2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
11.haftadan beri ara ara oluyor canım. Ama rahimde kanama görünmüyordu.
Canim benim 5. Haftadan beri lekelenmem var ama hicbir zaman kanama alanim olmadi. Ama doktorlar hicbir zaman progestani biraktirtmadi bana. Hatta birde uzerine igne verdiler. Kanama alanin olmamis olsa bile lekelenme gordugun gibi mutlaka fitil igne kullanmalısın. Bende cok yoruldum kullanmaktan ama mecburuz sağlık olsun ne yapalım.

Kizlar bu arda bende cinsiyeti öğrendim oğluşum oluyormuş çok şükür kizlardan sonra oğluşum demek farkli olacak
Allah’a şükürler olsun canım Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına almayı nasip etsin mavi boncukuma ablalarına bir prens geliyor yanlarında onlara erkeklik yapacak inşallah Rabbim iki meyveden de tattırdı şükür canım darısı bizim başımıza dua et . Ultrason görüntüsü var mi nasıl sende gördün mü çok heyecanlı Değil mi bacak arasını gösterdi mi .

Ah canım benim sana da gelmiş geçmiş olsun Allah şükür sorunsuz geçmiş normal kenelerden demek seninki de bakalım benimki de öyledir inşallah . O psikolojiyi anlatmam mümkün değil bir soğul terleme ve panik hali basıyor yeme içmeden kesiliyor insan . Sende iyi yapmışsın kanı ordan sıkarak. Bende artık kene olduğunu anlayınca acile fırladım . Allah kimseye yaşatmasın Çok saol canım yazdığın için Allah beneiiinle sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hem de tek yumurta ikizi olmuşlar maşallah cinsiyet belli mi ? belki biri kız biri erkek olur ne güzel de olur

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hem de tek yumurta ikizi olmuşlar maşallah cinsiyet belli mi ? belki biri kız biri erkek olur ne güzel de olur
Tek yumurta ikizlerinin cinsiyeti farkli olamaz canim

Bence hiç gerek yok,gayet rahat idare edersiniz. Evimde boş odam olmasına rağmen ilk 1 sene aynı odada kaldık,park yatak almıştım yatağımın dibinde çok rahat olmuştu.

Amin canım benim teşekkür ederim hiç endişelenme emin ol zararsızdır oda Allah'ın izniyle hiç bir sorun olmayacak sendede boşu boşuna stres panik yapma canım içini ferah tut inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşuruz yavrularimiza

Valla su anda hiç aklıma gelmiyor daha doğrusu 2 yeter bize modundayim hala toparlanamadim resmen koca yaz bulantıyla geçti ama büyük konuşmak istemiyorum 3. Ye hamile olup cok bulantısı olan arkadaşlara burada nasıl oldu o iş diye sorasım var ama şu anda hiç aklım almıyor benim çok hoşuma gidiyor oğlum eşimin kopyası bide çoğu huyu fiziken her şeyi benzer minyatüru gibi çok hoşuma gidiyor benim onları böyle görmek ama şu da bi gerçek bazen iki kardeş kavga ediyor gibi uğraşıyorlar birbirleriyle bide şu kısım var ben arada kıskanma malzemesiyim ikisi de beni yanına alıp diğerini kiskandirmayi yapıyorlar arada o kısmı biraz gurur oksayici

Hayırlı olsun ayak yanmaları kıza işaretti zaten ben de haftaya gidicem çok merak ediyorum değişti mi hala kız mı bizimki

Valla bende aynı durumdayım 2 oda benim oğlum var ona anca sığıyor 3 odalara baktım rezalet uçmuş farkla ev taksidine girerim eşimde ticaret yaptığından eve karşı şuan yatak yanı alıp bir sene idare edeceğim bakınıyorum gene düzgün bir şey düşerse diye

Benimde tüp bebek tekini kaybettim seni çok iyi anlıyorum inşallah sağ sağlim ikisini de kucağına alırsın stresten uzak durmaya çalışmak en güzeli zor ama başarmak lazım

Evet yaa ama Hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz onlar zararsız keneler internette falan cok kötü şeyler yazıyor bende sonradan okuyunca dehşete kapıldım Benim 15 haftalık oldu

Ay ay bir kasinma tuttu keneyi cekmek dogrumuki bilmiyorum ama acile gitmekte en dogrusunu yapmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…