2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Valla değişiyor bazen çok istekli oluyorum bazen aklıma bile gelmiyor En başından beri doktor yasak getirmedi zaten bize Zaten 2.trimesterde bir kudurukluk oluyomuş kadında, kanlanma ve vajinal salgılar artınca başa vuruyormuş diye duydum

Çok bol su için ama birde içine limon sıkın suyun. Mesaneyi temizliyor.
Evet kum döküyorsunuz, aynı tavsiyeyi size de vericem bol bol limonlu su için iyi geliyor ama doktora da gidin. Dökülen kımlar idrar yolunu tahriş ederse sorun olur.

Bana belki öyle olacak ama kızım sağolsun enerjimi emiyor daha erken yatırmam lazım keşke 9.30-10.00 da uyusa en geç. Böylece hem ona vakit kalır hem duştan sonra netflix keyfi yaparım

Kızıma hamileyken de ilişki serbestti benim, o zaman da kanamam falan yoktu ama bu aralar bilmiyorum, sıcak bir yandan bir de annelik iç güdüsü sanırım, koruma duygusundan da uzak durmak istiyor olabilirim bilinçaltımda..

Kızıma hamileyken de ilişki serbestti benim, o zaman da kanamam falan yoktu ama bu aralar bilmiyorum, sıcak bir yandan bir de annelik iç güdüsü sanırım, koruma duygusundan da uzak durmak istiyor olabilirim bilinçaltımda..

Günaydınlar canım. Ben bunları değil ama hip in hamilelikte kullanılan yağı ve kremini kullanıyorum şimdilik memnunum ciltte yağlı his bırakmıyor hemen emiliyor. Bir araştırabilirsin istersen. Jojoba ve badem yağı içeriyor.

Ben aldım ebebek'ten gerçekten o kadar güzel bir şey ki eşimle Savaş veriyoruz hamile olan benim yastık kullanmaya çalışan o o bile o kadar çok beğendi ki sen doğurduktan sonra beni bunda yatacağım diyor
Bende de durumlar ayni, ben belki bi tane daha alicam, o da yatsin gonlunce

Kızlar benim bir iki gundur bebisime dair hissim yok bisey mi oldu diye icim icimi kemiriyor esimde yok zaten iyice psikolojik olarak çöktüm. Pazartesi randevum var ama o zamana kadar nasil dayancam bilmem

Kızlar benim bir iki gundur bebisime dair hissim yok bisey mi oldu diye icim icimi kemiriyor esimde yok zaten iyice psikolojik olarak çöktüm. Pazartesi randevum var ama o zamana kadar nasil dayancam bilmem
Canim üzülme o his hepimizde oluyor. Doktor hareketlerini hissedene kadar bu piskolojide olman cok normal dedi. Birde benim hergun lekelenmem geliyor her geldiğinde ayni düşünce. İcine ferah tut hepimizin yaşadığı bir süreç bu

Geldim doktordan, herşey yolunda çok şükür kıpır kıpırdi bebeğim maşallah. Kasık ağrısı için idrar kültürü verdim. Başka bi problem görünmüyor. Sonuç çıkana kadar tek kullanımlık şase verdi bu gece kullanacağım. Ayrıca kanama alanım vardı kaybolmuş.
Yine kız dedi cinsiyetine, 16 hafta da kesin diyeceğim dedi. Ayın 31 inde randevum var yeniden.

Normalde bu hissi hep yaşıyorum da canım bu sefer cok farkli ins bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…