2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim benim esimde izmirde askerde bi arkadasina da nerden geldiyse kene yapışmış hastaneye goturmusler dr alsin diye izmirde cok mu varki acaba dikkat et canım yesillikte corapsiz gezme

Sagol canim amin ins bi carsiya indigimde ben de sorayim aktarcida bulursam deneyeyim canim cok sagol

Ah canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah yarında kan sonucun temiz çıkacak bebeğin de çok iyidir merak etme

Canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş çok şükür
Çok teşekkür ederim cnm aynen rabbim korudu şükür
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun
AminTeşekkür ederim cnm
Cok gecmis olsun canım Allah korusun
Amin cnm çok teşekkür ederim
canım cok geçmiş olsun. allah beterinden korusun. kimsee bişey yok di mi
Yok cnm çok şükür
AminÇok teşekkür ederim cnm
Çok geçmiş olsun cnm
Teşekkür ederim cnm
Rabbim korumuş cnm ya Allah beterinden saklasın..
Amin cnm aynen geçmiş gitmis olsun cnm rabbim herkesin evladini herkesi korsun

onun da farkedilmesi zor canım iyi ki hemen önlemini aldın. 3 gun de gecmiş bir sıkıntı olmaz artık inşallah

Canım korkma ciddi birşey değildir geçen sene memleketteydim fıstık bahçemizde fıstık ceviz badem toplamak için gitmiştim o ara demekki bel kemiğmin tam yanına girmiş hic fark etmedim ertesi gündü sanırım dus alırken gördüm bir korktumki anlatamam babama gösterdim cımbızla çekti hemen bende iyice sıkıp kan akıttım bir epeyce parçasının içeride kalmasından korktum ama zaten bu zehirli kene değilmiş ama o psikolojiyi iyi bilirim seni anlıyorum hiç birseyde olmadı korkma yoktur sendede sorun

Kizlar bu arda bende cinsiyeti öğrendim oğluşum oluyormuş çok şükür kizlardan sonra oğluşum demek farkli olacak
Ne güzel cnm cok sevindim senin icin,farklı cinsiyeti de tadicaksin, en önemlisi sağlıklı olması ama insan elbet ister farklı olsun

Çok geçmiş olsun... İzmir'de keneyi ilk kez duydumİzmir'in neresi burası... İyiki farketmissin

Çok çok geçmiş olsun canım

Kızlar gelir gelmez e bebekten sectigim 3 tane hastane çıkışı ve 3 tane seneye giysin diye kiyafet aldim bebise bu arada hamile yastigini da aldim her halde cumaya kadar gelir siparişler cok heyecanlandim
Hayırlı olsunnn bende e bebek indiriminden bir şeyler aldım ama cinsiyeti bilmediğimiz için beyaz gri şeyler aldım

Kızlar gelir gelmez e bebekten sectigim 3 tane hastane çıkışı ve 3 tane seneye giysin diye kiyafet aldim bebise bu arada hamile yastigini da aldim her halde cumaya kadar gelir siparişler cok heyecanlandim
Canım paylaşsana hastane çıkışlarını ben de karar veremiyorum

Ne güzel cnm cok sevindim senin icin,farklı cinsiyeti de tadicaksin, en önemlisi sağlıklı olması ama insan elbet ister farklı olsun
Ya çok teşekkür ederim cnm aynen önce sağlık sonra cinsiyet cok şükür ikiside iyimis cnm.senin dedigin gibi farkli cinsiyetide tatmis olacagam inşallah Allahin izniyle kuzum
hepimiz saglikla alalim.kucaklarimiza bebeklerimiziInşallah

Canım paylaşsana hastane çıkışlarını ben de karar veremiyorum
Canim ablam 5li al dedi 10lular gereksiz pahali ve icindekilerde gereksiz dedi bende 5li aldim hepsinifotolarini attim canim

Eklentiler

• Screenshot_20210816-200222_ebebek.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20210816-200212_ebebek.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20210816-200202_ebebek.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…