Demeee yaaa 5-6 ay çok uzak geliyor şuan banaBen aralık annelerinden biriyle konuştum bu bulantı meselesini cnm cok yoğunmus onun bulantısı da 4 aya yakın bitti yazmış ama hala ilac kullanıyormuş kullanmazsa kötü oluyomuş şuan 5 6 aylık civarı
Ama ilac içiyormuş iyiymiş hatta kilo da almış cnm, mesela bende ilac ise yaramıyor su sıraDemeee yaaa 5-6 ay çok uzak geliyor şuan bana
Hangi ilaci kullanyrsun. Ben ilac almadigim gun 3 4kere rahat cikariyorum. Zofer aliyorum ne yazikki bazen alsamda kotu oluyorum.İlaç alışkanlık yapiyormuki acaba ya içmeyi ne zaman bırakacağız merak ediyorum geçen içmedim ne yediysem çıktı korkuyorum artık ikiye çıkardım tekrar
Çok şükür bende ilaç işe yarıyor yaa bırakmaya casaretim yok içmesem çok berbat durumdayım bağımlılık yapacak diye korkuyorumAma ilac içiyormuş iyiymiş hatta kilo da almış cnm, mesela bende ilac ise yaramıyor su sıra
Nt ense kalınlığı canım 3 cm ye kadar normalArkadaşlarım sorum olacaktı sizlere. 2 hafta önce özel hastanede kan vererek ikili tarama yaptırdım. Bugün de devlet hastanesinde randevum vardı burada da ikili test için kan verdim. Doktor herhangi bir şey demedi olumsuz. Sadece ikili test ister misiniz diye sordu. Ben de evet dedim. En son çıkarken elime verilen ultrasonu incelediğimde NT:0.17cm yazıyor. Bu ense kalınlığı demek mi oluyor? Eğer öyle işte ense kalınlığı mı var bebeğimde.. kafam çok karışık. Moralim bozuldu. Özel hastanedeki sonuçlarımla ilgi doktor herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ama aklıma takıldı bu durum
Yok canım hamile kalmadan önceydi benim geçirdiğim baya oldu inşallah değildir canim covid iyi olur sen girmezsin hemde hastalığın içineTesekkur ederim sen covidi hamileyken mi gecirdin? Doktorum test yapmani oneririm yazdi ama inanilmaz midem bulaniyo hastaneye gidicek halim yok. Once esim vericek test o da hapsiriyo bakalim onda cikicak mi.
Neden bağımlılık yapsın canim elbet geçecek bulantı o zaman bırakırız zaten farkedipÇok şükür bende ilaç işe yarıyor yaa bırakmaya casaretim yok içmesem çok berbat durumdayım bağımlılık yapacak diye korkuyorum
Tek çocuklu arkadaşlar bence cesaretiniz var ve çevreniz engel olmayacak derecede saygı duyacaksa yapin size eşiniz de dahil çünkü anladığım kadarıyla sürekli bebegi gözlemlemek ve o verdiği mesajı kaçırmamak lazım yani gelen giden olamyacak müdahale olmayacak o zaman çok mümkün ama ben şimdi bile ilk doğumumdan sonra olan lohusa ziyaretlerini bile hatırlayınca aksiyle basıyor bana simdi hastalık var biraz avantajli sayılırız ama gaz problemi falan olmaması çok cazip geliyor bana ki bağırsak problemi de yine olmuyor diyor çok avantajliBen de bu kadının (prema) tüm videolarını izledim. Hatta geçen gün yeni video koydu emzirme ile ilgili. Gerçekten güzel tavsiyeler veriyor. Premanın önerdiği tuvalet iletişimini denemek isterim açıkcası aşırı mantıklı. Zor gibi geliyor ama aslında kolay olan bu sanırım. 2 - 2.5 yaşındaki bebek tam benliğinin farkına varıcakken altından bezini çekip almak biraz garip geliyor bana da. Kızlar siz ne düşünüyorusnuz tuvalet iletişimi hakkında?
Yok ikili test .hani kan verdik ya onun sonucuCanım neyin sonucu ense kalınlığı mı bu 2.27
Bilmiyorum ki canim ama çok bı fark olduğunuda düşünmüyorum bu gece yine bir tane alayım yarın bı deneyeyim bakayım ne olacakHiç bilmiyorum cnm inan bende diyorum ne zaman iyi olucaz acaba, bende tek alıyorum acaba diyorum 2 ye çıkarsam fayda eder mi
Prilam Dr canım bulantıyi kesmiyor ama en azından kusmam çok nadir oluyor tabi icmedigim gün kusuyorum içtiğim gün idare ediyorum istersen dene sende belki sana faydalı olurHangi ilaci kullanyrsun. Ben ilac almadigim gun 3 4kere rahat cikariyorum. Zofer aliyorum ne yazikki bazen alsamda kotu oluyorum.
Tek anlamayan ben değilmişimBen de o kısmı geri sarıp iki üç kez izledimdemek istediği kafanın biraz geride kalıp ağzın açılınca ağızla boyunun aynı hizzada olması sanırım bebek kolay yutkunsun diye. Bebeğin başını öne düşürüp memeye boğmayın diyo galiba kafa biraz geriye doğru olcak diye anladım
Benim de aynı şekilde bu hafta saç oluşumu varmış diye okumuştum sanırım ondan böyleBende sizin geçer diye düşünüyordum ocak grubuna sorsak bari bugün 16 ya girdik aslında yani 15 artilardayim yeter artık modundayim bakalım hafta sonuna azalacak mi biraz hic kalkamadım bugün bomboş bir gün geçirdim kalktıkca midem ağzıma geliyor sanki
Benim önceden de böyleydi zaten azalacak diye beklerken aynı devam ediyor canim ona moralim bozuluyorBenim de aynı şekilde bu hafta saç oluşumu varmış diye okumuştum sanırım ondan böyle
Kusmayı çok zor tutuyorum bende bulantı olduğu anda açta olsam tokta olsam çubuk kraker yiyip kolonya koklayıp hiç kalkmadan yatıyorum. Çoğu zaman öğürme oluyo kusma yok diye dua ediyorum ama o öğürme hissi berbatBenim önceden de böyleydi zaten azalacak diye beklerken aynı devam ediyor canim ona moralim bozuluyor
Sanmıyorum cnm ya yine de doktoruna sor istersenÇok şükür bende ilaç işe yarıyor yaa bırakmaya casaretim yok içmesem çok berbat durumdayım bağımlılık yapacak diye korkuyorum
İnş canım yaa merakla bekliyorum o günü in gelmesiniNeden bağımlılık yapsın canim elbet geçecek bulantı o zaman bırakırız zaten farkedip
Gittiğimde soracağım canımSanmıyorum cnm ya yine de doktoruna sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?