• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışım😅 dr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin😅 detayli icinde 3 hafta sonra gel o zaman anlaticam dedi.
Ay hadi darısı başımıza 2 hafta geçti kalan 2 hafta geçmiyor bi türlü sanki yatıyorum kalkıyorum hayatımdan 1 dakika eksilmiş gibi sadece 😂

Ay hadi darısı başımıza 2 hafta geçti kalan 2 hafta geçmiyor bi türlü sanki yatıyorum kalkıyorum hayatımdan 1 dakika eksilmiş gibi sadece 😂
Beni hep 3 haftada bir çağırıyor dr😅 3 hafta sonra tekrar gidicem randevu bulabilirsem ins😅 ellerini ayaklarinida gördüm dedi çok şükür bir sıkıntı yoktu ya Allah a bin şükür 🙏 biontech de asi oldum eve geciyorum ins bir sıkıntı yaşamam artik gerisi takdiri ilahi🤗🙏

Ya 2li test sorunsuz çıkınca 3lüye 4lüye gerek var mı sizce? Aynı stresi yine mi yaşıycaz, ben sadece detaylı ultrasona gireyim diyorum 3lüyü yaptırmadan, siz ne diyorsunuz kızlar? 🤔
Neden stres yaşıyorsun canım rahat ol düşünme sana da bebişe de yazık. Ne olursa olsun bebeğini dünyaya getireceksen gerçekten korkma insan tabiki ister istemez merak ediyor ama strese girme boşu boşuna ben hepsini yaptıracağım benimki sadece merak

Canım evde çay ağacı yağı ve hindistan cevizi yağı bulundur 9 aylık süreçte mantar enfeksiyon sık yaşayabiliriz kremler kimyasal içerikli ben yağ ile iyileştim doktora bile demedim canım 2 3 günde geçti kaşıntım tabi sirke ile yıkadım arada bir de
bunları krem gbi mi kullanıyoruz canım bide aktardan mı aldın sen yok internetten mi ?

Kızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışım😅 dr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin😅 detayli icinde 3 hafta sonra gel o zaman anlaticam dedi.
Gözün aydın canım maşallah inşallah hep böyle devam eder herşey hep yolunda olur,iyi bakalım bacak ağrısı kasik agrisi normalse rahatlayayim o zman biraz 🥰suyu hala zor içiyorum günde zorla beş altı bardak ancak bazı günler daha az hatta bulantı yüzünden neyse bebiş iyi olsunda geçecek bu zorlu günler 💖

cnm perinoloji (asla doğru yazamıyorum :) doktorun asistanı aradı cumartesine randevu verdi kendi dr sordum test için kan verdiysen gitmene gerek yok dedi. Sence şimdi inşallah Allahın izniyle sonucumuz güzel gelirse 3 lü 4lü testlere girmeye tekrar gerek var mı ki?
Onu hiç görüşmedim cnm ama bu testler kapsamlı olduğu için gerek kalmayabilir

bunları krem gbi mi kullanıyoruz canım bide aktardan mı aldın sen yok internetten mi ?
Hindistan cevizini ebebekten aldım. Çay ağacı yağını farmasiden aldım canım ikisi de doğal yağ. Aktarda da vardır. İkisini karıştırıp pamuğa sürüp tampon yapılıyor ama ben tampon yapmadım gece yatmadan temiz çamaşır giyip sürdüm 3 kez yaptım tamamen geçti canım. 1çay kaşığı hindistan cevizi yağı ile 3 damla çay ağacı yağı karıştırdım

Ya evhamlinin alasıyım canım 😅 sagol canim ben 10 dk once biontech oldum hic acimadi olurken suan vi etki yasamadim her ihtimale karsi hastanede beklicem bi 20 dk daha ins oyle cok yan etkisini yaşamam hayırlısı olsun şuan korkulacak bisey yok😅
Anladım canım şifa olsun o zaman inşallah 😃😍 aşını da oldun daha bir rahat olursun 😂👍🏻🙏

Ya 2li test sorunsuz çıkınca 3lüye 4lüye gerek var mı sizce? Aynı stresi yine mi yaşıycaz, ben sadece detaylı ultrasona gireyim diyorum 3lüyü yaptırmadan, siz ne diyorsunuz kızlar? 🤔
Ben 4 sene önce kızımda 2’li testten sonra bir de ayrıntılıya girmiştim canım, 2’li test iyi çıkarda ayrıntılı dışında diğerlerine gerek yok bence 👍🏻☺️

Gözün aydın canım maşallah inşallah hep böyle devam eder herşey hep yolunda olur,iyi bakalım bacak ağrısı kasik agrisi normalse rahatlayayim o zman biraz 🥰suyu hala zor içiyorum günde zorla beş altı bardak ancak bazı günler daha az hatta bulantı yüzünden neyse bebiş iyi olsunda geçecek bu zorlu günler 💖
Sagol canim amin ins🙏 evet normal dedi canim hatta ben yesil peynirimsi akintim var dedim ona bile normal dedi adam fitil vermek istemedi cok ilac verme taraftari bir dr degil zannimca 😅 az iciyormussun canim fazlalastirmaya calis ben gunde en az 2 litre iciyorumdur ona ragmen arttiricam suyu ins. Rahatla canim ins saglikla bebislerimizi kucagimiza alırız 🙏

Sagol canim amin ins🙏 evet normal dedi canim hatta ben yesil peynirimsi akintim var dedim ona bile normal dedi adam fitil vermek istemedi cok ilac verme taraftari bir dr degil zannimca 😅 az iciyormussun canim fazlalastirmaya calis ben gunde en az 2 litre iciyorumdur ona ragmen arttiricam suyu ins. Rahatla canim ins saglikla bebislerimizi kucagimiza alırız 🙏
Bende rahatladım bacak ve kasık ağrılarına cnm ya beni de zorluyor özellikle ayakta kalinca, su konusunda bende hiç iyi değilim ya arttirmam lazım

@MaviAy KelebekiM_ KelebekiM_ nerelerdesiniz nasılsınız?
Canımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar test verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu

Canımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar tcokest verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu
Cok geçmiş olsun cnm, şansızlık sizi bulmus

Bende rahatladım bacak ve kasık ağrılarına cnm ya beni de zorluyor özellikle ayakta kalinca, su konusunda bende hiç iyi değilim ya arttirmam lazım
Canım cokda guzel ilgilendi konustu benle mesela sorularimi da sorabildim bol bol su icmek lazim cidden kendini zorla bende zorlicam

Canım cokda guzel ilgilendi konustu benle mesela sorularimi da sorabildim bol bol su icmek lazim cidden kendini zorla bende zorlicam
Haklısın cnm cok şükür diyeyim bulantılarim da azaldi(her buraya yazdığımda artıyor 😆) zorlayayim bende

B Birmuhendisinruyasi kısçen hayırlı olsun canım çok sevindim. aşı da olmussun şifa olsun.

idrar yol enf. için bende çok az vardı doktor iyi diyip önemsemedi ama benim agrım oluyordu. cranberry kızılcık olarak da geçiyor. onu. kururtulmusunı aldım. hergun yedim. 4 5 ltden fazla su içiyorum ve birçok yemege sumak koyuyorum. bunlar idrar yol enf. için hamilelikte iyi gelen şeylermiş. bana çok iyi geldi. tekrar tahlil yaptırmadım ama agrım sızım kalmadı. bilginiz olsun.

Back
X