2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet cnm kesinleşti bu sefer pipisini gösterdi doktor yanilmaz demi
Yanılmaz herhalde canım P Poouh ’un sonradan erkek oldu ama seninki bu haftada pipiyse pipidir yani onunki erken söylenmiş ondan değişti sanırım, bu haftalardaki cinsiyet nettir bence hayırlı olsun canım, çok istiyordun bu duyguyu da tatmak, senin adına çok sevindim gerçekten, sağlıkla kucağımıza alalım, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

İnşallah güzel sonuçlar alırız canım nifty testi neden yaptırıyorsun , 2’li riskli mi çıktı ?
Yok henüz 2li test yaptırmadım bu gittiğimde bakıcak herşeye işte ense kalınlığı vs Doktorum yaptırın isterseniz içiniz rahat etsin dedi o yüzden aslında yaptırmak istiyorum hayırlı sonuçlar inşallah hepimize ☺

emilyinpariss canım nerelerdesin Hiç yoksun ?
Görümcemler geldiler şehir dışından onlarla oturup kalkıyorum çocuklar vs de olunca girip de yazmaya hiç fırsatım olmadı canım, yokluğum fark edildi mi teşekkür ederim merak ettiğin için yokluğumda önemli birşey kaçırdım mı

Kızlar gelir gelmez e bebekten sectigim 3 tane hastane çıkışı ve 3 tane seneye giysin diye kiyafet aldim bebise bu arada hamile yastigini da aldim her halde cumaya kadar gelir siparişler cok heyecanlandim
Bende Kartal yuvasından beşiktaşlı hastane çıkışı alıcam eşime sürpriz ama 2 hafta sonraki randevuyu bekliyorum geçen gidişimde bir papyonlu yazlık takım almıştım

Gözün aydın canım prenses olduğu kesinleştiyse artık senin için alışveriş vaktigelsin pembiş pembiş kıyafetler ne güzel yaaa

Ya 2li test sorunsuz çıkınca 3lüye 4lüye gerek var mı sizce? Aynı stresi yine mi yaşıycaz, ben sadece detaylı ultrasona gireyim diyorum 3lüyü yaptırmadan, siz ne diyorsunuz kızlar?
Ben de oğlumda 2li iyi çıkınca diğerlerine gerek duymadım. Detaylıya girdim. Bu bebeğimde de inşallah güzel sonuç alırım da diğerlerine gerek kalmaz

Valla canim ablamin 18 aylik bebisi var daha yeni sayilir o cok gereksiz dedi bana 10luyu. Tulum alınabilir bence 10lu yerine
Kuzum biz kış ayında doğum yapacağımız için bir tane 10 lu bulunsa iyi olur gibi sanki. Tulumları mutlaka 6-9 ay alın ilk defa doğum yapacaklar benimle aynı hataya düşüp 0-3 ay asla almayın boydan kastırıp kızımın etiketiyle duran onlarca tulumu kaldı maalesef birde kış ayı içlerine zaten zıbınlar vs giyecekler büyük alın

Ben kızımda hastane için çok güzel tulum yaptırmıştım giydirmeme izin vermedi hemşireler. Alt üst ayrı giydirin dediler fırça attılar birde. O an çocuğun heyecanında olmasam ne kavga ederdim o kızla aklıma geldikçe sinirleniyorum annelik heyecanından söylediklerini o çıktıktan sonra idrak etmiştim

Hmm ben sadece hastane çıkışlarını yenidoğan aldim canim diğerlerini 3_6 ay falan almayi dusunuyorum kış için yaz içinde 6-9 ay falan

Çok geçmiş olsun canım açık havada herşey olabiliyor. İyi ki kendin çıkartmaya çalışmamışsın. Ama doktor tehlikeli kene değil dediyse biliyordur ama sen tedbiri elden bırakma tabiki. Tekrar geçmiş olsun canım

Canim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
Yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın benimde aklım çıkıyor kazadan hamilelikte özellikle, sadece market manav alışverişi için kullanıyorum artık olacaksa gerçi o zamanda olur ama işte Allah korusun hepimizi

Hmm ben sadece hastane çıkışlarını yenidoğan aldim canim diğerlerini 3_6 ay falan almayi dusunuyorum kış için yaz içinde 6-9 ay falan
Yani yaz için 6-9 ay olmayabilir yazı görmeden almamak en iyisi bebek uzun veya iri olabiliyor 9-12 giymesi yazın çok muhtemel. Boşa masraf çıkıyor hepsini kızımda yaşadım bizzat 3-6 ay da az sayıda alın hem yıkanınca çekiyor hem kalıpları ufak olabiliyor ve gerçekten zıpçık gibi kısacık kalıyor

Haklisin canım ay iri bebek nasil cikar normal kiloda saglikli olur ins cunku ben zayif dogmusum benim esimde 1,5 kg doğmuş bizden iri bebek olur mu bilmiyorum ama normal olmasi cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…