Hiçbir şey çıkmayacak canım inşallah içini ferah tut :)Tamam canım bu sabah üç tüp kan aldılar öğleden sonra gel dediler kalabalıktı biraz 3 ü geçerken giderim artık alınca hemen yazayımÇok saolun öpüyorum sizi
Canim benim 5. Haftadan beri lekelenmem var ama hicbir zaman kanama alanim olmadi. Ama doktorlar hicbir zaman progestani biraktirtmadi bana. Hatta birde uzerine igne verdiler. Kanama alanin olmamis olsa bile lekelenme gordugun gibi mutlaka fitil igne kullanmalısın. Bende cok yoruldum kullanmaktan ama mecburuz sağlık olsun ne yapalım.11.haftadan beri ara ara oluyor canım. Ama rahimde kanama görünmüyordu.
Allah’a şükürler olsun canım Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına almayı nasip etsin mavi boncukumaKizlar bu arda bende cinsiyeti öğrendim oğluşum oluyormuş çok şükürkizlardan sonra oğluşum demek farkli olacak
Amin canım inşallah Rabbimde seni ferahlandırsınHiçbir şey çıkmayacak canım inşallah içini ferah tut :)
Amin canım inşallah Rabbimde seni ferahlandırsıninş
Amin inşallahAmin canım inşallah Rabbimde seni ferahlandırsıninşallah
Ah canım benim sana da gelmiş geçmiş olsun Allah şükür sorunsuz geçmiş normal kenelerden demek seninki de bakalım benimki de öyledir inşallah . O psikolojiyi anlatmam mümkün değil bir soğul terleme ve panik hali basıyor yeme içmeden kesiliyor insan . Sende iyi yapmışsın kanı ordan sıkarak. Bende artık kene olduğunu anlayınca acile fırladım . Allah kimseye yaşatmasınCanım korkma ciddi birşey değildir geçen sene memleketteydim fıstık bahçemizde fıstık ceviz badem toplamak için gitmiştim o ara demekki bel kemiğmin tam yanına girmiş hic fark etmedim ertesi gündü sanırım dus alırken gördüm bir korktumki anlatamam babama gösterdim cımbızla çekti hemen bende iyice sıkıp kan akıttım bir epeyce parçasının içeride kalmasından korktum ama zaten bu zehirli kene değilmiş ama o psikolojiyi iyi bilirim seni anlıyorumhiç birseyde olmadı korkma yoktur sendede sorun
Evet canım. Tüp bebek ile hamile kaldım ben. Pgt ye gitmişti 1embriyom sağlıklı geldi. O da anne karnında ikiye bölündü. İnşallah 2 sağlıklı bebişim olacak. Diğer testlerimizi yaptırmadık daha ama inşallah güzel olacak her şey. Benim için büyük şans o yüzden ekstra pimpirikliyim.
Tek yumurta ikizlerinin cinsiyeti farkli olamaz canimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hem de tek yumurta ikizi olmuşlarmaşallah cinsiyet belli mi ? belki biri kız biri erkek olur ne güzel de olur
Bence hiç gerek yok,gayet rahat idare edersiniz. Evimde boş odam olmasına rağmen ilk 1 sene aynı odada kaldık,park yatak almıştım yatağımın dibinde çok rahat olmuştu.Kızlar merhaba, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz içinsize bir soru soracağım. Biz şuanda açık mutfaklı küçük bir 1+1 evde yaşıyoruz. Evimiz 60metre kare. Taşınmak istedik ama oturduğumuz yerde 3000 TL'den aşağıda 2+1 kiralık daire bulamadık. Şimdi ilk çocuğumuz olduğu içinde oda yapmalı mıyız bilemiyoruz.
İkinci çocuğu olanlar veya tecrübesi olanlar odanın gerekli olup olmadığını söyleyebilir mi acaba? Yatak odasına küçük bir dolap yaptırıp acaba 1 sene daha idare edebilir miyiz
Amin canım benim teşekkür ederim hiç endişelenme emin ol zararsızdır oda Allah'ın izniyle hiç bir sorun olmayacak sendede boşu boşuna stres panik yapma canım içini ferah tut inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşuruz yavrularimizaAh canım benim sana da gelmiş geçmiş olsun Allah şükür sorunsuz geçmiş normal kenelerden demek seninki de bakalım benimki de öyledir inşallah . O psikolojiyi anlatmam mümkün değil bir soğul terleme ve panik hali basıyor yeme içmeden kesiliyor insan . Sende iyi yapmışsın kanı ordan sıkarak. Bende artık kene olduğunu anlayınca acile fırladım . Allah kimseye yaşatmasınÇok saol canım yazdığın için Allah beneiiinle sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin
Valla su anda hiç aklıma gelmiyor daha doğrusu 2 yeter bize modundayim hala toparlanamadim resmen koca yaz bulantıyla geçti ama büyük konuşmak istemiyorum 3. Ye hamile olup cok bulantısı olan arkadaşlara burada nasıl oldu o iş diye sorasım var ama şu anda hiç aklım almıyorİnşallah bi de 3 numaranız olur ilerde baba kız ilişkisinide görürsünüzhadi babacım tut elimden de parka gidelim baba kız diyor benimki babasıda öyle deyince hiç kıyamıyor ne kadar yorgun olursa olsun gidiyorlar bende oğluyla ilişkisi nasıl olacak çok merak ediyorum bilmediğim için
Hayırlı olsun ayak yanmaları kıza işaretti zaten ben de haftaya gidicem çok merak ediyorum değişti mi hala kız mı bizimkiKızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışımdr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin detayli icinde 3 hafta sonra gel o zaman anlaticam dedi.
Valla hala yanmalara devam canımHayırlı olsun ayak yanmaları kıza işaretti zaten ben de haftaya gidicem çok merak ediyorum değişti mi hala kız mı bizimki
Valla bende aynı durumdayım 2 oda benim oğlum var ona anca sığıyor 3 odalara baktım rezalet uçmuş farkla ev taksidine girerim eşimde ticaret yaptığından eve karşı şuan yatak yanı alıp bir sene idare edeceğim bakınıyorum gene düzgün bir şey düşerse diyeKızlar merhaba, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz içinsize bir soru soracağım. Biz şuanda açık mutfaklı küçük bir 1+1 evde yaşıyoruz. Evimiz 60metre kare. Taşınmak istedik ama oturduğumuz yerde 3000 TL'den aşağıda 2+1 kiralık daire bulamadık. Şimdi ilk çocuğumuz olduğu içinde oda yapmalı mıyız bilemiyoruz.
İkinci çocuğu olanlar veya tecrübesi olanlar odanın gerekli olup olmadığını söyleyebilir mi acaba? Yatak odasına küçük bir dolap yaptırıp acaba 1 sene daha idare edebilir miyiz
Benimde tüp bebek tekini kaybettim seni çok iyi anlıyorum inşallah sağ sağlim ikisini de kucağına alırsın stresten uzak durmaya çalışmak en güzeli zor ama başarmak lazımEvet canım. Tüp bebek ile hamile kaldım ben. Pgt ye gitmişti 1embriyom sağlıklı geldi. O da anne karnında ikiye bölündü. İnşallah 2 sağlıklı bebişim olacak. Diğer testlerimizi yaptırmadık daha ama inşallah güzel olacak her şey. Benim için büyük şans o yüzden ekstra pimpirikliyim.
Evet yaa ama Hiç korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz onlar zararsız keneler internette falan cok kötü şeyler yazıyor bende sonradan okuyunca dehşete kapıldımAh Canım ya sana da geçmiş olsun çok şükür bak sorunsuz sıkıntısız atlatmışsın hemde hamileyken , aynısını bende yaşadım işte ama çevren ve doktorların biraz pinpiriklenmesi canımı sıktı korkuttu . İnşallah bende hayırlı sonuçlar alırım canım , senin ne kadar oldu bebişin ?
Ay ay bir kasinma tuttuAh canım benim sana da gelmiş geçmiş olsun Allah şükür sorunsuz geçmiş normal kenelerden demek seninki de bakalım benimki de öyledir inşallah . O psikolojiyi anlatmam mümkün değil bir soğul terleme ve panik hali basıyor yeme içmeden kesiliyor insan . Sende iyi yapmışsın kanı ordan sıkarak. Bende artık kene olduğunu anlayınca acile fırladım . Allah kimseye yaşatmasınÇok saol canım yazdığın için Allah beneiiinle sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?