- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Canim benim esimde izmirde askerde bi arkadasina da nerden geldiyse kene yapışmış hastaneye goturmusler dr alsin diye izmirde cok mu varki acaba dikkat et canım yesillikte corapsiz gezmeCanımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar test verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu
Ay benimde iyi dedigim iki gun gitmiyor benimde oyle iiyim demeye korkuyorumHaklısın cnm cok şükür diyeyim bulantılarim da azaldi(her buraya yazdığımda artıyor) zorlayayim bende
Sagol canim amin insB Birmuhendisinruyasi kısçen hayırlı olsun canım çok sevindim. aşı da olmussun şifa olsun.
idrar yol enf. için bende çok az vardı doktor iyi diyip önemsemedi ama benim agrım oluyordu. cranberry kızılcık olarak da geçiyor. onu. kururtulmusunı aldım. hergun yedim. 4 5 ltden fazla su içiyorum ve birçok yemege sumak koyuyorum. bunlar idrar yol enf. için hamilelikte iyi gelen şeylermiş. bana çok iyi geldi. tekrar tahlil yaptırmadım ama agrım sızım kalmadı. bilginiz olsun.
Ah canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah yarında kan sonucun temiz çıkacak bebeğin de çok iyidir merak etmeCanımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar test verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu
Çok teşekkür ederim cnm aynen rabbim korudu şükürCanım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş çok şükür
AminÇok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun
Amin cnm çok teşekkür ederimCok gecmis olsun canım Allah korusun
Yok cnm çok şükürcanım cok geçmiş olsun. allah beterinden korusun. kimsee bişey yok di mi
Teşekkür ederim cnmÇok geçmiş olsun cnm
Amin cnm aynen geçmiş gitmis olsun cnm rabbim herkesin evladini herkesi korsunRabbim korumuş cnm ya Allah beterinden saklasın..
onun da farkedilmesi zor canım iyi ki hemen önlemini aldın. 3 gun de gecmiş bir sıkıntı olmaz artık inşallahCanımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar test verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu
Canım korkma ciddi birşey değildir geçen sene memleketteydim fıstık bahçemizde fıstık ceviz badem toplamak için gitmiştim o ara demekki bel kemiğmin tam yanına girmiş hic fark etmedim ertesi gündü sanırım dus alırken gördüm bir korktumki anlatamam babama gösterdim cımbızla çekti hemen bende iyice sıkıp kan akıttım bir epeyce parçasının içeride kalmasından korktum ama zaten bu zehirli kene değilmiş ama o psikolojiyi iyi bilirim seni anlıyorumCanımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar test verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu
Ne güzel cnm cok sevindim senin icin,farklı cinsiyeti de tadicaksin, en önemlisi sağlıklı olması ama insan elbet ister farklı olsunKizlar bu arda bende cinsiyeti öğrendim oğluşum oluyormuş çok şükürkizlardan sonra oğluşum demek farkli olacak
Çok geçmiş olsun... İzmir'de keneyi ilk kez duydumCanımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar test verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu
Çok çok geçmiş olsun canımCanımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar test verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu
Evet benim aldığım bu, bayağı da dolgun gerçekten. İkiye katlı şekilde paketlemislerdiCanım sanırım arkadaşın aldığı bu ayni fiyat ebebegin sitesinde var gayette iyi yorumlamışlar cok uzun boylu olmamak şartıyla
Hayırlı olsunnn bende e bebek indiriminden bir şeyler aldımKızlar gelir gelmez e bebekten sectigim 3 tane hastane çıkışı ve 3 tane seneye giysin diye kiyafet aldim bebisebu arada hamile yastigini da aldim her halde cumaya kadar gelir siparişler cok heyecanlandim
Bizimki kesinlestigi icin mor pembe yesil turuncu seyler aldimHayırlı olsunnn bende e bebek indiriminden bir şeyler aldımama cinsiyeti bilmediğimiz için beyaz gri şeyler aldım
Bende siparis verdim az önce gelmesini bekliyorumEvet benim aldığım bu, bayağı da dolgun gerçekten. İkiye katlı şekilde paketlemislerdi
Canım paylaşsana hastane çıkışlarını ben de karar veremiyorumKızlar gelir gelmez e bebekten sectigim 3 tane hastane çıkışı ve 3 tane seneye giysin diye kiyafet aldim bebisebu arada hamile yastigini da aldim her halde cumaya kadar gelir siparişler cok heyecanlandim
Ya çok teşekkür ederim cnm aynen önce sağlık sonra cinsiyet cok şükür ikiside iyimis cnm.senin dedigin gibi farkli cinsiyetide tatmis olacagam inşallah Allahin izniyle kuzumNe güzel cnm cok sevindim senin icin,farklı cinsiyeti de tadicaksin, en önemlisi sağlıklı olması ama insan elbet ister farklı olsun
Canim ablam 5li al dedi 10lular gereksiz pahali ve icindekilerde gereksiz dedi bende 5li aldim hepsiniCanım paylaşsana hastane çıkışlarını ben de karar veremiyorum
Ayyyy hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıkla kavuştursunkızlar merhaba bayadır yoktum bizde cinsiyeti öğrendik Allah'ın izniyle oğlum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?