Kendimi iyi hissetsem evde duracağımı hiç sanmıyorum. En kötü ihtimalle annemlere giderim herhalde. Doğumda tam kışa denk geliyor,artık seneye yaza gezeriz Allah izin verirseBende aynı durumdayım deterjan al diyorum başka marka alıyor niye bunu alıyorsun diyorum e sen çıkıp alsana artık iyisin diyor yahu tamam iyiyim de çıkasım gelmiyor işte napayım. İnsan evde otura otura alışırmış canı dışarı çıkmak istemezmiş yada aksine ne kadar çıkarsa o kadar eve girmek istemezmiş bünye alıştığını istermiş öyle diyorlar artık annemler telefonda. Sanırım öyle bişey oldu ki ben geçen haftaya kadar doktor izin verirse eve girmicem diyordum e doktor özgürsün dedi ben 1 haftadır evdeyim
İnşallah canım inşallah.Ah canım inşallah ya hamileliğin en zor yanı bulantı ama bı bitse güzel günler bizi bekliyor ben bire indirmiştim kafamı hiç kaldiramadim şimdi tekrar gece iki tane içip uyuyorum az daha sabır inşallah geçecek
Durduk yere ağlamasınlar zaten canım. Hani doğumu yaptığın an bir ses yankılanır ya o ağlamadan bahsediyorum. Hepimizin akıllı uslu bebişleri olsun inşallah.Ayy amin amiinnn.
Normalde bebek ağlamasına tahammül edemeyen insanım ama kendi bebeğimin ağladığını hayal ettiğimde bağrıma basasım geliyor
Canım Allah seni inandırsın bende öyleydim ama bi çıksan ne kadar iyi geldiğini göreceksin böyle az da olsa bişi yendiğinde çık gezme ama açık hava da otur çok iyi geliyor Allah’ın izniyle yanına tek atımlık bişiler al kuru meyve kraker leblebi gibi için karıştıkça at ağzına çok çok iyi geliyor ben ilk çıktığımda elimde poşetle çıktım cebime bile koymadım kusarsam çıkarmam zır olur diye tetikte bekledim ama hiç çıkarmadım şükür
Yemek yerken bulantım olmuyor zaten. Yedikten sonra sıkıntı yaşıyorum. Hani öyle yağlı ağır şeylerde yemiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. İyi ki burdayım iyi ki varsınız. Birbirimize moral vermemiz,yalnız olmadığımızı hissetmemiz bir nebze de olsa güç veriyorIyi olduğun anda çıkmaya başlasan biraz etkisi olur belki canim miden bulanirken konuşacak halin olmuyor seni anlıyorum ama en azından disarida yemek yersen o yediğin bulandırmiyor mideni
Merhaba hayırlı sabahlar. Kendi adıma zor günler geçiriyorum. Rabbim beterinden saklasın da... siz nasılsınız?Hayırlı geceler kızlar nasıl gidiyor
Günaydın canım bende öyleyim bulantılarım halsizliğim yetmezmiş gibi grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum...Sabr ediyorum bakalım hayrolsun inşallah..Merhaba hayırlı sabahlar. Kendi adıma zor günler geçiriyorum. Rabbim beterinden saklasın da... siz nasılsınız?
Ayy çalışıyorsan evet lazım olur kesin, gerçi 32. Haftaya kadar dayanıcaksın bi şekilde geçerYaaa bende o kilo almayan kesimdenim pantolonlarımda oluyor ama buralar çook sıcak olduğundan elbise falan tercih ediyorum 1 ay daha böyle kilo almadan idare edersek kışlık elbiselerimde genelde salaş onlarla idare ederimben bir kaç parça daha alırım çünkü işe gidiyorum her gün aynı şey giyilmiyor sıkılıyor insan birde dediğin gibi gebe kıyafetleri çok pahalı
Yorum yaptığın için teşekkür ederim canım, doktor; bacak arasında hiçbir şey görmüyorum, normalde bu kadar erken söylemem ama size söylicem hatta ben söylemicem siz söyleyeceksiniz dedi.Canim bacak arasi boş bir prenses geliyor galiba doktor tahminde bulundumu
Canım benim Allah hayırlı uzun ömürler versin kuzucuklarına maşallahAmin amin aminnn gönlü güzel kardesim Rabbim senin benim hepimizin dualarını kabul eylesin insaAllahbuyugu 12 kucuk 5 yasinda. Senin prensesler kac yasinda
canıım günaydın , bebişinin fotoğrafı önceki sayfalarda kalmış ben de bu mesajını cevaplayarak tahminimi söyleyeyim. Dünya tatlısı bir oğluşun oluyor ultrasona bakılırsaAmin canım amin inşallah kesinlikle öyle inan ki doktora girip çıkarken tüm hamile kardeşlerimizle birlikte forumdaki tüm arkadaşlara hayırlı güzel haberler duyur onlardan da diye dua ettim etmeye de devam edelim birbirimize
Unuturmuşuz canım hiçYaa unutmamışsınızçok teşekkür ederim Allah razı olsun çok şükür iyiyiz 2 gün yeme içmeden kesildi kustu falan sonra toparladı çok şükür sularda mikrop varmış doktor herkes böyle denizle alakalı değil dedi ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş tövbe daha götürmem
Ah. Canım ya ne kadar incesincanıım günaydın , bebişinin fotoğrafı önceki sayfalarda kalmış ben de bu mesajını cevaplayarak tahminimi söyleyeyim. Dünya tatlısı bir oğluşun oluyor ultrasona bakılırsaikimizin bebişleri de hiç nazlanmadan kendilerini belli ettiler gibi duruyor :))
Gelmiş geçmiş olsun inşallah düZelmişir Sağ Salim kucağınıza alın inşallah zamanındaBenimde şükür canım tehlikem vardı yinede dikkat ediyorum bakalım 13haftalık olsun merak ediyorum inş iyi gider
Geçmiş olsun canım yaGünaydın canım bende öyleyim bulantılarım halsizliğim yetmezmiş gibi grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum...Sabr ediyorum bakalım hayrolsun inşallah..
Ah. Canım ya ne kadar incesinÇok teşekkür ederim güzel yorumun için , seninde hatırlıyorsun kuzum oğlun geliyor nasipse değil mi hayırlısyla Bende gördüğüme inanamayanlardanım hala heyecandan doğru mu gördüm ya o değişirse diye kendimce Hüsnü kuruntularım oluyor Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin kuzum ya , dünyanın en güzel balı onlar
37. Haftaya kadar canımAyy çalışıyorsan evet lazım olur kesin, gerçi 32. Haftaya kadar dayanıcaksın bi şekilde geçerben normalde de kışlık kıyafetlerimi hep attım zaten eskiydi hemde küçük oluyorlardı yenilicektim dolabımı. Şuan 1 kazağım bile yok artık XXL şekilde alırım 2-3 parça idare ederim. Sürekli evde olunca kocanın şeylerinide giyersin
Aynen öyleyim canım hapşırma nefes alamama ses gitti..Ama bende alerjik bişey yok.İnternetten baktım hamileliğin ilk aylarında ve sonunda gelişen hamile nezlesi diye birşey varmış..Şimdi covid oldum diye iş yeri teste yollar beniGeçmiş olsun canım yagrip dediğin şey alerjik bi burun tıkanıklığı mi ki acaba , benimde hamileliğimin başından beri sadece Mart nisanda olan alerjim hortladı, burun tıkanıklığı hibeniz akıntısı hapşırma ağzınburun tıkalı, ses değişiyor 10.987654 kes hapşırmakta bebek sersem oldu ya o nefes alamamak insanı çok zorluyor . inşallah hemen geçer canım seninki
Yazmayı unuttum birde cinsiyetini erkeğe benzetti..Bu haftalarda kesin olmaz ama sanki pipi gördüm dedi..Kız isteyen eşime bir şok yaşattı:)
Canım ben bazen 1 hafta çıkamıyorum doktor bekunis verdi onu gece içtiğimde sabaha sular seller gibi boşalıyor bağırsaklarımGünaydın kızlar.
Bugün 4. Gün lavaboya çıkamıyorum bu durumda olan varmı? Napcan lazım çatlıcam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?