2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın herkese iyi güzel sağlıklı günler diliyorum Prema isimli youtube kanalını ben de daha önce incelemiştim ama mantığım çok almıyor açıkçası ama tercih edene saygı duyarım bir de bu kadının ne gibi bir eğitimi var yoksa annelik tecrübesiyle mi bilgi, eğitim vs veriyor biliyormusunuz acaba ?? biraz baktım ama rusça sayfalar çıktı karşıma

Canım çok öğürrünce yada kusunca da oluyor belki ondandır inş bebekle ilgili değildir ama kendini bi dinle bakalım bugün ağrın falan olacak mı
Suana kadar olmadi cok şükür sadece bazen aniden oturup kalkinca olabiliyor. Galiba artik oturup kalkrken cok dikkat etmek gerekecek.
Insallah dediğin gibidir cnm dün gece giren agri kramp tarzi idi ama bir daha olmadi cok şükür. Bu hafta 2 3 kez bebegin kipirtisini hissettim insallah bugunde hisseder rahatlarim

Günaydın. ..
12 hafta civarı karnımda seğirme hissedip bebek hareketine yormustum o hafta bol bol seğirme yaşamıştım. Fakat 2 haftadır tık yok sanırım ben yanlış algıladım. Sizler hareketleri duymaya devam ediyormusunuz hâlâ?

Banada arada kramplar ağrılar giriyor kısa süreli o rahim büyüdüğü için normal olan canım, benim bir kaybım var bişey olsa Allah korusun anlarız bende korkuyorum tabiki hep düşünüyorum kontrole daha 3 hafta var tedirgin oluyorum ama vesvese bunlar hep diyip kendimi bi şekilde rahatlatıyorum

evet :) b endekiler hala aynı ve devam. tabiki doktorum bile inanmadı :))))

Prema'nin instagram nicki tam olarak nedir? Prema diye aratinca cikmadi ilgili profil cok merak uyandirdi, ben de takip etmek istiyorum

Rabbim korktuğumuzdan sakınsın bizleri insallah 17 gün var benimde randevuya insallah bebeğin hareketlenme donemlerine gecincr bu vesveselerdeb kurtulucaz

Bende aynı şekilde hissediyorum ama sanki daha az şimdi karnımı doyurup dinlenme pozisyonuna geçince bir dalgalanma hissi geliyor ama kendimi çok dinlemem lazım. sende bir şeyler yiyip uzan canım belki odaklanırsan tekrar hissedersin. Doktoruma göre bu haftalarda imkansız ama işte bana öyle geliyor

evet :) b endekiler hala aynı ve devam. tabiki doktorum bile inanmadı :))))
Benimkide inanmadı. Ultrasonda çok hareketliydi bak bunları bile hissetmiyorsun şuanda dedi. Haklıydı ama gerçekten hissetmedim o an. Rahim yukarı doğru hareket ettiği için seğirme hissetmiş olabilirsin dedi.

Birazdan deniyim. Ay bişey değil tedirgin oluyorum daha doktora gitmeye de 20 gün var. Biran önce net duysaydik şu hareketleri

Benimkide inanmadı. Ultrasonda çok hareketliydi bak bunları bile hissetmiyorsun şuanda dedi. Haklıydı ama gerçekten hissetmedim o an. Rahim yukarı doğru hareket ettiği için seğirme hissetmiş olabilirsin dedi.
Bebeğin konumu gün içinde sürekli değişiyor eğer o anda Rahim duvarına çok yakında hareket ettiyse hissediyoruz bende hissediyorum ama her zaman değil çok ender sebebi de bu durum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…