Evet canım çok haklısın,hepimiz aynıyız ana yüreği işte kucağa alana kadar rahat yok, bi de benim tüp bebek ve ilk bebek, ahh kalbim yerinden çıkmasa bari doğurana kadarGüzel annelerim nolur iyi düşünelim iyi olsun, 2.trimester daha rahat diyorlardı zaten Allahın izniyle daha güzel geçicek insallah, kötü düşünmeyelim, hepimizin yavrusu Allahın izniyle iyidir, sağlıkla kavusucaz inşallah
Ins canimİnşallah canım, dua edelim bol bol. Bence biz çok hassasız bu aralar, hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlayacağız inşallah
Ben ikili testi yaptırdım canım yarında kısmet olursa nıft yaptırcam fetal dna yani 3700 tl dediler bana. 10 günde sonuç çıkıyormuşİkili üçlü test hakkında bilginiz var mı? Sizler yaptırdınız mı? Bir de bunları yaptırmak yerinde direkt fetal dna yaptırılabilir mi? Yaptıranlar varsa süreç ve fiyatı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
Kosuyolu goruntuleme merkezi aysenur hanım iki kizimda da kendisine gittim isinin ehli cok iyi bir doktorkızlar ayrıntılı ultrason istanbul anadolu yakası için bildiğiniz doktor var mı
Çoook teşekkürler canımAyy çok mutlu oldum cnm seninki bizim heyecanımızdan da başka..Sağlıkla al kucağına..
Yarık damak testi varmıymış cnm.Benim geçen yıl yeğenim maalesef bu şekilde doğdu..Ve drların bunu anlaması tam 40 gün sürdü..
Çıkıntı net var ama kordon mu bilemiyorum ki niye kız dedi o zamanBence bariz çıkıntı var ve erkek. Sağlıklı ve gönlündeki olsun inşallah
Ya dimi çok büyük çıkıntı var pipi böyle olmaz sanki,neyse 2 hafta sonra kesin olarak söyleyeceğim dedı bakalım hayırlısıCanimm pipi o kadar büyük olamaz kordondur o büyük ihtimal kordon ve pipi cok karistirliyor usg görüntülerinde
Bu yeni çıktı bildiğim kadarıyla ve her doktor yapıyor mu bilmiyorum. Tam 16 haftalıkken yapılıyormuş 3 lü testten hiç bahsetmediCnm ilk defa duydum yarim damak testi dedi ayrintili bakma filan mi .
Benim eşim yarim damak doğmuş. Oglumda baya sıkıntı yapti kalitsal gecerse diye şükür olmadi.
Olsa da artik caresi var eskisi kadae zor degil ameliaytlari
Bu test yeni çıkmış sanırım daha önce hiç duymamıştım bendeYarık damak testi varmıymış cnm.Benim geçen yıl yeğenim maalesef bu şekilde doğdu..Ve drların bunu anlaması tam 40 gün sürdü..
Kızlar haklısınız ya bende her sabah korkuyla uyanıyorum sonra kendimi dinlemeye başlıyorum goguslerimi kontrol ediyorum falan sonra Rabbime dualar edip ona sığınıyorum inşallah kötü birşey olmaz hiç birimizde sağlıkla sıhhatle alırız kucagimiza her sabah karnım azıcık daha büyüyor içim rahatlıyor resmen böyle görünce bide benim kaybımda olduğu için benim halimi düşünün artık inanın her dakika elim kalbimde geziyorum ama Allah kimseye korktuğunu yaşatmasın tek dileğim bu hepimiz için hep dua ediyorumKuzum, bugün ben de öyle kalktım, bebeğime bişey mi oldu diye düşünüp duruyorum uyandığımdan beri, göğüslerimi yokluyorum, göbeğime bakıyorum, hatta göbeğimi içime çekebildiğim için ağlayacaktımben de haftaya cuma günü gideceğim, zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Aynen öyle hepimiz aynıyız, benimde bi kaybım var, benimde cok kaygılarım var ama rahatlatmaya çalışıyorum kendimi hep, herşey güzel olucak inşallahEvet canım çok haklısın,hepimiz aynıyız ana yüreği işte kucağa alana kadar rahat yok, bi de benim tüp bebek ve ilk bebek, ahh kalbim yerinden çıkmasa bari doğurana kadaryavrularımız sağlıkla doğsunlar inşallah
Cnm gayet iyi esim 8 yasinda ameliyat olmus imkansizliktan dolayi olamamis ogretmeni yardimci olmus 5 kere ameliyat geçirmiş son ameliyatini 18 yasinda olmuş. Sadece dikis izi var birZ ama estetik dikiş yapılmadığı icin. Insallah sıkıntı olmayacak sizinde . Esim suan devlet dairesinde cok guzel bir mevkide ve özgüvenliEşinizin konuşması nasıl ..Bizim bebek ameliyat oldu ancak ameliyat sonrası enfeksiyon kaptı ve yarık tekrar açıldı.2 yaşında tekrar gelin demiş dr.Kız çocuğu çok endişe ediyoruz nasıl olacak ilerde konuşma vs..
Ben de direkt fetal dna düşünüyorum. Burun kemiği ve ense kalınlığına nasıl bakılıyor. İlk gebeliğim çok bilgim yok bu konulardaBen 2li yerine direk fetal dna yaptırdım, ama burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıldı yine de, bir risk çıkmadı çok şükür, cinsiyetini de 12. Haftada öğrenmiş olduk bonus olarakben yurt dışında yaptırdım 450£ Fiyatı, 1 haftada sonuç çıktı
Doktor en iyisini bilir ama pipi gibi gözüküyor gibi , belkide kordonuda olabilir siz yine başka doktorada gozukun kafanizda soru işareti kalmaması içinYarık damak testi yapacağız 16 da dedi doktor sanırım üçlünün yerine artık onu yapiyorlar
ısrarla kız diyor doktor acaba kabarık mi oluyo kız bebeğin o haftalarda diyorum ama bariz erkek yani bu
Canim kordondur doğduklarinda bile bu kadar büyük pipi olmuyorYa dimi çok büyük çıkıntı var pipi böyle olmaz sanki,neyse 2 hafta sonra kesin olarak söyleyeceğim dedı bakalım
2 hafta sonra yeniden gideceğim kesin demedi zaten henüz. Bakalım merakla bekliyoruzDoktor en iyisini bilir ama pipi gibi gözüküyor gibi , belkide kordonuda olabilir siz yine başka doktorada gozukun kafanizda soru işareti kalmaması için
Geçen hafta bende öyle hissettim bir kaç gün bir korku saldı içimi ama dün gördüm kıpır kıpırKızlar benim bir iki gundur bebisime dair hissim yok bisey mi oldu diye icim icimi kemiriyoresimde yok zaten iyice psikolojik olarak çöktüm. Pazartesi randevum var ama o zamana kadar nasil dayancam bilmem
Valla benimde iki ama tüp bebek çok emek verdik şükür rabbim nasip etti kaç olursa olsun heyecandan ölüyorsun oğlum 15 yaşında bende 20 yaşında anne olmuştum hiç anlamadım hamilelik yaşamadım normal hayatımda devam ettim heyecanlı. Bile değildim şimdi daha çok anlamlı herşeyÇoook teşekkürler canımtabi ki kaçıncı çocuk olsa eminim ki heyecan değişmez ama dediğin gibi bizimki bu kadar yıl sonra kendiliğinden gelen bir mucize bebek gibi , rabbim hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmak nasibetsin inşallah
Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun inşallah2 hafta sonra yeniden gideceğim kesin demedi zaten henüz. Bakalım merakla bekliyoruz
Benim de ilk gebeliğimBen de direkt fetal dna düşünüyorum. Burun kemiği ve ense kalınlığına nasıl bakılıyor. İlk gebeliğim çok bilgim yok bu konularda
Cinsiyet söyleniyormuş canım benim görüştüğüm kişi ona d bakıyoruz dedi.Benim de ilk gebeliğimburada çok şey öğreniyoruz birbirimizden, herkes iyi ki var Ense kalınlığı ve burun kemiğine 12. Haftada usg ile bakılıyor 5 10 dk da bakıyor doktor. fetal dna ile de down sendromu dahil 5 6 tane daha kromozomsal hastalığa bakılıyor, ayrıca cinsiyet de yazıyor, türkiyede cinsiyet söyleniyor mu bilmiyorum, benim testimde yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?