• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla canim ablamin 18 aylik bebisi var daha yeni sayilir o cok gereksiz dedi bana 10luyu. Tulum alınabilir bence 10lu yerine
10lu gerçekten gereksiz. düşünsene agız mendili normalde 2 lira ama 10lı setin parçası. ilk hamilelik özenip battaniywyle takım diye alırsınız belki ama ben 5 li de almayacagım. tek tulumlar var çok şık içine zıbın ve süslü şapkalar alıcam

10lu gerçekten gereksiz. düşünsene agız mendili normalde 2 lira ama 10lı setin parçası. ilk hamilelik özenip battaniywyle takım diye alırsınız belki ama ben 5 li de almayacagım. tek tulumlar var çok şık içine zıbın ve süslü şapkalar alıcam
Yok canim ben nohut battaniyelerden alicam. Agiz mendilini annem yaoacak o yuzden bana gerek yoktu zaten😅🤗

Canim bugun bende sorucam dr a ne ol derse olucam hatta hastaneye gitmisken olmayi düşünüyorum dr un sana sinovac mi önerdi? Oyle olunca bekletiyorlar mi
Doktor sinovac önerdi canım. Okudum şimdi sende biontec olmuşsun. Sifa olsun bol antikor oluşsun inşallah.
hayırlı olsun canım. Bende hamile kalmadan önce bıontech olmuştum ilk doz şimdi ikinci doz için düşünüyorum dr um bana bıraktı. kızım 2. sınıfa geçti hep dışarda olacak bende zaten evde değilim inşallah sorun yaşamam. Bir arkadaşımda geçen gün 27. haftada bıontech oldu yan etki falan yapmadı. İnşallah sende sorunsuz geçirirsin
Sağol cnm şimdilik iyiyim yarında sorum olmaz inşallah. Şu durumda olmak daha mantıklı geliyor bana da.
bir de kızlar covit aşısı oldunuz mu ? olanlar nasıllar ve hangi aşıyı odu olmayanlar ne düşünüyorlar olup olmama konusunda 12. hafta geldi çattı bi karar vermek lazım ben hala emin değilim aşı konusunda...
Sinovac oldum bugün doktorumun önerisi ile. 14 hafta dolduktan sonra ol demişti.
Herhangi bi yan etki olmadi şuana kadar. 12 saat olacak neredeyse.

Yok canim ben nohut battaniyelerden alicam. Agiz mendilini annem yaoacak o yuzden bana gerek yoktu zaten😅🤗
Nohut battaniye çok kullanışlı oluyor canım, ben de kızımda almıştım, oğlumda da bir maviş alırım 😍😃 bir de kayınvalidem çok güzel kalın kadifeden battaniye örmüştü bu ipten, modeli farklıydı ama çok güzeldi ☺️ Foto ekliyorum 😉

Eklentiler

• 4978DDD4-28BD-41BE-B26C-2BF3656DFDB7.webp
    4978DDD4-28BD-41BE-B26C-2BF3656DFDB7.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 45
Bende battaniye için alayım diyordum hic almam o zaman tek tulum cok seviyorum bende ya

Nohut battaniye çok kullanışlı oluyor canım, ben de kızımda almıştım, oğlumda da bir maviş alırım 😍😃 bir de kayınvalidem çok güzel kalın kadifeden battaniye örmüştü bu ipten, modeli farklıydı ama çok güzeldi ☺️ Foto ekliyorum 😉
O orgu battaniyede cok guzelmis canim 😍 aynen ablam sagolsun ne derse onu yapıyorum bende hatta ben alicam sana dedi artik bi pembis alır bana da😅

Doktor sinovac önerdi canım. Okudum şimdi sende biontec olmuşsun. Sifa olsun bol antikor oluşsun inşallah.

Sağol cnm şimdilik iyiyim yarında sorum olmaz inşallah. Şu durumda olmak daha mantıklı geliyor bana da.

Sinovac oldum bugün doktorumun önerisi ile. 14 hafta dolduktan sonra ol demişti.
Herhangi bi yan etki olmadi şuana kadar. 12 saat olacak neredeyse.
Bende 15+5de olmus oldum.amin canim herkese bol antikor olsun inş 😅🙏

Benim de 21’inde randevum ☺️😃 bir an önce gelsin istiyorum o gün, oğlum ne kadar büyümüş acaba 😃😍 4 yaşındaki kızım da çok heyecanlı , sabırsız 🥳
Benimde 21 çok heyecanlı 😍 ultrason ölçümü ve nift test vericem çok heyecanlı gerçekten🙈 Arka arkaya güzel haberler verelim inşallah birbirlerimize 🧿🤲🎉

Benimde 21 çok heyecanlı 😍 ultrason ölçümü ve nift test vericem çok heyecanlı gerçekten🙈 Arka arkaya güzel haberler verelim inşallah birbirlerimize 🧿🤲🎉
Benim de 25'inde kontrolüm, hem de ilk defa cinsiyeti söyleyebiliriz gösterirse dedi, bugüne kadar hiç yorum yapmadı, şafak sayıyorum 😁😁

Canim benim esimde izmirde askerde bi arkadasina da nerden geldiyse kene yapışmış hastaneye goturmusler dr alsin diye izmirde cok mu varki acaba dikkat et canım yesillikte corapsiz gezme
Ay bilmiyorum ki ya odff size de geçmiş olsun ama hemen doktorlar önce bu testleri yapıyorlarmış , Allah beterinden saklasın dua edin yarın ki tetkik sonuçlarım güzel sağlıkla🙈

Ah canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah yarında kan sonucun temiz çıkacak bebeğin de çok iyidir merak etme 🤲🙏🙏
Allah razı olsun arkadaşım teşekkür ederim 🙏🏻 dua edin inşallah güzel gelsin sonuçlarım, ağladım çok moralim bozuldu toparlarım inşallah sonuç çıkınca 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙🧿

Back
X