Gözün aydın cnmKızlar gidip ikili test risk raporunu aldim şükür bir sıkıntı yok bende
Oo maşallah37. Haftaya kadar canımdoğum sonrasına aktarabilmek için çalışıyoruz bir sağlık problemi olmazsa tabi kızımda doğum iznine ayrıldım 10 gün geçti doğurdum
Bizim bir oğlumuz var o yüzden bunda kız çok istedi ama kısmet işte.sağlıklı olsun napalımAynen canım eşimde 2 gündür pipi de nerden çıktı deyip söyleniyor:) Bir kızımız var ama yine kız istiyor..
Masallah canim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahYorum yaptığın için teşekkür ederim canım, doktor; bacak arasında hiçbir şey görmüyorum, normalde bu kadar erken söylemem ama size söylicem hatta ben söylemicem siz söyleyeceksiniz dedi.
Oğlanın tadı da başka.bir erkek annesi olarak söyliym çok anneciler hiç kıyamaz benimkide bu süreçte suyumu ilacımı herseyimi getirip birde karnımı okşuyor o kadar sevgi ve şefkat dolu ki .bence bu kız erkek meselesi değil bu tamamiyle sevgiyle büyütülen bir çocuk meselesi :) evlat cinsiyet farketmeksizn çok ayrı bişi.Valla canım sana şunu söyleyeyim, 4 yaşında bir prensesim var ve iyi ki diyorumbence bir kadının ilk bebeğinin kız olması avantaj her bakımdan…şimdiden benim en yakın arkadaşım.. geçen gün en sevdiğim bardağı kırmıştım elim çarptı, bana diyor ki annecim üzülme bazen ben de bardak kırabiliyorum , yenisini alırız diyor , omzumu pış pışlıyor ( bunu r’leri hafif yuvarlayan ve şefkatli, ince, şirin bir ses tonunda hayal et ) .
Şimdi de kısmetse oğlum olacak…Eminim onun da güzel yanları vardır, kızım küçük anne gibi bana yardımcı da olur hep, oğlan da annenin bodyguard’ı oluyor galiba büyüdükçe
Aynen sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da kızda bir erkek de..Hem daha hiç bir şey kesin değilBizim bir oğlumuz var o yüzden bunda kız çok istedi ama kısmet işte.sağlıklı olsun napalım
Evet %10 varAynen sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da kızda bir erkek de..Hem daha hiç bir şey kesin değil
öğrendiğinde beni etiketle lütfen bende seni etiketleyeceğim.Kordonuda benzetiyorlar.Eşimde diyor bende gördüm diye ama ben birşey göremedim valla..Evet %10 varama ben eminim erkek .baya baya pipiyi gördüm oğlumdan alışkınım o görüntüye
yerim ben onu maşallah cimcimeye, Allah bana da nasip etsin ileri de öyle olmayı canımValla canım sana şunu söyleyeyim, 4 yaşında bir prensesim var ve iyi ki diyorumbence bir kadının ilk bebeğinin kız olması avantaj her bakımdan…şimdiden benim en yakın arkadaşım.. geçen gün en sevdiğim bardağı kırmıştım elim çarptı, bana diyor ki annecim üzülme bazen ben de bardak kırabiliyorum , yenisini alırız diyor , omzumu pış pışlıyor ( bunu r’leri hafif yuvarlayan ve şefkatli, ince, şirin bir ses tonunda hayal et ) .
Şimdi de kısmetse oğlum olacak…Eminim onun da güzel yanları vardır, kızım küçük anne gibi bana yardımcı da olur hep, oğlan da annenin bodyguard’ı oluyor galiba büyüdükçe
Amin inşallah hepimize nasip etsin canım, evet hiç beklemiyordum annesini hiç merakta bırakmadıMasallah canim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahen guzel göstermiş findik kendini Prenses annesi oluyorsun
Doktora gittiginde kac haftalikti cnm
Evet doktorlar ve prensipleriAminn cümlemizin inşallah. Bana da boş geldi,3 hafta sonra öğreneceğiz bakalım .allah herkesin gönlüne göre versin
ya kız ya erkek dimi
Amin amin inşallah. Sağlıkla gelsinler
Kız ama 16 da bidaha bakar netleştiririz dedi.hayırlısı olsun insan merak ediyor. Oğlumu da 16 haftalik öğrenmiştim ben her doktor söylemiyo olabilir.
Gözün aydın cnm darısı bizlere..
Amin canim ins dr a haftaya sorcam kendi yok aldığım sonucu kendim yorumladimGözün aydın cnmdarisi bize insllah sikinti yokmuş diye yazariz insllah bizde
Canim devlet mi ozel mi? Ben devlette yaptirdim 3 hafta sonra dediler ama 29unda kan verdim sonus 6sinda cikti yani 8 gun sonra e nabizdan kontrol et surekli oraya düşüyor özel hastaneler bazen dusurmeyebilir amaMerhaba kızlar 2li test yaptırdım usgde ense kalınlığı ve burun kemiği normal çok şükür. Kan ne zaman çıkar bilmiyorum 10 gün sonra gel dedi. Cinsiyeti göremedi diğeri geldiğinde bakarız yeniden dedi.
Devlette yaptırdım canım aynen bakarım ara sıra e nabızaCanim devlet mi ozel mi? Ben devlette yaptirdim 3 hafta sonra dediler ama 29unda kan verdim sonus 6sinda cikti yani 8 gun sonra e nabizdan kontrol et surekli oraya düşüyor özel hastaneler bazen dusurmeyebilir ama
Tabiki cnmöğrendiğinde beni etiketle lütfen bende seni etiketleyeceğim.Kordonuda benzetiyorlar.Eşimde diyor bende gördüm diye ama ben birşey göremedim valla..
Bizim bir oğlumuz var o yüzden bunda kız çok istedi ama kısmet işte.sağlıklı olsun napalım
Senin cinsiyet belli oldu mu canım ?Oğlanın tadı da başka.bir erkek annesi olarak söyliym çok anneciler hiç kıyamaz benimkide bu süreçte suyumu ilacımı herseyimi getirip birde karnımı okşuyor o kadar sevgi ve şefkat dolu ki .bence bu kız erkek meselesi değil bu tamamiyle sevgiyle büyütülen bir çocuk meselesi :) evlat cinsiyet farketmeksizn çok ayrı bişi.
Evet cnm bu da erkekSenin cinsiyet belli oldu mu canım ?Evet oğlum doğunca göreceğim inşallah, eminim onunla da çok özel ve değişik paylaşımlarımız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?