Canımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar tcokest verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu