2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Eki Görüntüle 2898724
bak bizimki bu teyzesi, doktor kız olduğunu söyledi bizimki açmış bacaklarını tam dizlerinin üstünde durmuş :))
Oyyyy kurban olurum seni verene maşallah yerim seni ben ya annesi senin baya prensesin olacak Allah’ın izni ile senin kuzucuğunda kendini hemen göstermiş anneciğine doktoruna ah kıyamam ben size ya Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah kuzum . Prensesin hayırlı olsun . Keşke doktorum da bana söyleseydi ama 16. Haftaya söyleyeceğim dedi . AyBu haftalardayız üstelik değil mi canım benimki kız olabilir mi diyordum ama kızın da belirgin baya ayırt edilebilecek cinsten saol canım benim fotonu da göndermişsin bi daha teşekkür ederim

Evet gerçekten öyle Allah annelere resmen bir ön sezi hissiyati vermiş Sherlock da yok bu ön sezi Çok teşekkür ederim sizlerde Allah’a emanetsiniz hastalıksız sorunsuz bu günleri atlatalım inşallah hepimiz

ahh bu ne kadar güzel yorum bu böyle sabah sabah içime mutluluk getirdiin, sağlıkla gelsinler yavrularımız inşallah teyzesi bahtları güzel olsun, benim ultrasona kıyasla seninki yakışıklı bir prens gibi duruyor :))

Afedersin orası çıkacak gibi derler ya aynen öyle oluyor bi anda normaldi galiba ilkinde de cok olurdu böyle ama enfeksiyon mu var acaba ondan mı oluyor diye de arada aklıma gelmiyor değil
Akıntı kaşınma vs olmadığı için hiç aklıma gelmedi benim canım enfeksiyon

Aminn cümlemizin inşallah. Bana da boş geldi,3 hafta sonra öğreneceğiz bakalım .allah herkesin gönlüne göre versin
Valla erkek de kiz da olabilir tam belli degil bence canim
ya kız ya erkek dimi
Amin cnm benimbende iki tane prenses var rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu
Gönül olmayani istiyor tabi sağlıkla gelsin bütün bebişler
Amin amin inşallah. Sağlıkla gelsinler
Kız ama 16 da bidaha bakar netleştiririz dedi.hayırlısı olsun insan merak ediyor. Oğlumu da 16 haftalik öğrenmiştim ben her doktor söylemiyo olabilir.

Ben neden muz görüyorum ya hiç anlamıyorum usg fotolarından Allah gönlüne göre versin canım
ahaha ben de ilk öyle görmüştüm ama her dk baktığım için artık neresi neresi ezberledim kırmızı totosu, yeşil dizleri dizlerini kıvırmış mor da ayakları böyle bakınca tam oturdu benimde
Amin hepimizin gönlüne göre versin canıım <3

Hmm şimdi oldu işte kız gibi o zaman canım, ortası boş çünkü, erkek olsa bir çıkıntı olurdu bence illa ki , sen ne hissediyor ve düşünüyorsun İlk bebek mi ?

Hmm şimdi oldu işte kız gibi o zaman canım, ortası boş çünkü, erkek olsa bir çıkıntı olurdu bence illa ki , sen ne hissediyor ve düşünüyorsun İlk bebek mi ?
ilk bebek canım, ne yalan söyleyeyim gönlümden kız geçiyordu erkek çocuğu da bal tabikide. Öncelik hepimizin bebişlerinin sağlıklı olmaları :) tüm takvimlerde ve ramzi teorisinde de kızı gösteriyordu bu arada

Valla canım sana şunu söyleyeyim, 4 yaşında bir prensesim var ve iyi ki diyorum bence bir kadının ilk bebeğinin kız olması avantaj her bakımdan…şimdiden benim en yakın arkadaşım.. geçen gün en sevdiğim bardağı kırmıştım elim çarptı, bana diyor ki annecim üzülme bazen ben de bardak kırabiliyorum , yenisini alırız diyor , omzumu pış pışlıyor ( bunu r’leri hafif yuvarlayan ve şefkatli, ince, şirin bir ses tonunda hayal et ) .

Şimdi de kısmetse oğlum olacak… Eminim onun da güzel yanları vardır, kızım küçük anne gibi bana yardımcı da olur hep, oğlan da annenin bodyguard’ı oluyor galiba büyüdükçe

Aynen kuzum ne guzel yazmışsın
Tabiki kizim olsa sevmeyeceğim anlamina gelmiyor oğlum olsa kizlardan üste tutacağım anlamina gelmiyor evlat cnm saglikla gelsinlerde severiz herturlu tabi insan neyi olmazsa onu ister.Bizimde gonlumizden geçeni en iyi rabbimiz biliyor
Amin amin cnm hayirli evlatlar olsunlar inşllah Seninde dedigin gibi sevinclerimiz burda paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…