• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben aralık annelerinden biriyle konuştum bu bulantı meselesini cnm cok yoğunmus onun bulantısı da 4 aya yakın bitti yazmış ama hala ilac kullanıyormuş kullanmazsa kötü oluyomuş şuan 5 6 aylık civarı
4 aya yakinim su an hatta 5 nerdeyse enerjim yetmiyor ya

Sanırım benim halsizlik durumu biraz hafifledi iki gündür o konuda biraz iyiyim inan oturamazdim bile ben hep uzaniyordum başımı tutamaz durumdaydim şimdi öyle değil çok şükür bide şu bulantilar geçse Allah'ın izniyle
Bende iyiydim cnm aslında halsizlik konusunda evi toplamaya, eşime yardım etmeye falan başlamıştım ama 2 3 gundur en kötü bulantılı hallerime geri döndüm

Ben eve sogan sokmuyorum desem 😂 evdekileri de kötü olunca attim dayanamıyorum ben gittiğimde önceden dikkat etmiyorlardi annemle kayinvalidem yazik halime acıdılar herhalde bana özel sogansiz yemek yapıyorlar ikidir ama tahammülüm yok gerçekten dayanamıyorum soğana markette hızlıca geçiyorum o bölümden kabuklu sogan ne kadar kokabilir sonuçta ama kötü oluyorum
Bende kizlarimda soğan ve sarimsaktan tiksinmiştim kiz bebislerde oluyor genelde 🤭😁

Bende aynı durumdayim canim makarna pişerken bile davlumbaz actim senin gibi bugun gece çok esti usuttumde ondan mı oluyor bilmiyorum ama bugün berbat bi gündü gerçekten inşallah bi an önce geçer su bulantilar hepimizin
Benimde dün ve bugün berbatti canım hani bazen bı iki gün hafifler gibi oluyor galiba azalacak diyorum diğer bir kaç gün zehir gibi geçiyor amin bu arada inşallah rahatlariz tez vakitte

Ben aralık annelerinden biriyle konuştum bu bulantı meselesini cnm cok yoğunmus onun bulantısı da 4 aya yakın bitti yazmış ama hala ilac kullanıyormuş kullanmazsa kötü oluyomuş şuan 5 6 aylık civarı
İlaç alışkanlık yapiyormuki acaba ya içmeyi ne zaman bırakacağız merak ediyorum geçen içmedim ne yediysem çıktı korkuyorum artık ikiye çıkardım tekrar

Bana imkansız geliyor Türkiye şartlarında kendi de dedi hatta Türkiye de görmedim hiç diye😂🙄 komşumuzun gelini yapmış bizim büyük tuvaletini hep tuvalete yapıyordu cocuk galiba 11 aylikti duyduğumda çok erken başlamış
Bence yapılır ya.
Bir denemek istiyorum 🤭

Ya kızlar beni uyku tutmuyor aklıma bu akşam şimşek gibi birşey düştü uykularım kaçıyor.
Eminim ki bu konu hakkında bana en doğru yorumları yapabilecek birileri yada ablalarım vardır burada. Anlatıyorum;
Ramazan ayında sabah namazından sonra Esma-ül-Hüsna okiyim dedim okurken Allahın isimlerinden biri olan Batın ismini gördüm. Resmen o an içim eridi, kalbim titredi o
Cok güzel bir isim.
Ama allahin 99 ismini tek başına konulmasını uygun bulmuyorlar.
Abdulbatin olarak koyabilirsin. Malik ismini de abdulmalik Abdulkerim. Yani abd anlamı kul anlamına geliyor.
Tavsiye bu şekilde.

Progestan günde kaç kere aliyorsun? Ben gece yatmadan alıyorum, kesti gibu ama arada 3 4 günde bir yine geliyor. Almaya devam ediyorum kesilse de, doktorum alabilirsin bir zararı olmaz dedi.
İğne almadim hic. Umarım sen de faydası olur.
Sabah aksam aliyordum ilk zamanlar halsizlige dayanamayinca Sadece aksamlari almaya basladim 200 mg. Ama ben icince hic fayda etmedi fitil olarak almaya başlayınca daha iyi oldu ama gecmedi maalesef. Dün igne oldum ama 1 saat once yine geldi. Ne zmn gecer bilmiyorum

Kızlar,ben mantar ve kuru soğandan felaket tiksiniyorum. Bugün pazara gittim soğanı alırken bile midem kalktı. Mantarı normalde çok severim hiç eksik olmazdı dolabımdan nerdeyse 1 ayı geçkindir eve mantar sokmuyorum🥺🙄
Hamilelik boyle birsery sanirim. Cok Sevdigim 4-5 seyden inanilmaz tiksindim :/

İlaç alışkanlık yapiyormuki acaba ya içmeyi ne zaman bırakacağız merak ediyorum geçen içmedim ne yediysem çıktı korkuyorum artık ikiye çıkardım tekrar
Hiç bilmiyorum cnm inan bende diyorum ne zaman iyi olucaz acaba, bende tek alıyorum acaba diyorum 2 ye çıkarsam fayda eder mi

Bende de sanki ilk üç aydaki halsizlik biraz azalmaya başladı, ayakta kalma sürem arttı 😁 gündüz uykularım bitti, hatta iki gündür hava kararınca 1saate yakın yürüyorum çok iyi geldi, inşallah herkesin bulantıları tüm rahatsızlıkları biran önce geçer tatlı tatlı yürüyüşler yaparız hepimiz göbüşlerimizi tuta tuta 😂😂 az daha dayanın kızlar her şey çok güzel olacak inşallah güzel günler yakın 🙏🙏💜💜

Aynen öyle.

YouTube'da bir kadını takip ediyorum Prema ismi. Bebek bakımıyla alakalı şeyler anlatıyor. Uyku eğitimini eleştiriyor videoda. Bir grup bebeği yatağında bırakıp ağlasa da bakmıyor. Bunlari bulanlar erkek diyor. Anne olmadıkları çok belli demişti. Gerçekten yaşadığımız hakkında fikri olmayan erkekler böyle abuk sabuk konuşunca sinir oluyorum.

Ay premayi sende mi takip ediyorsun 🙄 herkes tuvalet videosuyla tanımış kadını bekar arkadaşlarım bile izlemiş cok tatli geliyor daha çoğu videosunu izleyemedim ama takibe aldım kafamin iyi olduğu zaman detaylı izlemek istiyorum 😊

Ben de bu kadının (prema) tüm videolarını izledim. Hatta geçen gün yeni video koydu emzirme ile ilgili. Gerçekten güzel tavsiyeler veriyor. Premanın önerdiği tuvalet iletişimini denemek isterim açıkcası aşırı mantıklı. Zor gibi geliyor ama aslında kolay olan bu sanırım. 2 - 2.5 yaşındaki bebek tam benliğinin farkına varıcakken altından bezini çekip almak biraz garip geliyor bana da. Kızlar siz ne düşünüyorusnuz tuvalet iletişimi hakkında?

Ben de bu kadının (prema) tüm videolarını izledim. Hatta geçen gün yeni video koydu emzirme ile ilgili. Gerçekten güzel tavsiyeler veriyor. Premanın önerdiği tuvalet iletişimini denemek isterim açıkcası aşırı mantıklı. Zor gibi geliyor ama aslında kolay olan bu sanırım. 2 - 2.5 yaşındaki bebek tam benliğinin farkına varıcakken altından bezini çekip almak biraz garip geliyor bana da. Kızlar siz ne düşünüyorusnuz tuvalet iletişimi hakkında?
Emzirmeyle alakalı videosunu da izledim ama pozisyonu tam anlamadım. Göğüs altında değil de daha kalbe doğru mu bebeği koymamız gerekiyormuş? 😁

Emzirmeyle alakalı videosunu da izledim ama pozisyonu tam anlamadım. Göğüs altında değil de daha kalbe doğru mu bebeği koymamız gerekiyormuş? 😁
Ben de o kısmı geri sarıp iki üç kez izledim🤣 demek istediği kafanın biraz geride kalıp ağzın açılınca ağızla boyunun aynı hizzada olması sanırım😁 bebek kolay yutkunsun diye. Bebeğin başını öne düşürüp memeye boğmayın diyo galiba 🤣 kafa biraz geriye doğru olcak diye anladım🤣

Sabah aksam aliyordum ilk zamanlar halsizlige dayanamayinca Sadece aksamlari almaya basladim 200 mg. Ama ben icince hic fayda etmedi fitil olarak almaya başlayınca daha iyi oldu ama gecmedi maalesef. Dün igne oldum ama 1 saat once yine geldi. Ne zmn gecer bilmiyorum
Ben de fitil olarak alıyorum. Benimki 9.haftada başladı, daha bu hafta kesildi gibi. Ama kahve akıntı bir sorun yaratmaz canim, içini ferah tut. Progestana devam edicem ben galiba doğuma yakın zamana kadar. Tamemen geçer mi ben de bilmiyorum

Burun akıntısı olmuyor covidde ama yeni varyanti bilmiyorum inşallah değildir canim gecmis olsun ama ben geçirdiğimde hic ateş yaşamadım zaten eklem ağrıların varsa suphelenebilirsin sanki kirginliktan biraz fazla oluyor
Tesekkur ederim sen covidi hamileyken mi gecirdin? Doktorum test yapmani oneririm yazdi ama inanilmaz midem bulaniyo hastaneye gidicek halim yok. Once esim vericek test o da hapsiriyo bakalim onda cikicak mi.

Back