2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aslında olsa bi Almanya ile bağlantı falan biz oradan aldık onların parasıyla bin TL gibi ucuz Türkiye parasıyla 3.600 tl burada herşey ateş pahası ya el yakıyor herşey. Paramızın zerre değeri yok
Aynen canım ya valla herşey pahali.abim surekli yurt dışına gider ona derim olmadı ama yinede euro tr de fazla yine ayni hesaba gelir

Lohusalığında gümüş kalkan kullanan var mı?
Ben philips’in şu modelini kullanmıştım, duruyor hala 4 senede ne çok şey değişmiş, gümüş altın gerek var mı bilemedim Daha hijyenik diye mi gümüş düşündün , kaynatırım bakteri oluşmaz diye mi ?

Eklentiler

• A5DDA046-FD70-4F17-B1A5-6EA96ED5F460.png
    421,7 KB · Görüntüleme: 36
bez işi çok sıkıntı bence. stok yapamayacagım tek şey. premiumcare bize gecmeyen pişik yaptı yirmi gün yandı cocuum yenidoğdugunda

Yaa bizim 7 yıl oldu beşik, hamak ve bir kaç parça battaniye dışında hiçbir şeyimiz yok masrafları şu an düşünmek bile istemiyorum

canım çol geçmiş olsun. bugun biz de etraftan duyduk deniz çok pis girmeyin dediler.

bu ben bebek arabası anne yanı beşiği otokoltugu mama sandalyesi yatak yorgan süt sağma pompası herşey var sadece giyim ve kişisel bakım ları alıcam

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin İnşallah. Havalar sıcak,yasaklar esnetildi diye herkes sokaklara denizlere döküldü salgın olması çok normal. Yaşadığım şehirde deniz yok ama bu aralar çocuklar da bulantı ve kusma haf safhada,hastaneler dolu. Salgın olduğunu söylüyorlar.

Geçmiş olsun canim Allah sifa versin ins biran once

Kesinlikle senin gibi düşünüyordum oğlum rengarenk giydirdim hep kirmizilar yeşiller turuncular cok guzel oluyor kiz olsa da aynı şeyi düşünüyorum tek mavi tek pembe boğuyor beni gerçekten renkli renkli ne güzel oluyor cıvıl cıvıl

Şimdikinin cinsiyeti ne canım maşallah evet erkeklere de renkli renkli çok yakısıyor

Benim de koltuklar yüksek değil ama onun dışında kalan yerleri çok güzel temizliyor.
Ben de onu kullanmıştım. Çok çektim ama yaradan, ne kremler neler neler kullandım. Belki gümüş kapak iyi geliyordur dedim, herkes çok övüyor.
kız kardeşim yeni doğum yaptı o kullandı memnun kaldı yara olmadı. sanırım bluz vs değmesini engellediği ve yapışmadığı için tahrişten korudu
Sadece tahrişten koruyorsa avent kalkan da yeterli olur

Ben de kızımda 3 yaşına kadar genelde hep maviler yeşiller sarılar turuncular, o şekilde giydirdim ama 3 yaşında artık beğenileri, zevkleri oluşuyor ve şimdi daha çok pembeyi seviyor, kız çocuğu işte

Evet arkadaşım da onu söyledi canim aklimda o marka var benimde gerçekten sana daha büyük faydası olur iki kata ayrı haritalanadirma yapılıyormuş zaten

Bu yarayla ilgili çok önemli bir bilgi öğrendim, emzirirken kahverengi bölgeyi tamamen ağzına almalı bebek ve emzirme bitince anne sütünü bir damla meme ucuna yedirip lansinoh’un meme ucu kremini sürmek gerekiyormuş. Meme ucu yarasını bana sor sen, ağlayarak acı içinde emziriyordum , ilk 3-4 ay berbattı…inşallah bu sefer öyle olmaz

Zararı olmaz canım ben şimdiye kadar kanamam olmasına riskim olmasına rağmen her hafta gittim bazen iki gun üst üste girdim hastanede yattığımda

Zararı olmaz canım ben şimdiye kadar kanamam olmasına riskim olmasına rağmen her hafta gittim bazen iki gun üst üste girdim hastanede yattığımda
Insallah cnm.. düşündüm de gitmicrm doktora bi 3 hafta daha beklicem oglumun bu haftalarinda kiz demislerdi 3 hafta kiz die sevmistim :) 16 da gideyim de nrt olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…