2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kendimi iyi hissetsem evde duracağımı hiç sanmıyorum. En kötü ihtimalle annemlere giderim herhalde. Doğumda tam kışa denk geliyor,artık seneye yaza gezeriz Allah izin verirse
İnşallah canım inşallah.
Ayy amin amiinnn.
Normalde bebek ağlamasına tahammül edemeyen insanım ama kendi bebeğimin ağladığını hayal ettiğimde bağrıma basasım geliyor
Durduk yere ağlamasınlar zaten canım. Hani doğumu yaptığın an bir ses yankılanır ya o ağlamadan bahsediyorum. Hepimizin akıllı uslu bebişleri olsun inşallah.

Iyi olduğun anda çıkmaya başlasan biraz etkisi olur belki canim miden bulanirken konuşacak halin olmuyor seni anlıyorum ama en azından disarida yemek yersen o yediğin bulandırmiyor mideni
Yemek yerken bulantım olmuyor zaten. Yedikten sonra sıkıntı yaşıyorum. Hani öyle yağlı ağır şeylerde yemiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. İyi ki burdayım iyi ki varsınız. Birbirimize moral vermemiz,yalnız olmadığımızı hissetmemiz bir nebze de olsa güç veriyor

Merhaba hayırlı sabahlar. Kendi adıma zor günler geçiriyorum. Rabbim beterinden saklasın da... siz nasılsınız?
Günaydın canım bende öyleyim bulantılarım halsizliğim yetmezmiş gibi grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum...Sabr ediyorum bakalım hayrolsun inşallah..

Ayy çalışıyorsan evet lazım olur kesin, gerçi 32. Haftaya kadar dayanıcaksın bi şekilde geçer ben normalde de kışlık kıyafetlerimi hep attım zaten eskiydi hemde küçük oluyorlardı yenilicektim dolabımı. Şuan 1 kazağım bile yok artık XXL şekilde alırım 2-3 parça idare ederim. Sürekli evde olunca kocanın şeylerinide giyersin

Günaydın kızlar haftaya doktorun gelmesine sabredemedim.Kendi drum kadındı ama bu sefer erkek dra randevu aldım.Kendi drumdan daha iyi geldi açıkçası daha açıklayıcı daha bilgi vericiydi. ikili test yaptı ense kalınlığı burun kemiği normal herşey şu an için yolunda dedi haftaya sonuç çıkacak.Prilam cumartesi günü bittiği için içemedim ve tüm günüm zehir oldu meğer beni ilaç ayakta tutuyormuş.Bütün gün boyu çıkardım..Üzerine de grip oldum..

Amin amin aminnn gönlü güzel kardesim Rabbim senin benim hepimizin dualarını kabul eylesin insaAllah buyugu 12 kucuk 5 yasinda. Senin prensesler kac yasinda
Canım benim Allah hayırlı uzun ömürler versin kuzucuklarına maşallah benimkilerde 12,5 ve 10,5 yaşındalar. Bebe ile aralarında 13-11 yaş olacak inşllah hayırlısyla Allah nasip ederse Yardımcı olurlar inşallah bize biraz büyükler . Senin küçüğün ana sınıfına gidecek mi bu sene ?

canıım günaydın , bebişinin fotoğrafı önceki sayfalarda kalmış ben de bu mesajını cevaplayarak tahminimi söyleyeyim. Dünya tatlısı bir oğluşun oluyor ultrasona bakılırsa ikimizin bebişleri de hiç nazlanmadan kendilerini belli ettiler gibi duruyor :))

Unuturmuşuz canım hiç 3. Gün toparlamaya başlamış ozaman dediğiniz gibi sularda mikrop varmış bende duydum , Allah beterinden saklasın şuan iyiymiş çok şükür aman Allah evlatlarımıza bize hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ya onlar hasta oldu mu biizm ne tadımız ne tuzumuz kalıyor , sen 6.hislerine güvenmeye devam et anneler hissediyor ya gerçekten Öptüm canım Allah’a emanet olun

Ah. Canım ya ne kadar incesin Çok teşekkür ederim güzel yorumun için , seninde hatırlıyorsun kuzum oğlun geliyor nasipse değil mi hayırlısyla Bende gördüğüme inanamayanlardanım hala heyecandan doğru mu gördüm ya o değişirse diye kendimce Hüsnü kuruntularım oluyor Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin kuzum ya , dünyanın en güzel balı onlar

Günaydın canım bende öyleyim bulantılarım halsizliğim yetmezmiş gibi grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum...Sabr ediyorum bakalım hayrolsun inşallah..
Geçmiş olsun canım ya grip dediğin şey alerjik bi burun tıkanıklığı mi ki acaba , benimde hamileliğimin başından beri sadece Mart nisanda olan alerjim hortladı, burun tıkanıklığı hibeniz akıntısı hapşırma ağzınburun tıkalı, ses değişiyor 10.987654 kes hapşırmakta bebek sersem oldu ya o nefes alamamak insanı çok zorluyor . inşallah hemen geçer canım seninki

bak bizimki bu teyzesi, doktor kız olduğunu söyledi bizimki açmış bacaklarını tam dizlerinin üstünde durmuş :))

37. Haftaya kadar canım doğum sonrasına aktarabilmek için çalışıyoruz bir sağlık problemi olmazsa tabi kızımda doğum iznine ayrıldım 10 gün geçti doğurdum

Aynen öyleyim canım hapşırma nefes alamama ses gitti..Ama bende alerjik bişey yok.İnternetten baktım hamileliğin ilk aylarında ve sonunda gelişen hamile nezlesi diye birşey varmış..Şimdi covid oldum diye iş yeri teste yollar beni Çok sağol hepimize sağlıklı hamilelik dönemi inşallah..

Günaydın kızlar.
Bugün 4. Gün lavaboya çıkamıyorum bu durumda olan varmı? Napcan lazım çatlıcam artık.
Canım ben bazen 1 hafta çıkamıyorum doktor bekunis verdi onu gece içtiğimde sabaha sular seller gibi boşalıyor bağırsaklarım tek sıkıntı karın ağrısı ile uyandırıyor olması ama tek seferlik bi ishal yapıyor gün boyu sürmüyor Allahtan. Sabah çıkıyorsun bitti gitti ama içmek için 1 hafta bekliyorum karın ağrısını sevmediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…