günde hamileliğimi öğrendim onun heyecanıyla doktora gitmemiştim unutmuştum keneyi falan. Geçmiş olsun
Bir sıkıntı çıkmayacak inşallahAmiiiiiiin çok teşekkür ederim canım benim ne güzel demişsin , inşallah öyledir Allah’ın izni ile . Kan tahlili verdim öğleden sonra almaya gideceğim inşallah
Ah canım ya doğru diyorsun köylerimizde tarlalarımızda dolu olan şeyler şimdi panik teşkil etmeye başladı insanlar artık herşeyden korkar ve korkutur oldu , şnan yoksa bile kötü bişey şu psikoloji bile insana yetiyor yaşlanmasına . Haklısın canım Allah da seni ferahlatsın inşallah teşekkür ederim , yazan soyan geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederimIns güzel cikacak meraklanma canim zararsiz demis bizim buralarda cok olur findik toplarken cok yapışırdı bize annem alırdı o yuzden seninki de onlardandır zararsiz oluyor o yoks benim bin kere kırım kongo olmam gerekirdi.dr un o an kafası baska biryerlerdedir ona takilma
Gecmiş olsun. Zararlı kene değilmiş ya hiç strese girmeyin bence. Hiç unutmam kardeşim küçükken koltuk altında siyah bişey gördük, ben zannettik ilk etapta. Annem çekince biraz kene dışarı çıktı. Kocaman da oyuk olmuştu o bölgede. Hiç doktora bile goturmedik. Maşallah biseyde olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?