Iyi olduğun anda çıkmaya başlasan biraz etkisi olur belki canim miden bulanirken konuşacak halin olmuyor seni anlıyorum ama en azından disarida yemek yersen o yediğin bulandırmiyor mideniAmin canım amin. Annemle yakınız yemeğe gitmeyi boşver ziyarete bile gidecek takatim yok. Arkadaşlarımdan bile uzaklaştım,kaç zamandır görüşmek istiyorlar çıkalım hava al diyorlar ama ben kendimde o gücü bulamıyorum. Evde düzenli yapabildiğim tek şey çok şükür namazımı kılmak onun dışında kafam yastıkla bütünleşti
Afedersin orası çıkacak gibi derler ya aynen öyle oluyor bi anda normaldi galiba ilkinde de cok olurdu böyle ama enfeksiyon mu var acaba ondan mı oluyor diye de arada aklıma gelmiyor değilMerhaba kızlar. Ya 2 gündür özel bölgemde iğne batar gibi bi batma oluyor. Yaşayan var mı böyle?
Kuzucum o ağrılar ben de de oluyor ben normal diye biliyorum. Rahim büyüdüğü için vajina kaslarına baskı yapıyor onun için bu batmalar oluyor.Afedersin orası çıkacak gibi derler ya aynen öyle oluyor bi anda normaldi galiba ilkinde de cok olurdu böyle ama enfeksiyon mu var acaba ondan mı oluyor diye de arada aklıma gelmiyor değil
Bunlari keşke biri anlatsaydi bana diyordum ilk hamileligimde bazenİlk başta çok şişkinlik oluyor acaba o yüzden mi böyle kocaman oluyor ki göbüşler
Ben de hamile pantolonu giyiyorum.
Midem yanıyor diye sütyen giymek eziyet oldu midemin üstünü sıkıyor.
Göğüsler cidden çok ilginç büyüyor
Göbeğimin altında çizgi oluştu.
Garip şeyler varmış bu hamilelikte
Zaten benim anladığım kadarıyla kızları geç söylüyorlar kızımda bana 17. Haftada kız dediler ama şimdiki hamileliğimde 11+2 de erkek 12+4 de kesin erkek dedi doktorum. Pipiyi gördükleri için midir onu hemen söylüyorlar kızda emin olamıyorlar bilemiyorum gönlünüzdeki olsun inşallahamiinnn inşallah cok teşekkür ederim . Doktorum kız dedi ama 16 da kesinleşir o güne kadar bekleyin deyip beni ikilemde bıraktı.
Yaa unutmamışsınızCanım kızın rahatsızlanmıştı denize gittiğiniz gün , nasıl oldunuz annesi iyileştiniz mi ? Aklımdaydınız
Valla boool boool dinleniyorum gerçektenİlk hamileliğinin tadını çıkar, bol bol dinlen zira Doğumdan sonra geceler gündüze gündüzler geceye dönüyorneyse susayım Allah bizim gibi 2.-3.-4.hamileliğini yaşayanlara acısın sabır versin inşallah ilkin de bişey bilmemek o kadar güzel oluyorki Doğum da hele kurbanlık koyun gibi bekliyorsun ilkinde ben 18 kilo aldım eşim 7 kilo aldı okadar diyim sana. Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi çok tatlı anılar olarak kalıcak
Ben internette goruyordum da herhalde bende olmaz diyordum olduBunlari keşke biri anlatsaydi bana diyordum ilk hamileligimde bazençizgiyi görünce şok geçirip annemi aramıştım tatildeydim ay ne komikmisim ya
Geçmiş olsun canım.Yaa unutmamışsınızçok teşekkür ederim Allah razı olsun çok şükür iyiyiz 2 gün yeme içmeden kesildi kustu falan sonra toparladı çok şükür sularda mikrop varmış doktor herkes böyle denizle alakalı değil dedi ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş tövbe daha götürmem
Şükür diyelim siz de ne var ne yok bebişleHayırlı geceler kızlar nasıl gidiyor
Benimde şükür canım tehlikem vardı yinede dikkat ediyorum bakalım 13haftalık olsun merak ediyorum inş iyi giderŞükür diyelim siz de ne var ne yok bebişle
Senin kac haftalık canım.Şükür diyelim siz de ne var ne yok bebişle
Rabbim gönlüne göre versin inşallahBenimde şükür canım tehlikem vardı yinede dikkat ediyorum bakalım 13haftalık olsun merak ediyorum inş iyi gider
12+4 olduk bu gece itibariyleSenin kac haftalık canım.
Bende 12 olcam ama ultrason da bir hafta geri ögremdim ona göre gidersem 11 oluyorum inş12+4 olduk bu gece itibariyle
Benim de 9 gün gerideydi en son.Bende 12 olcam ama ultrason da bir hafta geri ögremdim ona göre gidersem 11 oluyorum inş
Ben düşük tehlikesi de yatıs verdiler şükür bebek kalp atısı az var dediler 6haftalıkken ama 9 haftalık ikinci ultrason d ne kagıt ne kalp atışı dinletti doktor bebek kalp atişi d iyi dedi gönderdi oyuzden merak ediyorum bende ikili tarama denk getiriyimde diyorum busefer sorucam bende.Benim de 9 gün gerideydi en son.
Hatta doktora soracaktım bir sıkıntı mı bu diye ama bebişi görünce unuttum işteDoktor da 3 cm olmuş gayet iyi falan deyince iyice çıktı aklımdan
Nasıl duygular kalp atışı vs
Amin canımm rabbim gönlündekini hayırlı kılsın inşallahAmin canım ya inşallah doktor bi yorum yapsa iyiydi böyle kendi kendimize bi umutlandık Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin gönlümüze göre inşallahYorum için teşekkür ederim canım
Yaaa bende o kilo almayan kesimdenim pantolonlarımda oluyor ama buralar çook sıcak olduğundan elbise falan tercih ediyorum 1 ay daha böyle kilo almadan idare edersek kışlık elbiselerimde genelde salaş onlarla idare ederimŞuan tüm kıyafetlerim oluyo pantolonlarım hariç. Bol şalvar tarzı kapri elbise falan giyiyorum. 14+3 olmama rağmen kilo almadım çok şükür. Sanırım yaz bitimine kada idare ederim :) kışın da 2 parça kazak alırım o kadar zaten hep evdeyiz hamile kıyafetleri çok pahalı hemde kaç kere giyicez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?