- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
- 333
ben de izledim. ilk çocuk için olabilir ve çalışmayan bir anneysen sürekli çocugu izleyip gözlemleyeceksen. ama ikincide ve sonrasında imkansız gibi.Ben de bu kadının (prema) tüm videolarını izledim. Hatta geçen gün yeni video koydu emzirme ile ilgili. Gerçekten güzel tavsiyeler veriyor. Premanın önerdiği tuvalet iletişimini denemek isterim açıkcası aşırı mantıklı. Zor gibi geliyor ama aslında kolay olan bu sanırım. 2 - 2.5 yaşındaki bebek tam benliğinin farkına varıcakken altından bezini çekip almak biraz garip geliyor bana da. Kızlar siz ne düşünüyorusnuz tuvalet iletişimi hakkında?
Valla zaten evde bir çocuk, artı bu evin yemeği, temizliği,bakımı, kocası,kızı, anası,danası, misafiri, lohusalığı,şerbeti, çikolatası, gazıydı tuzuydu osuydu busuydu derken ben tuvalet iletişimi bilmem ne denemeyi düşünmem bile fırsatım da yok açıkçası. Varsa fırsat yaratabilecekler tebrik eder ellerinden öperim. Ben yapamam evime çocuklarıma kendime kocama yeteyim o kusur kalsın kafasındayım. Kızım 2.5 yaşında öğrendi vakti gelince buna da öğretir alırım bezi altından bu dediğiniz taktik için annenin psikolojiside önemli benim psikolojim o sabıra el verişli değil oturup izleyemem el kadar bebeği çişi kakası mı geldi diye.. Yapacakları ve yapmayı düşünenleri bile şimdiden tebrik ediyorum.Ben de bu kadının (prema) tüm videolarını izledim. Hatta geçen gün yeni video koydu emzirme ile ilgili. Gerçekten güzel tavsiyeler veriyor. Premanın önerdiği tuvalet iletişimini denemek isterim açıkcası aşırı mantıklı. Zor gibi geliyor ama aslında kolay olan bu sanırım. 2 - 2.5 yaşındaki bebek tam benliğinin farkına varıcakken altından bezini çekip almak biraz garip geliyor bana da. Kızlar siz ne düşünüyorusnuz tuvalet iletişimi hakkında?
Dediklerin çok doğru ve cinnetlikTek çocuklu arkadaşlar bence cesaretiniz var ve çevreniz engel olmayacak derecede saygı duyacaksa yapin size eşiniz de dahil çünkü anladığım kadarıyla sürekli bebegi gözlemlemek ve o verdiği mesajı kaçırmamak lazım yani gelen giden olamyacak müdahale olmayacak o zaman çok mümkün ama ben şimdi bile ilk doğumumdan sonra olan lohusa ziyaretlerini bile hatırlayınca aksiyle basıyor bana simdi hastalık var biraz avantajli sayılırız ama gaz problemi falan olmaması çok cazip geliyor bana ki bağırsak problemi de yine olmuyor diyor çok avantajli
Yedirdikten sonrasında bağırsaklar çalışıyo diyo tabi benim ilk çocuğum olcak tecrüben yokben de izledim. ilk çocuk için olabilir ve çalışmayan bir anneysen sürekli çocugu izleyip gözlemleyeceksen. ama ikincide ve sonrasında imkansız gibi.
benim kızım 2 yaşa girince kendisi çıkarttı bezi zorlanmadık. zaten kendileri istemiyorlar bir süre sonra. çocugu zorlamaya gerek yok. zamanı gelen cocuk ben artık buyudum altımı baglama dedigi ana kadar beklersen çok rahat cıkıyor bez. hiç korkulacak bişey degil aslında.
Evet dediğin doğru ama kadının anlattığı da zaten bebişler tuvalet eğitimiyle geliyo kedi yavrusu gibi bunu kullanın diyo. Sanırım en başından yapınca bu işin de bir düzeni var gibi anladım ben. En azından gaz sancısı olan bebeği soyup, bebeğin sırtını annenin göğsüne yaslayıp, bebeğin ayaklarını cenin pozisyonundaki gibi yukarı çekince zırt diye ne varsa çıkardıklarını öğrendik ve bu da bir şeydirValla zaten evde bir çocuk, artı bu evin yemeği, temizliği,bakımı, kocası,kızı, anası,danası, misafiri, lohusalığı,şerbeti, çikolatası, gazıydı tuzuydu osuydu busuydu derken ben tuvalet iletişimi bilmem ne denemeyi düşünmem bile fırsatım da yok açıkçası. Varsa fırsat yaratabilecekler tebrik eder ellerinden öperim. Ben yapamam evime çocuklarıma kendime kocama yeteyim o kusur kalsın kafasındayım. Kızım 2.5 yaşında öğrendi vakti gelince buna da öğretir alırım bezi altından bu dediğiniz taktik için annenin psikolojiside önemli benim psikolojim o sabıra el verişli değil oturup izleyemem el kadar bebeği çişi kakası mı geldi diye.. Yapacakları ve yapmayı düşünenleri bile şimdiden tebrik ediyorum.
Benim kızım kolikti yatarken önce karnına masaj yapıp sonra ayaklarını karnına doğru ittirince zırt pırt evde serenat oluyorduDediklerin çok doğru ve cinnetlik
Yedirdikten sonrasında bağırsaklar çalışıyo diyo tabi benim ilk çocuğum olcak tecrüben yok
Evet dediğin doğru ama kadının anlattığı da zaten bebişler tuvalet eğitimiyle geliyo kedi yavrusu gibi bunu kullanın diyo. Sanırım en başından yapınca bu işin de bir düzeni var gibi anladım ben. En azından gaz sancısı olan bebeği soyup, bebeğin sırtını annenin göğsüne yaslayıp, bebeğin ayaklarını cenin pozisyonundaki gibi yukarı çekince zırt diye ne varsa çıkardıklarını öğrendik ve bu da bir şeydir
benim kızım da kolikti hatırladım şimdi o günleri ay çok zorduBenim kızım kolikti yatarken önce karnına masaj yapıp sonra ayaklarını karnına doğru ittirince zırt pırt evde serenat oluyorduacı elma yağı mıydı hatırlayamadım ama sanırım oydu tek bir minicik damlayı iki ayağının altına masaj yaptığımda da sabaha kadar zırt pırt dinleme keyfi yapıyorduk eşimle gazını çıkarmaya meyilli çocuk her türlü destekle çıkarır da birde çıkaramayanlar var işte o çok fena
Elma yağı yada çalba diye geçiyor duymuştum alayım ben de o zaman. Arkadaşım bebişinin göbüşüne sürüyodu bir damla sonra ovalıyodu. Ben kabız bir bebekmişim ne ağlarmışım. Annem zeytinyağı içirirmiş bir de popoma damlatırmışBenim kızım kolikti yatarken önce karnına masaj yapıp sonra ayaklarını karnına doğru ittirince zırt pırt evde serenat oluyorduacı elma yağı mıydı hatırlayamadım ama sanırım oydu tek bir minicik damlayı iki ayağının altına masaj yaptığımda da sabaha kadar zırt pırt dinleme keyfi yapıyorduk eşimle gazını çıkarmaya meyilli çocuk her türlü destekle çıkarır da birde çıkaramayanlar var işte o çok fena
Canım bende geçen cumadan beri aynıyım hapşırma burun tıkanıklığı zaman zaman akıntısı..Şu an herkeste grip salgını varmış.Covid diye düşünme hemen.Tesekkur ederim sen covidi hamileyken mi gecirdin? Doktorum test yapmani oneririm yazdi ama inanilmaz midem bulaniyo hastaneye gidicek halim yok. Once esim vericek test o da hapsiriyo bakalim onda cikicak mi.
Günaydın ben hiç duymadım ya instagram da mı bu kişi aradım ama bulamadım prema diye biriniBen de bu kadının (prema) tüm videolarını izledim. Hatta geçen gün yeni video koydu emzirme ile ilgili. Gerçekten güzel tavsiyeler veriyor. Premanın önerdiği tuvalet iletişimini denemek isterim açıkcası aşırı mantıklı. Zor gibi geliyor ama aslında kolay olan bu sanırım. 2 - 2.5 yaşındaki bebek tam benliğinin farkına varıcakken altından bezini çekip almak biraz garip geliyor bana da. Kızlar siz ne düşünüyorusnuz tuvalet iletişimi hakkında?
Canım çok öğürrünce yada kusunca da oluyor belki ondandır inş bebekle ilgili değildir ama kendini bi dinle bakalım bugün ağrın falan olacak mıKizlar gözüme kan oturmuş neden olabilir ki. Dun gece ruyamiydi gercekremiydi karnimda derin sancilar vardi. Acaba bebek ile ilgili bir sıkıntı mi var allah korusun
Ohhh süt yarıyormuş demek kiElma yağı yada çalba diye geçiyor duymuştum alayım ben de o zaman. Arkadaşım bebişinin göbüşüne sürüyodu bir damla sonra ovalıyodu. Ben kabız bir bebekmişim ne ağlarmışım. Annem zeytinyağı içirirmiş bir de popoma damlatırmış
Canım eminim kılcal damar kanamasıdır. Hamilelikte kan basıncı arttığı için kılcal damarlar genişliyor ve ince bulduğu yerden sızıntı yapıyor. Göz Bunun için en uygun yerlerden birisi. Bir kaç güne kendiliğinden geçer ama rahatsız oluyorsanız rahatlatıcı bir göz damlası alıp kullanabilirsiniz. Bebeğin gayet iyidir Allah korusun birşey olsa kanama lekelenme kramp tarzı şeylerle belli eder kendini vesvese yapma nolur kendinize iyi bakınKizlar gözüme kan oturmuş neden olabilir ki. Dun gece ruyamiydi gercekremiydi karnimda derin sancilar vardi. Acaba bebek ile ilgili bir sıkıntı mi var allah korusun
Cok gecmis olsun kesinlikle katiliyorum ama iste covit insani dusunduruyor yoksa gidip her hafta serum yerdim kesinlikle. Birde bende kusma fobisi vardi hep biraz astim fobimi ama ill baslarda kusarken bende olecegimi dusunuyordum. Allah yardimcimiz olsun. Ilkinde bu kadar degildim busefer cok farkliyim acaba kiz mi diyorumBulantısı olan arkadaşlar; eğer yaşam kalitenizi etkilicek şekildeyse mutlaka bir kaç gün hastanede yatıp serum tedavisi alın.ben ölceğimi düşünüyordum o kadar kötüydüm.çok şükür 5 günlük serum tedavisi sonuncunda gözüm açıldı suyumu içebildim yemeğimi yiyebildim.boşuna bu eziyeti çekmeyin sizi çok iyi anlıyorumallahım kimseye yaşatmasın
Gecmis olsun sanada. Esim test verdi bakalim onda ne cikicak onda yoksa bendede yoktur henen hemen ayniyiz.her hafta basima daha ne gelebilirki dedigimde yeni birsey cikiyorCanım bende geçen cumadan beri aynıyım hapşırma burun tıkanıklığı zaman zaman akıntısı..Şu an herkeste grip salgını varmış.Covid diye düşünme hemen.
Yazamamisim bile anksiyete yazacaktım gerçekten travma olusturdular bende her şeye de karışırlar faydalarindan cok zararları ay düşünmek istemiyorum inşallah gelemez kimse bu defaDediklerin çok doğru ve cinnetlik
Yedirdikten sonrasında bağırsaklar çalışıyo diyo tabi benim ilk çocuğum olcak tecrüben yok
Evet dediğin doğru ama kadının anlattığı da zaten bebişler tuvalet eğitimiyle geliyo kedi yavrusu gibi bunu kullanın diyo. Sanırım en başından yapınca bu işin de bir düzeni var gibi anladım ben. En azından gaz sancısı olan bebeği soyup, bebeğin sırtını annenin göğsüne yaslayıp, bebeğin ayaklarını cenin pozisyonundaki gibi yukarı çekince zırt diye ne varsa çıkardıklarını öğrendik ve bu da bir şeydir
Ay inşallah ya benim oğlumda kolikti cok zor gerçektenbenim kızım da kolikti hatırladım şimdi o günleri ay çok zorduumarım hiçbirimizin bebği kolik olmaz amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?