2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok dolu canim doktorum sistemden alamıyorum ta 1 ay önce verdi bide cumartesi verdi erken çıkıyor galiba daha fazla erteleyemem oluyorum meraktan o heyecanla gider çıktıktan sonra serilir kalırım yerime
O hissi çok iyi anlıyorum
İnşallah rahatça gider gelir serilirsin
Eveett ben de o videoyla tanıdım daha hamile bile değilken.
Ben birkaç videosunu izledim gerçekten görüşleri çok mantıklı geliyor. Tavsiye ederim.
Tuvalet iletişimini denemeyi düşünüyorum inşallah olur

Ben araya kaynak yaptım ama söyleyeyim evet o kişi
Bebiş doğunca denemeyi düşünüyorum

Dilinde adak adamadıysan bir şey olmaz ama arkadaşımın oğlu batın çok akıllı çalışkan bir erkek çocuğu bence de çok asil karizma bir isim erkek için

Kızlar burun akintisi ve goz yasarması var bende. Esimdede hafif burun akintisi ama o 2doz asisinida olmustu. Vucudumda kirginlik var haliyle mide bulantisina ek olarak o hep vardi. Sizce covid olmus olabilirmiyim atesim yok? Test yaptirmali miyim?

Dilinde adak adamadıysan bir şey olmaz ama arkadaşımın oğlu batın çok akıllı çalışkan bir erkek çocuğu bence de çok asil karizma bir isim erkek için
Benim de Batın isminde bir öğrencim vardı, çok hareketli yaramaz ama aynı zamanda çok akıllı çalışkan bir çocuktu , isminden dolayı hiç unutmam onu

Arkadaşlarım sorum olacaktı sizlere. 2 hafta önce özel hastanede kan vererek ikili tarama yaptırdım. Bugün de devlet hastanesinde randevum vardı burada da ikili test için kan verdim. Doktor herhangi bir şey demedi olumsuz. Sadece ikili test ister misiniz diye sordu. Ben de evet dedim. En son çıkarken elime verilen ultrasonu incelediğimde NT:0.17cm yazıyor. Bu ense kalınlığı demek mi oluyor? Eğer öyle işte ense kalınlığı mı var bebeğimde.. kafam çok karışık. Moralim bozuldu. Özel hastanedeki sonuçlarımla ilgi doktor herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ama aklıma takıldı bu durum

Bu ara grip salgını var o olabilir mi acaba?
Test konusunda da eğer içiniz rahat etmiyorsa bir hastaneye gidin isterseniz

Prilamın kokusuda iğrenç zaten bende içtikten sonra bir kaç kez hemen çıkardığım oldu.
Sabır kızlar geçecek inşallah..Kuzenim tam 3.ayın ilk günü bitmiş kusmaları..Ne büyük şans..
3. Ayın ilk günündeyim ama çok bir değişim yok

3mm altı normal canım takma hiç kafana

Bende sana diyecektim hic sesin çıkmıyor diye canim nasıl olduğunu soracaktım bugün kendimle uğraşmaktan akşamı ettim yine
Nasıl olayım canım burayı okuyorum genellikle ama inan yazacak takatim olmuyor çoğu zaman kaynanama iniyorum hergun evde birşey yiyip içemiyorum ama artık bıktım evimde olmak yemek pişirmek çocuklarımla ilgilenmek istiyorum kaynanam hasta diye demin makarna pişirdim kokusu hala burnumda görmek bile istemiyorum pisirdigim yemeği bulantı çok ama çok zorluyor rabbim hepimize acil şifalar versin artık rahatlıkla yemek yiyelim ve çok çok eğlenceli başka konular konuşalım istiyorum sen nasılsın canım çok teşekkür ederim sorduğun merak ettiğin için

Allah yardımcımız olsun cnm, hafif olsun diye fırına patates attım onu da çıkarttım artık diyorum ne yesem cikarticam sanırım yediklerimle alakasi yok, bakalim ne dicek doktorum yarın inşallah verir de rahatlarim biraz

Bende cok kötüyüm valla 2 3 gündür, ne yesem bulandı miğdem, yemesem yine bulandı, psikolojim bozuldu valla, evde tutuna tutuna tuvalete gidiyorum halsizlik cok var bende

Evet o kadın bende onunla izledim

Bana imkansız geliyor Türkiye şartlarında kendi de dedi hatta Türkiye de görmedim hiç diye komşumuzun gelini yapmış bizim büyük tuvaletini hep tuvalete yapıyordu cocuk galiba 11 aylikti duyduğumda çok erken başlamış

Burun akıntısı olmuyor covidde ama yeni varyanti bilmiyorum inşallah değildir canim gecmis olsun ama ben geçirdiğimde hic ateş yaşamadım zaten eklem ağrıların varsa suphelenebilirsin sanki kirginliktan biraz fazla oluyor

Ben aralık annelerinden biriyle konuştum bu bulantı meselesini cnm cok yoğunmus onun bulantısı da 4 aya yakın bitti yazmış ama hala ilac kullanıyormuş kullanmazsa kötü oluyomuş şuan 5 6 aylık civarı

Bende aynı durumdayim canim makarna pişerken bile davlumbaz actim senin gibi bugun gece çok esti usuttumde ondan mı oluyor bilmiyorum ama bugün berbat bi gündü gerçekten inşallah bi an önce geçer su bulantilar hepimizin

Bende cok kötüyüm valla 2 3 gündür, ne yesem bulandı miğdem, yemesem yine bulandı, psikolojim bozuldu valla, evde tutuna tutuna tuvalete gidiyorum halsizlik cok var bende
Sanırım benim halsizlik durumu biraz hafifledi iki gündür o konuda biraz iyiyim inan oturamazdim bile ben hep uzaniyordum başımı tutamaz durumdaydim şimdi öyle değil çok şükür bide şu bulantilar geçse Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…