2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayy babada tahmini olarak kiz demişti ama cumartesi günü gidip netleştiricez inşallah hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin inşallah kasık ağrım olduğu için doktorum bana fitil verdi evet çok iyi geldi

Cok gecmis olsun ya görmüşsünüz allahtan cok fazla duyuyorum bu aralar keneyi inşallah sorunsuz atlatmissinizdir

Sagol canim amin ins bana gerek duymadi canım koku ve kaşıntı olmayinca suyu artiricam

Canım cokda guzel ilgilendi konustu benle mesela sorularimi da sorabildim bol bol su icmek lazim cidden kendini zorla bende zorlicam
Cok sevindim bak korkacak bisey yokmuş canim asın da bol antikor olsun inşallah benim doktorum da aşı olabilirsin dedi kafam karşıtı vaka cok arttı koruyamayabilirsin kendini dedi

Kızılcık bende duydum ama fazla içince var mı bi sıkıntı düşük riskim vardi benim o yüzden cesaret edemedim

Yaaa nasıl güzeller özellikle somon turkuaz renkli olan takıma bayıldım, sağlıkla güzel günlerde giysin premsesimiz
Ya o kadarr cok cesit var ki fazla asagilara inemedim gidip de alırım bakalim bunlar gelsinde kokla kokla bi hal olurum aldigim zibinlari koklamaktan kokusu gitti

Kızlar gelir gelmez e bebekten sectigim 3 tane hastane çıkışı ve 3 tane seneye giysin diye kiyafet aldim bebise bu arada hamile yastigini da aldim her halde cumaya kadar gelir siparişler cok heyecanlandim
Bende ekledim bi kac hastane çıkışı ama hep renkli şeyler aldım 5li bakmışım hep 10 lu bitane yeter mi ki diye düşünüyorum hep 5li alıp tulum mu alsam acaba diyorum ilkinde hatırlamıyorum hic kac tane aldığımı

Cok sevindim bak korkacak bisey yokmuş canim asın da bol antikor olsun inşallah benim doktorum da aşı olabilirsin dedi kafam karşıtı vaka cok arttı koruyamayabilirsin kendini dedi
Evhamliyim ya cok kotu bir huy aynen amin canim amin bence aşı ol bugun dr u beklerken yine birileriyle muhabbet ettim de korono kapinca ilerleyen zamanlar sıkıntı bursa yazmak istemiyorum asi olmak istemeyenler var diye. Benden sonra o tanistigim arkadasta 18 haftalik o da oldu biontech.ben tedbiri alip takdiri Allah a biraktim artik. Bi de asi sirasi beklerken bilmem kac pcr testi yapmislar cogu korona cikmis o yuzden cidden korunmak sıkıntılı kisitlama da gelmiyor bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin ins

Valla canim ablamin 18 aylik bebisi var daha yeni sayilir o cok gereksiz dedi bana 10luyu. Tulum alınabilir bence 10lu yerine

Kızılcık bende duydum ama fazla içince var mı bi sıkıntı düşük riskim vardi benim o yüzden cesaret edemedim
canım ben çok baktım netten falan aksine çok faydalı deniyor. tabii abartmaya da gerek yok. ben migrostan almıstım peyman marka cranberries.şimdi tazesini de aldım suyunu yaptık ara ara sodaya falan atarım
buz poşetlerine yaptım

Canım çok sevindim rahatladığın resmen hissediliyor kuş gibi olmuşsun maşallah hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…