- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
Yanılmaz herhalde canımEvet cnm kesinleşti bu sefer pipisini gösterdi doktor yanilmaz demi
İnşallah güzel sonuçlar alırız canımBenimde 21 çok heyecanlıultrason ölçümü ve nift test vericem çok heyecanlı gerçekten Arka arkaya güzel haberler verelim inşallah birbirlerimize
Yok henüz 2li test yaptırmadım bu gittiğimde bakıcak herşeye işte ense kalınlığı vsİnşallah güzel sonuçlar alırız canımnifty testi neden yaptırıyorsun , 2’li riskli mi çıktı ?
Görümcemler geldiler şehir dışından onlarla oturup kalkıyorum çocuklar vs de olunca girip de yazmaya hiç fırsatım olmadı canım, yokluğum fark edildi mi
Bende Kartal yuvasından beşiktaşlı hastane çıkışı alıcam eşime sürpriz ama 2 hafta sonraki randevuyu bekliyorum geçen gidişimde bir papyonlu yazlık takım almıştımKızlar gelir gelmez e bebekten sectigim 3 tane hastane çıkışı ve 3 tane seneye giysin diye kiyafet aldim bebisebu arada hamile yastigini da aldim her halde cumaya kadar gelir siparişler cok heyecanlandim
Gözün aydın canımKızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışımdr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin detayli icinde 3 hafta sonra gel o zaman anlaticam dedi.
Ben de oğlumda 2li iyi çıkınca diğerlerine gerek duymadım. Detaylıya girdim. Bu bebeğimde de inşallah güzel sonuç alırım da diğerlerine gerek kalmazYa 2li test sorunsuz çıkınca 3lüye 4lüye gerek var mı sizce? Aynı stresi yine mi yaşıycaz, ben sadece detaylı ultrasona gireyim diyorum 3lüyü yaptırmadan, siz ne diyorsunuz kızlar?
Kuzum biz kış ayında doğum yapacağımız için bir tane 10 lu bulunsa iyi olur gibi sanki. Tulumları mutlaka 6-9 ay alın ilk defa doğum yapacaklar benimle aynı hataya düşüp 0-3 ay asla almayın boydan kastırıp kızımın etiketiyle duran onlarca tulumu kaldı maalesefValla canim ablamin 18 aylik bebisi var daha yeni sayilir o cok gereksiz dedi bana 10luyu. Tulum alınabilir bence 10lu yerine
Sagol canim icini ferah tut guzel cikacak ins sonuçlarınAy bilmiyorum ki ya odff size de geçmiş olsun ama hemen doktorlar önce bu testleri yapıyorlarmış , Allah beterinden saklasın dua edin yarın ki tetkik sonuçlarım güzel sağlıkla
Ben kızımda hastane için çok güzel tulum yaptırmıştım giydirmeme izin vermedi hemşireler. Alt üst ayrı giydirin dediler fırça attılar birde. O an çocuğun heyecanında olmasam ne kavga ederdim o kızla aklıma geldikçe sinirleniyorum annelik heyecanından söylediklerini o çıktıktan sonra idrak etmiştim10lu gerçekten gereksiz. düşünsene agız mendili normalde 2 lira ama 10lı setin parçası. ilk hamilelik özenip battaniywyle takım diye alırsınız belki ama ben 5 li de almayacagım. tek tulumlar var çok şık içine zıbın ve süslü şapkalar alıcam
Ne güzelBende Kartal yuvasından beşiktaşlı hastane çıkışı alıcam eşime sürpriz ama 2 hafta sonraki randevuyu bekliyorum geçen gidişimde bir papyonlu yazlık takım almıştım
Aynen canim kendimi yinede frenlemeye çalışıyorumGözün aydın canımprenses olduğu kesinleştiyse artık senin için alışveriş vakti gelsin pembiş pembiş kıyafetler ne güzel yaaa
Hmm ben sadece hastane çıkışlarını yenidoğan aldim canim diğerlerini 3_6 ay falan almayi dusunuyorum kış için yaz içinde 6-9 ay falanKuzum biz kış ayında doğum yapacağımız için bir tane 10 lu bulunsa iyi olur gibi sanki. Tulumları mutlaka 6-9 ay alın ilk defa doğum yapacaklar benimle aynı hataya düşüp 0-3 ay asla almayın boydan kastırıp kızımın etiketiyle duran onlarca tulumu kaldı maalesefbirde kış ayı içlerine zaten zıbınlar vs giyecekler büyük alın
Çok geçmiş olsun canımCanımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar test verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu
Yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın benimde aklım çıkıyor kazadan hamilelikte özellikle, sadece market manav alışverişi için kullanıyorum artık olacaksa gerçi o zamanda olur ama işte Allah korusun hepimiziCanim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
Yani yaz için 6-9 ay olmayabilir yazı görmeden almamak en iyisi bebek uzun veya iri olabiliyor 9-12 giymesi yazın çok muhtemel. Boşa masraf çıkıyor hepsini kızımda yaşadım bizzat 3-6 ay da az sayıda alın hem yıkanınca çekiyor hem kalıpları ufak olabiliyor ve gerçekten zıpçık gibi kısacık kalıyorHmm ben sadece hastane çıkışlarını yenidoğan aldim canim diğerlerini 3_6 ay falan almayi dusunuyorum kış için yaz içinde 6-9 ay falan
Gözün aydın canımKizlar bu arda bende cinsiyeti öğrendim oğluşum oluyormuş çok şükürkizlardan sonra oğluşum demek farkli olacak
Haklisin canımYani yaz için 6-9 ay olmayabilir yazı görmeden almamak en iyisi bebek uzun veya iri olabiliyor 9-12 giymesi yazın çok muhtemel. Boşa masraf çıkıyor hepsini kızımda yaşadım bizzat 3-6 ay da az sayıda alın hem yıkanınca çekiyor hem kalıpları ufak olabiliyor ve gerçekten zıpçık gibi kısacık kalıyor
Zaten frenleyemezsen dolap hiç giydiremediğin kıyafetlerle dolup taşarAynen canim kendimi yinede frenlemeye çalışıyorum
Haha aynen CanımZaten frenleyemezsen dolap hiç giydiremediğin kıyafetlerle dolup taşartemkinli gitmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?