2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
37. Haftaya kadar canım doğum sonrasına aktarabilmek için çalışıyoruz bir sağlık problemi olmazsa tabi kızımda doğum iznine ayrıldım 10 gün geçti doğurdum
Oo maşallah işiniz rahatsa sizde rahatça gidip gelebiliyorsanız ne güzel. Benm işim minibüs ile gidip geliniyordu birde lazer yaptığım için çıkmak zorunda kaldım. Çalışmayı isterdim ama nasip önemli olan bebişlerimizin sağlığı

Yorum yaptığın için teşekkür ederim canım, doktor; bacak arasında hiçbir şey görmüyorum, normalde bu kadar erken söylemem ama size söylicem hatta ben söylemicem siz söyleyeceksiniz dedi.
Masallah canim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah en guzel göstermiş findik kendiniPrenses annesi oluyorsun
Doktora gittiginde kac haftalikti cnm

Oğlanın tadı da başka.bir erkek annesi olarak söyliym çok anneciler hiç kıyamaz benimkide bu süreçte suyumu ilacımı herseyimi getirip birde karnımı okşuyor o kadar sevgi ve şefkat dolu ki .bence bu kız erkek meselesi değil bu tamamiyle sevgiyle büyütülen bir çocuk meselesi :) evlat cinsiyet farketmeksizn çok ayrı bişi.

Evet %10 var ama ben eminim erkek .baya baya pipiyi gördüm oğlumdan alışkınım o görüntüye
öğrendiğinde beni etiketle lütfen bende seni etiketleyeceğim.Kordonuda benzetiyorlar.Eşimde diyor bende gördüm diye ama ben birşey göremedim valla..

Merhaba kızlar 2li test yaptırdım usgde ense kalınlığı ve burun kemiği normal çok şükür. Kan ne zaman çıkar bilmiyorum 10 gün sonra gel dedi. Cinsiyeti göremedi diğeri geldiğinde bakarız yeniden dedi.

yerim ben onu maşallah cimcimeye, Allah bana da nasip etsin ileri de öyle olmayı canım

Masallah canim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah en guzel göstermiş findik kendiniPrenses annesi oluyorsun
Doktora gittiginde kac haftalikti cnm
Amin inşallah hepimize nasip etsin canım, evet hiç beklemiyordum annesini hiç merakta bırakmadı 12+2 de öğrendim. son adet tarihime göre tahmini doğum 18 şubat ancak ultrasonda 13 şubat yazıyordu. gelişiminden dolayı mı tarih oynuyor neden oynuyor onunla alakalı doktor bir şey demedi ben de bilemedim.

Evet doktorlar ve prensipleri Hepsi değişik değişik ama bence sizin kızınız olacak tereddüt ediyorsunuz inanamıyorsunuz bende öyleyim kızdan sonra erkek olma fikrine hala alışamadım hiç oğlum diyemiyorum sanki yabancı bi kelime bana tanıdık olmayan benim olmayan birşey gibi geliyor dil alışkın değil ya hatta benimsemek için geçen sefer takım almıştım sanki başkasına hediye almışım o kadar garipsiyorum ama geçecek alışıcaz benimseyeceğiz bir kaç haftaya alışırız

Canim devlet mi ozel mi? Ben devlette yaptirdim 3 hafta sonra dediler ama 29unda kan verdim sonus 6sinda cikti yani 8 gun sonra e nabizdan kontrol et surekli oraya düşüyor özel hastaneler bazen dusurmeyebilir ama

Canim devlet mi ozel mi? Ben devlette yaptirdim 3 hafta sonra dediler ama 29unda kan verdim sonus 6sinda cikti yani 8 gun sonra e nabizdan kontrol et surekli oraya düşüyor özel hastaneler bazen dusurmeyebilir ama
Devlette yaptırdım canım aynen bakarım ara sıra e nabıza

Dr.Banu çiftçide izledim 14 . Haftada burun tıkanıklığı oluyomuş bütün gebelerde.bende bu sabah o kadar çok hapşırdım ki eyvah dedim hastamı oluyorum.neyse ki bu haftaya özel bişimiş.bilimsel açıklamasını yaptıda o kadarı aklımda kalmadı

Bizim bir oğlumuz var o yüzden bunda kız çok istedi ama kısmet işte.sağlıklı olsun napalım

Senin cinsiyet belli oldu mu canım ? Evet oğlum doğunca göreceğim inşallah, eminim onunla da çok özel ve değişik paylaşımlarımız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…