• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ense

kalınlığı normal burun kemiği var dün yine kontrol etti bebek gayet iyi görünüyor dedi papp-a sonucu 56 annede 1 bu anne sende olabilrsin dedi.Bende yarın için fetal dna testi için randevu aldım perşembe gününe perinalog randevusu aldım eşim fetal dna yeterli diyor ama ben emin olmak istiyorum perinologa gitmek iyi olur diye düşündüm
Hiç korkma canım ultrasonun temizse Allahın izni ile fetal dna sonucunda iyi gelecek 🤲🤲 perinatologta seni rahatlatır inşallah 🙏🙏

Müdürün işine geldiği gibi konuşmuş sizde farkli uygulama var mi bilmiyorum ama genelge cok açık kafasına gore seni çağıramaz derseki benim ogretmene ihtiyacim var o hakki var canım ama kalkmadı yani o sana vermek istemediği için oyle söylemiştir
Zaten şu an daha çok vaktim olduğu için detaylıca araştırmadım ama öyle bir hakkım varsa kullanmama kimse mani olamaz online eğitime geçilirse belki kendim bile kullanmak istemeyebilirim evde olduğumuz için ama bu durumda mümkün değil

Hiç korkma canım ultrasonun temizse Allahın izni ile fetal dna sonucunda iyi gelecek 🤲🤲 perinatologta seni rahatlatır inşallah 🙏🙏
İnşallah cnm sence önce perinologamı görüneyim ilk fetal dna mı yaptırayım.Fetal dna için firma yarın gelecek 3800 fiyat verdi.İnternetten baktım 3000 e yapan firmalarda var sen ne dersin

İnşallah cnm sence önce perinologamı görüneyim ilk fetal dna mı yaptırayım.Fetal dna için firma yarın gelecek 3800 fiyat verdi.İnternetten baktım 3000 e yapan firmalarda var sen ne dersin
Bence fetal dna yı yaptır canım çünkü o da oraya yönlendirebilir. Bende 3700 yaptırdım eurofıns firmasına. 3000 TL ye yapan yer hiç duymadım minumum fiyat buydu hatta birebir firma ile görüştüm hastane aracısız

Zaten şu an daha çok vaktim olduğu için detaylıca araştırmadım ama öyle bir hakkım varsa kullanmama kimse mani olamaz online eğitime geçilirse belki kendim bile kullanmak istemeyebilirim evde olduğumuz için ama bu durumda mümkün değil
Senin idari izin hakkın var suan kalkmadi canım ama müdürün ihtiyac varsa seni çağırabilir onun da oyle bir hakkı var

Kızlar. Uyku yastığı alacağım. E bebekte de var trendyoldada var. Alanlar varmı varsa tavsiye ediyormusunuz. Tavsiye ettiklerinizi buraya eklermisiniz. Teşekkürler.
Ben almadım ama biraz araştırmıştım. Kullananlar onsuz yatamıyoruz diyolar uyku sorunu yaşamamışlar hiç onunla. E bebektekini çok beğenmişler. Trendyol dan alan da çok var.. yalnız Trendyolda daha uygun fiyatlı olanlar var ya onlardan cok memnun kalınmamış.

Bende aynı durumdayım.zaten ilaçlardan serumlardan mahvoldum bünyem şu durumda aşıyı kaldırmaZ.oğlum okula gidicek o test işi benide düşündürüyo.doğumdan sonra yaptırsak bize bir ayrıcalık tanısalar ne güzel olur.

Umarım öyledir yoksa gerçekten büyük risk benim de lise ve sınıflar 40 kişilik
Benimde aynı cnm, bana doktorum 24 de idari izin başlıyor dedi ki bildiğim kadarıyla bi yazı yayinlanmadi iptal edildigine dair, kronik hastalar da hala idari izinli

Bence fetal dna yı yaptır canım çünkü o da oraya yönlendirebilir. Bende 3700 yaptırdım eurofıns firmasına. 3000 TL ye yapan yer hiç duymadım minumum fiyat buydu hatta birebir firma ile görüştüm hastane aracısız
bende eurofınsle görüştüm cnm sağolasın fetal yaptırayım hemen allah razı olsun

Benimde aynı cnm, bana doktorum 24 de idari izin başlıyor dedi ki bildiğim kadarıyla bi yazı yayinlanmadi iptal edildigine dair, kronik hastalar da hala idari izinli
Kronik hastalarin kalkti canim sadece gebelerin 24 ile 32. hafta arasi ve 60 yaş ustu olupta kronik rahatsizligi olanlar idari izinli olmaya devam

Kızlar bu bacak ağrısı ne kötü ya ozellikle aksama dogru daha da şiddetleniyor birde ne guzel gecti diyordum bas ağrısı da eslik etti hani 2.trimester en rahat olacağımız zamandı 😭

Kızlar bu bacak ağrısı ne kötü ya ozellikle aksama dogru daha da şiddetleniyor birde ne guzel gecti diyordum bas ağrısı da eslik etti hani 2.trimester en rahat olacağımız zamandı 😭
Sana katılıyorum canım ya iki bacağımda şiddetli bir şekilde ağrıyor anlamadıgim bir sekilde bugün çok fazla arttı sanırım bu hafta içi gidip doktorumla konuşacağım bu durumu baş ağrısı bendede oluyor ara ara, bulantimda bugün şiddetli dün gece hapı icmedim diye bu sabah yine kustum ne olacak halim böyle bilmiyorum 😔

Sana katılıyorum canım ya iki bacağımda şiddetli bir şekilde ağrıyor anlamadıgim bir sekilde bugün çok fazla arttı sanırım bu hafta içi gidip doktorumla konuşacağım bu durumu baş ağrısı bendede oluyor ara ara, bulantimda bugün şiddetli dün gece hapı icmedim diye bu sabah yine kustum ne olacak halim böyle bilmiyorum 😔
Yarın ben gidicem bakalim ne diyecek dr canım birde bir haftadir sag kulagimda nabiz atiyor gibi surekli ses var çıldırıcam ya valla cuma günü kulak burun bogazdan da randevu aldım bitmiyor valla bitmiyor yine de diyorum bebegim iyi olsun dayanırım ben😑

Kizlar. Multivitamin - Magnezyum - D vitamini - B12 olarak hangi markalari kullaniyorsunuz acaba.

Bende aynı durumdayım.zaten ilaçlardan serumlardan mahvoldum bünyem şu durumda aşıyı kaldırmaZ.oğlum okula gidicek o test işi benide düşündürüyo.doğumdan sonra yaptırsak bize bir ayrıcalık tanısalar ne güzel olur.
Ama o zaman da emziriyo olucaz, yine tereddütümüz olacak bence 😥

Back