Çok teşekkür ederim prospektüs te kullanabilir gebeler yazıyor da yine de sormak istedimEgzamaya benziyor benim egzamam var bende bioderma atoderm kullanıyorum bence kullanabilirsiniz bir sorun olacağını sanmıyorum
Kızlar GünaydınSize bir şey soracağım ? Cinsel yaşantınız nasıl gidiyor eşinizle hamilelikle birlikte ? Bende bir üşengeçlik oluştu, eşim şakayla karışık ihmal ediyorsun beni falan diyor bazen Açıkçası kızım 4 yaşında, uyuması etmesi bazen gece 12’yi buluyor çocuktaki enerji bitmiyor, dün akşam yemekten sonra parka da götürdük, gelince banyo da yaptırdık, bir çocuk yorulup uyumaz mı hemen , yok arkadaş. Saat 12 olmuştu uyuduğunda ve o saatten sonra bende de hal kalmadı ( hala ben uyutuyorum, yanına yatıyorum uyuyana kadar, sırt kaşıma , kitap okuma vs) ve sonra kendi yatağıma gelip ben de uyumuşum hemen…Kızım gündüz de asla uyumaz, 2 yaşına kadar emzirdim, emzirdikten sonra uyuyakalırdı memede , yatırırdım 1 saat uyurdu en azından öğlenleri … 2 yaşından beri öğlen uykusu da yok. Şimdi de uyanmış , Anne bir yanıma gelir misin diye yanına çağırıyor
Yani eşim kadar istekli değilim son haftalarda cinsellik konusunda ve yorgunluk da buna etkili..doğal mı sizce , ben de mi sorun var bilemedimHaftada 2 ya da 3 ‘tür bizim mesela 1 olsa sorun etmeyeceğim gibiyim
Çok bol su için ama birde içine limon sıkın suyun. Mesaneyi temizliyor.Günaydın, gece boyu kasık ağrılarim oldu,afedersiniz idrar yaparken yanma da var 1 haftadir ama ıdrar tahlilı temiz çıkıyor. Çok korkuyorum bebeğime bişey oldu diye doktoruma ulaşir ulaşmaz gideceğim poliklinige sabahı zor ettim.bana dua edinn lütfen, herşey yolunda olsun
Evet kum döküyorsunuz, aynı tavsiyeyi size de vericem bol bol limonlu su için iyi geliyor ama doktora da gidin. Dökülen kımlar idrar yolunu tahriş ederse sorun olur.Merhaba ben birebir aynı sıkıntıyı çektim çok korktum gecenin ikisinde hastaneye gittim nöbetçi doktor buldum serum falan verdiler idrarımda karabiber taneleri gibi şeyler görüyordum kum mu döküyorum acaba anlamadım
Bana belki öyle olacak ama kızım sağolsun enerjimi emiyorValla değişiyorbazen çok istekli oluyorum bazen aklıma bile gelmiyor En başından beri doktor yasak getirmedi zaten bize Zaten 2.trimesterde bir kudurukluk oluyomuş kadında, kanlanma ve vajinal salgılar artınca başa vuruyormuş diye duydum
Kızıma hamileyken de ilişki serbestti benim, o zaman da kanamam falan yoktu ama bu aralar bilmiyorum, sıcak bir yandan5. Haftadan beri eşimle kardeşizkanama alanı vs derken oda yanaşmaya korkuyor bende hiç ilişmiyorum doğumdan sonra zaten tüm zamanlar varken hamileyken çok normal ihmal etmek.. ben kızımdayken de haftada 2-3 değil 1-2 olurdu sanki çocuğumuza birşey olacak gibi geliyor eşimde korkuyor bende
Kızıma hamileyken de ilişki serbestti benim, o zaman da kanamam falan yoktu ama bu aralar bilmiyorum, sıcak bir yandan5. Haftadan beri eşimle kardeşizkanama alanı vs derken oda yanaşmaya korkuyor bende hiç ilişmiyorum doğumdan sonra zaten tüm zamanlar varken hamileyken çok normal ihmal etmek.. ben kızımdayken de haftada 2-3 değil 1-2 olurdu sanki çocuğumuza birşey olacak gibi geliyor eşimde korkuyor bende
Günaydınlar canım. Ben bunları değil ama hip in hamilelikte kullanılan yağı ve kremini kullanıyorum şimdilik memnunum ciltte yağlı his bırakmıyor hemen emiliyor. Bir araştırabilirsin istersen. Jojoba ve badem yağı içeriyor.Hanimlar günaydin
Hepimize saglikli huzurlu gebelikler diliyorum. İnsallah bu sıkıntili sürecleri, bulantilari, lekelenmeleri atlatir bi an önce rahatlariz
Doktorum catlak oluşumu için kakao yaği, kayisi cekirdeği yaği ve kozmetik ürün olarak da mustelayi tavsiye etti.
Benim ilk gebeligim olduğu için tecrübesizim. Bu yaglari veya kremi aranizda deneyen oldu mu acaba? Tüylenme yapar mi? Ten koyulastirir mi? Tavsiye eder misiniz?
Cevap için şimdiden tesekkurler.
Ben aldım ebebek'ten gerçekten o kadar güzel bir şey ki eşimle Savaş veriyoruz hamile olan benim yastık kullanmaya çalışan o o bile o kadar çok beğendi ki sen doğurduktan sonra beni bunda yatacağım diyor
Benimde öyleSoğan sarımsak kokusu denince bile öğürüyorum şuanda koku yokken
Amin canim inşÖğrenirsin canım ilk çocuğun kız olması annenin bereketindendir birde, ileride de en yakın arkadaşınız kızınız olacakbence ilk çocuğu kız olanlar çok şanslı inşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi
Canim üzülme o his hepimizde oluyor. Doktor hareketlerini hissedene kadar bu piskolojide olman cok normal dedi. Birde benim hergun lekelenmem geliyor her geldiğinde ayni düşünce. İcine ferah tut hepimizin yaşadığı bir süreç buKızlar benim bir iki gundur bebisime dair hissim yok bisey mi oldu diye icim icimi kemiriyoresimde yok zaten iyice psikolojik olarak çöktüm. Pazartesi randevum var ama o zamana kadar nasil dayancam bilmem
Normalde bu hissi hep yaşıyorum da canım bu sefer cok farkli ins bir sıkıntı yokturCanim üzülme o his hepimizde oluyor. Doktor hareketlerini hissedene kadar bu piskolojide olman cok normal dedi. Birde benim hergun lekelenmem geliyor her geldiğinde ayni düşünce. İcine ferah tut hepimizin yaşadığı bir süreç bu
Canım bu his hareketlerini duyana kadar olacak . Bişey olsa kanama yada ağrı olur artık bu haftalarda,sessiz sedasız bi kayıp olmaz Allah korusunNormalde bu hissi hep yaşıyorum da canım bu sefer cok farkli ins bir sıkıntı yoktur
Ins canımCanım bu his hareketlerini duyana kadar olacak . Bişey olsa kanama yada ağrı olur artık bu haftalarda,sessiz sedasız bi kayıp olmaz Allah korusun
Tabi ki olur. 3 ayı atlattık artık organları oluştu çok riskli zamanlar geçti içini ferah tut.Ins canımkalbi falan dursa yine de kanama olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?