• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar. Multivitamin - Magnezyum - D vitamini - B12 olarak hangi markalari kullaniyorsunuz acaba.
Merhaba ben Multivitamin olarak Duosvit kullanıyorum içinde Omega3 ve b12 olduğu için harici bir ilaç yazmadı doktorum. D vitamini olarak da Coledan D3 kullanıyorum.
Magnezyum kullanmıyorum ama sanırım isteyeceğim özellikle yürüyünce baldırımda çok ağrı oluyor.

Kronik hastalarin kalkti canim sadece gebelerin 24 ile 32. hafta arasi ve 60 yaş ustu olupta kronik rahatsizligi olanlar idari izinli olmaya devam
Öyle mi cnm memurlarda da mı kalkti bilmiyodum, esim özel şirkette çalışıyor, orda 2 aşı olanlar başladı

Kizlar. Multivitamin - Magnezyum - D vitamini - B12 olarak hangi markalari kullaniyorsunuz acaba.
D vitamini coledan kullanıyorum cnm multivitamin vinalac, vinalac içinde magnezyum da var ama ayak ağrılarına çözüm olmucak galiba, benimde sol bacağım kasıyor bazen

Yarın ben gidicem bakalim ne diyecek dr canım birde bir haftadir sag kulagimda nabiz atiyor gibi surekli ses var çıldırıcam ya valla cuma günü kulak burun bogazdan da randevu aldım bitmiyor valla bitmiyor yine de diyorum bebegim iyi olsun dayanırım ben😑
Öyle canım yeterki iyi olsun biriciklerimiz valla katlaniriz Allah'ım onlari bize bagisla yarabbim eksikliklerini gösterme çok çok aminnnn.Gidince sor bizede yaz canım neden bu hafta bu kadar şiddetli bu bacak ağrıları

Merhaba ben Multivitamin olarak Duosvit kullanıyorum içinde Omega3 ve b12 olduğu için harici bir ilaç yazmadı doktorum. D vitamini olarak da Coledan D3 kullanıyorum.
Magnezyum kullanmıyorum ama sanırım isteyeceğim özellikle yürüyünce baldırımda çok ağrı oluyor.
Baslayin mutlaka banada verdi ama benim karnimda ve asaya dogru kramplarim basladi. Bu kdr erken olmasi iyi bisey degilmis. Mecbur icicez magnezyum

Öyle canım yeterki iyi olsun biriciklerimiz valla katlaniriz Allah'ım onlari bize bagisla yarabbim eksikliklerini gösterme çok çok aminnnn.Gidince sor bizede yaz canım neden bu hafta bu kadar şiddetli bu bacak ağrıları
Amin canım amin yazarim valla bisiler yapsinlar.ya suan o kadar siddetli agriyorki anlatamam😭

Kızlar bebeğinde down riski olan bir arkadaşımız vardı kimdi o hatırlayamadım fetal dna yaptırdı mı bebek nasıl acaba inşallah hiçbir sorun yoktur

Öyle mi cnm memurlarda da mı kalkti bilmiyodum, esim özel şirkette çalışıyor, orda 2 aşı olanlar başladı
Memurlarda kronik rahatsızlığı olanlar 2 doz aşı olduysa başladı canım 1temmuz itibari ile. Ama 60 yaş üstü olanlar ile 24 haftadan sonraki hamileler idari izinli olabiliyor hala

Memurlarda kronik rahatsızlığı olanlar 2 doz aşı olduysa başladı canım 1temmuz itibari ile. Ama 60 yaş üstü olanlar ile 24 haftadan sonraki hamileler idari izinli olabiliyor hala
İnşallah 24 hafta hamileler için idari izin bitmez ya

İnşallah 24 hafta hamileler için idari izin bitmez ya
İnşallah canım. Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum ve insan sirkülasyonu çok fazla olan bir yer ben evde olsam da eşim dışarda kızım okula gidecek yani anlayacağın işe gitmeseöde evdekiler dışarda olunca bir problemde olmazsa çalışırım diye düşünüyorum bakalım kısmet 🤷‍♀️

E ermale İdi sanırım bende çok merak ediyorum nasıl iyi mi
Kızlar hiç iyi değilim sürekli ağlarken buluyorum kendimi psikolojim baya bozuldu sonra kendime geliyorum ne gerekirse yapacaksın güçlü ol diyorum Perşembe nifty sonucu açıklanacak ama burun kemiği yok ense kalınlığı 3.5 mm başka dr 2.9 mm ölçtü ama ikisi de burun kemiğini göremedi ..bilemiyorum..

Kızlar hiç iyi değilim sürekli ağlarken buluyorum kendimi psikolojim baya bozuldu sonra kendime geliyorum ne gerekirse yapacaksın güçlü ol diyorum Perşembe nifty sonucu açıklanacak ama burun kemiği yok ense kalınlığı 3.5 mm başka dr 2.9 mm ölçtü ama ikisi de burun kemiğini göremedi ..bilemiyorum..
Canim Allah büyük Allah tan ümit kesilmez bebege de yazık belkide hicbir sey cikmayacak lutfen sakin kal az kalmış

Canım kendini yıpratma inşallah bir yanlışlık vardır ve inşallah bebeğin sağlıklıdır. Perş hayırlı sonuçlar almanı temenni ediyorum canım.

Canım inşaallah sonuçların tertemiz gelir. Dualarımız seninle.

Ben almadım ama biraz araştırmıştım. Kullananlar onsuz yatamıyoruz diyolar uyku sorunu yaşamamışlar hiç onunla. E bebektekini çok beğenmişler. Trendyol dan alan da çok var.. yalnız Trendyolda daha uygun fiyatlı olanlar var ya onlardan cok memnun kalınmamış.
Ben e bebekten aldım 109 TL idi harika bir şey

Back
X