2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Iyi olduğun anda çıkmaya başlasan biraz etkisi olur belki canim miden bulanirken konuşacak halin olmuyor seni anlıyorum ama en azından disarida yemek yersen o yediğin bulandırmiyor mideni

Merhaba kızlar. Ya 2 gündür özel bölgemde iğne batar gibi bi batma oluyor. Yaşayan var mı böyle?
Afedersin orası çıkacak gibi derler ya aynen öyle oluyor bi anda normaldi galiba ilkinde de cok olurdu böyle ama enfeksiyon mu var acaba ondan mı oluyor diye de arada aklıma gelmiyor değil

Afedersin orası çıkacak gibi derler ya aynen öyle oluyor bi anda normaldi galiba ilkinde de cok olurdu böyle ama enfeksiyon mu var acaba ondan mı oluyor diye de arada aklıma gelmiyor değil
Kuzucum o ağrılar ben de de oluyor ben normal diye biliyorum. Rahim büyüdüğü için vajina kaslarına baskı yapıyor onun için bu batmalar oluyor.

Bunlari keşke biri anlatsaydi bana diyordum ilk hamileligimde bazen çizgiyi görünce şok geçirip annemi aramıştım tatildeydim ay ne komikmisim ya

amiinnn inşallah cok teşekkür ederim . Doktorum kız dedi ama 16 da kesinleşir o güne kadar bekleyin deyip beni ikilemde bıraktı.
Zaten benim anladığım kadarıyla kızları geç söylüyorlar kızımda bana 17. Haftada kız dediler ama şimdiki hamileliğimde 11+2 de erkek 12+4 de kesin erkek dedi doktorum. Pipiyi gördükleri için midir onu hemen söylüyorlar kızda emin olamıyorlar bilemiyorum gönlünüzdeki olsun inşallah

Canım kızın rahatsızlanmıştı denize gittiğiniz gün , nasıl oldunuz annesi iyileştiniz mi ? Aklımdaydınız
Yaa unutmamışsınız çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok şükür iyiyiz 2 gün yeme içmeden kesildi kustu falan sonra toparladı çok şükür sularda mikrop varmış doktor herkes böyle denizle alakalı değil dedi ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş tövbe daha götürmem

Valla boool boool dinleniyorum gerçekten
Amiiin diyeyim bende o zaman
Gerçekten doğumla alakalı hiçbir fikrim yok o yüzden de korkmuyorum
Bazı eşler de alıyormuş sahiden
Amin inşaAllah o günü görelim huzurla.

Geçmiş olsun canım.

Bende 12 olcam ama ultrason da bir hafta geri ögremdim ona göre gidersem 11 oluyorum inş
Benim de 9 gün gerideydi en son.
Hatta doktora soracaktım bir sıkıntı mı bu diye ama bebişi görünce unuttum işte Doktor da 3 cm olmuş gayet iyi falan deyince iyice çıktı aklımdan

Nasıl duygular kalp atışı vs

Ben düşük tehlikesi de yatıs verdiler şükür bebek kalp atısı az var dediler 6haftalıkken ama 9 haftalık ikinci ultrason d ne kagıt ne kalp atışı dinletti doktor bebek kalp atişi d iyi dedi gönderdi oyuzden merak ediyorum bende ikili tarama denk getiriyimde diyorum busefer sorucam bende.

Amin canımm rabbim gönlündekini hayırlı kılsın inşallah

Yaaa bende o kilo almayan kesimdenim pantolonlarımda oluyor ama buralar çook sıcak olduğundan elbise falan tercih ediyorum 1 ay daha böyle kilo almadan idare edersek kışlık elbiselerimde genelde salaş onlarla idare ederim ben bir kaç parça daha alırım çünkü işe gidiyorum her gün aynı şey giyilmiyor sıkılıyor insan birde dediğin gibi gebe kıyafetleri çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…