- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 28
Ayy babada tahmini olarak kiz demişti ama cumartesi günü gidip netleştiricez inşallahKızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışımdr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin detayli icinde 3 hafta sonra gel o zaman anlaticam dedi.
Benimde 21 inde cumartesi günüCanım gözün aydın ne güzel yavrun iyiymiş.Darısı bizim görüşmelerin başına benim ki de 21’inde, gün sayıyorum hem gergin hem heyecanlıyım.
Benimde 21 inde görüşmem çok heyecanlıCanım gözün aydın ne güzel yavrun iyiymiş.Darısı bizim görüşmelerin başına benim ki de 21’inde, gün sayıyorum hem gergin hem heyecanlıyım.
Cok gecmis olsun ya görmüşsünüz allahtan cok fazla duyuyorum bu aralar keneyi inşallah sorunsuz atlatmissinizdirCanımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar test verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu
Sagol canim amin insAyy babada tahmini olarak kiz demişti ama cumartesi günü gidip netleştiricez inşallahhayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin inşallah kasık ağrım olduğu için doktorum bana fitil verdi evet çok iyi geldi
Yaaa nasıl güzellerCanim ablam 5li al dedi 10lular gereksiz pahali ve icindekilerde gereksiz dedi bende 5li aldim hepsinifotolarini attim canim
Cok sevindim bak korkacak bisey yokmuş canim asın da bol antikor olsun inşallah benim doktorum da aşı olabilirsin dedi kafam karşıtı vaka cok arttı koruyamayabilirsin kendini dediCanım cokda guzel ilgilendi konustu benle mesela sorularimi da sorabildim bol bol su icmek lazim cidden kendini zorla bende zorlicam
Kızılcık bende duydum ama fazla içince var mı bi sıkıntı düşük riskim vardi benim o yüzden cesaret edemedimB Birmuhendisinruyasi kısçen hayırlı olsun canım çok sevindim. aşı da olmussun şifa olsun.
idrar yol enf. için bende çok az vardı doktor iyi diyip önemsemedi ama benim agrım oluyordu. cranberry kızılcık olarak da geçiyor. onu. kururtulmusunı aldım. hergun yedim. 4 5 ltden fazla su içiyorum ve birçok yemege sumak koyuyorum. bunlar idrar yol enf. için hamilelikte iyi gelen şeylermiş. bana çok iyi geldi. tekrar tahlil yaptırmadım ama agrım sızım kalmadı. bilginiz olsun.
Ya o kadarr cok cesit var ki fazla asagilara inemedim gidip de alırım bakalim bunlar gelsinde kokla kokla bi hal olurum aldigim zibinlari koklamaktan kokusu gittiYaaa nasıl güzellerözellikle somon turkuaz renkli olan takıma bayıldım, sağlıkla güzel günlerde giysin premsesimiz
Bende ekledim bi kac hastane çıkışı ama hep renkli şeyler aldım 5li bakmışım hep 10 lu bitane yeter mi ki diye düşünüyorum hep 5li alıp tulum mu alsam acaba diyorum ilkinde hatırlamıyorum hic kac tane aldığımıKızlar gelir gelmez e bebekten sectigim 3 tane hastane çıkışı ve 3 tane seneye giysin diye kiyafet aldim bebisebu arada hamile yastigini da aldim her halde cumaya kadar gelir siparişler cok heyecanlandim
Evhamliyim ya cok kotu bir huyCok sevindim bak korkacak bisey yokmuş canim asın da bol antikor olsun inşallah benim doktorum da aşı olabilirsin dedi kafam karşıtı vaka cok arttı koruyamayabilirsin kendini dedi
Valla canim ablamin 18 aylik bebisi var daha yeni sayilir o cok gereksiz dedi bana 10luyu. Tulum alınabilir bence 10lu yerineBende ekledim bi kac hastane çıkışı ama hep renkli şeyler aldım 5li bakmışım hep 10 lu bitane yeter mi ki diye düşünüyorum hep 5li alıp tulum mu alsam acaba diyorum ilkinde hatırlamıyorum hic kac tane aldığımı
Çok çok güzeller rabbim ağız tadı ile giydirmeyi nasip etsinCanim ablam 5li al dedi 10lular gereksiz pahali ve icindekilerde gereksiz dedi bende 5li aldim hepsinifotolarini attim canim
Amin canim ins sağolÇok çok güzeller rabbim ağız tadı ile giydirmeyi nasip etsin
canım ben çok baktım netten falan aksine çok faydalı deniyor. tabii abartmaya da gerek yok. ben migrostan almıstım peyman marka cranberries.şimdi tazesini de aldım suyunu yaptık ara ara sodaya falan atarımKızılcık bende duydum ama fazla içince var mı bi sıkıntı düşük riskim vardi benim o yüzden cesaret edemedim
Canım çok sevindim rahatladığın resmen hissediliyor kuş gibi olmuşsunKızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışımdr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin detayli icinde 3 hafta sonra gel o zaman anlaticam dedi.
Aynen canim cok sagol iki hafta olmadan yine kivranmaya baslarım bi de asi olunca evhamlarim daha da artabilir hayirlisi artikCanım çok sevindim rahatladığın resmen hissediliyor kuş gibi olmuşsunmaşallah hadi gözün aydın
Canim benim cok sevindimKizlar bu arda bende cinsiyeti öğrendim oğluşum oluyormuş çok şükürkizlardan sonra oğluşum demek farkli olacak
Doğuma kadar devammmmmAynen canim cok sagol iki hafta olmadan yine kivranmaya baslarım bi de asi olunca evhamlarim daha da artabilir hayirlisi artik
Aynen canim hareketlerini hissetsek bi nebze rahatlicaz insDoğuma kadar devammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?