- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
Tamam canım aklımızda bulunsun öyle yapayım bende , yarım saaat önce mi yiyelim peki ?Kızlar doktora gidecwk arkadaşlar ben geçen gittiğimde kruvasan yemiştim hazır çikolatalı olanlardan az bi çikolata vardi içinde yok denecek kadar ama kuduruyordu cocuk resmen ayakları elleri durmadı eğer çikolata midenizi bulandirirsa hem karninizida doyurur biraz aklınızda olsun
Ani kalkıp oturma yada sıcak soğuk değişimlerinde olabilir canım artık büyüdükleri için bizden aldıkları da fazlalaşıyor hemen bişeyler yiyip iç tansiyonu kontrol et bi de düşğk mü yüksek mi onlara bak . Ayaklarını yükseğe uzatıp istirahat et canımKızlar siz de bu haftalarda baş dönmesi gibi şeyler hissediyor musunuz?
Benim arada bir içim kayıyor sanki.
Bir anda kafamın bir yeri karıncalanıyor bı tuhaf hissediyorum.
İmzamda da olabilir demiş.
Merak ettim yaşayan var mı?
Oy canım benim maşallahHic bilmiyorumki canım 10+3uz burda bu fotoyu yorumlamisti arkadas.herkes erkek hissediyordu kız dedi muhtemel 13+0da drEki Görüntüle 2896402
Bende hem sağlık ocağı doktoruma hem de özel hastanedeki doktoruma sordum açıkça birşey dememelerine rağmen Fetusta ki gelişimi bilmiyoruz henüz bunların çalışmaları yapılmamıştı denenmemişti , aşı olan annelerin bebeklerinin en az bir yıl incelenmesi lazım demişti , size bırakıyoruz ama tavsiye etmiyoruz dediler gizliden gizliye de . Ama kimseye bu tavsiye değildir canım gönlünüze hangisi sinerse onu düşünün .Kızlar ben bebisi izlerken aşıyi sormayı unuttum bugunde gittim dr 16sina kadar izinliymis geri döndüm mecbur.asiyi soran arkadaslar ne zaman ve hangisini onerdi dr unuz varsa oyle soran bana söyleyebilir mi ben aşı olmak istiyorumda
Teşekkürler canımCinsıyetınız belli olmuş canım, alırım bir tebrıgişaka bir yana sağlıkla kucağına al inşallah
Canım geriden gelmenin de bir sınırı var doktor o sınırların altında yada üstünde gördüğünde Farklı tahliller tetkikler istiyor merak etme , doktor onu orda sat ve Ölçüme göre değerlendiriyor . Muhtemelen geç döllenme olmuştur ileri de o farkı kapatır zaten . Benim bi yakınımın bebek 3 hafta geriden geliyordu genetik testleri yapıldı hepsi çok şükür temiz çıktı, anne ve tarafı aşırı minikler ve zayıflar yapı itibari ile doktor size benzediği için bebeği küçük demişti içimiz rahatlamıştı şimdi 38 haftalık oldular bile . İçini ferah tutÖğrenmişsin ne güzel
Benimki geriden geliyor.
Geçen defa doktoruma da soracaktım bunun bir sıkıntıya sebep olup olmayacağını ama unuttum bebişi görünce.
Bence ben daha bekleyeceğim
Hepsi geçici duygular , sen içinde bir alem büyütüyorsun herkeste her hamilelik aynı geçecek diye birşey yok . Eminim ailen ve çevredekilerde anlayışlı insanlardır . Biz insanlar kendimiz seçemiyoruz kaderimizi istediklerimizi hiç birisi senin suçun değil , doktorun yapma demiş emir büyük yapmayacaktın tabiki kendini vicdanen yıpratma . İçinde ki güzellik sağlıklı olsun hereşye bedel o duygu . Ayrıca bebiş geldiğinde merak etme hepsine de yetişeceksin arı gibi olacaksın inşallah tek sağlıklı olun. Ben ilk gebeliğimde aylarca yattım ve serum aldım hayattan soğudum resmen neler çektim , şuan 3. Gebeliğim daha rahat geçiriyorum mesela herşey nasipHiç kanama görmemiştim ben çok şükür içeride vardı, temizlik yapmayı çok özledim gerçekten onuda yapmıyorum çok uzun zamandır kadın ayarladım şimdi onlar bi dip köşe yapsın sonra düzenim oturmuş olur ben yapmaya başlarım günlük işleri diye düşündüm. Arabayı da bugün kullandım 2 ayın sonunda ay çok özlemişim arabamıda ama genede içim hep tedirgindi bi süre daha mecbur kalmadıkça kullanmam eşimin peşine takılırım 4 ay bitene kadar heraldeçok garip ama doktor özgürsün diyor ben ayaklarımı kelepçeli hissediyorum geçecek heralde dediğiniz gibi bu his .. Birde yetememe duygusu var içimde temizlik yemek hiçbirşey ellemiyorum ne zamandır herşeye karşı kendimi suçlu hissediyorum işte.
Evet canım artık 2. Trimester a giriyoruz o yüzden azalıyor şikayetler daha rahat edilece inşallahKızlar herkese merhaba, benim de gebeliğimin 11+5’lik dilimindeyim. Benim hamileliğim boyunca istifram hiç olmadı ama bulantılarım/kuvvetli mide ekşimesi rahatsızlıklarım oldu. Ama sanki 2 gündür bir azalma var gibi. Artık gebelik ilerlediği içindir değil mi? En son geçen perşembe gördük iyiydi çok şükür, doktor artık 4 hafta sonra gel dedi. Yavaş yavaş azalınca insan yok yere endişeleniyor işte, acaba iyi mi, her şey yolunda mı diye.
Daha okadar büyük değiller aslında sezeryan yerine baskı yapacak kadar . O rahim kaslarımızla alakalı olabilir , ama biraz yavaş kalkıp otur yine de istersen arada bende de oluyor hızlı davranınca . Ben normal doğum yaptım diğer ikisine de bende de oluyor arada endişelenme yani . Ama doktoruna da gidince muhakkak danış .Kızlar ben evde yattığım ya da oturduğu yerden aniden kalkınca bir ağrı giriyor anlık..2.gebeliğim bu, ilkinde böyle olduğumu çok hatırlamıyorum , ilk doğumum sezaryendi, acaba ondan mı..
Evde 4 yaşında bir çocuk olunca bir anlık yapma kızım diye kalkmak gerekebiliyor
Kramp tarzi gibi bir ağrımi cnm benimde var ani kallkmada yatmada falan doktor bol bol su icmemi dahada artarsa idrar tahlili yapmami söylediKızlar ben evde yattığım ya da oturduğu yerden aniden kalkınca bir ağrı giriyor anlık..2.gebeliğim bu, ilkinde böyle olduğumu çok hatırlamıyorum , ilk doğumum sezaryendi, acaba ondan mı..
Evde 4 yaşında bir çocuk olunca bir anlık yapma kızım diye kalkmak gerekebiliyor
Tamam canım çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlık sıhatle tüm yavrularımızı... :)Evet canım artık 2. Trimester a giriyoruz o yüzden azalıyor şikayetler daha rahat edilece inşallahhamileliğin balayları bebek yukarıya doğru çıkıyor kaşıklarımız az rahat edecek , son trimesterda tekrar her çekimi etkisiyle aşapıda olacaklar .
Doktoruma böyle bir soru sorarsam dalga geçer benleDaha okadar büyük değiller aslında sezeryan yerine baskı yapacak kadar . O rahim kaslarımızla alakalı olabilir , ama biraz yavaş kalkıp otur yine de istersen arada bende de oluyor hızlı davranınca . Ben normal doğum yaptım diğer ikisine de bende de oluyor arada endişelenme yani . Ama doktoruna da gidince muhakkak danış .
Evet canım suyu az içiyorum bazen, günde 1 lt falan…en az 2 lt olmalı oysakiKramp tarzi gibi bir ağrımi cnm benimde var ani kallkmada yatmada falan doktor bol bol su icmemi dahada artarsa idrar tahlili yapmami söyledi
Benimde oyleydi bende de bas agrilari vardi mide bulantisi aşırı azdi 12 ye gelince pik yapti tekrar ins seninki oyle olmaz endişelenme ilk trimester bitiyor çünküKızlar herkese merhaba, benim de gebeliğimin 11+5’lik dilimindeyim. Benim hamileliğim boyunca istifram hiç olmadı ama bulantılarım/kuvvetli mide ekşimesi rahatsızlıklarım oldu. Ama sanki 2 gündür bir azalma var gibi. Artık gebelik ilerlediği içindir değil mi? En son geçen perşembe gördük iyiydi çok şükür, doktor artık 4 hafta sonra gel dedi. Yavaş yavaş azalınca insan yok yere endişeleniyor işte, acaba iyi mi, her şey yolunda mı diye.
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın için ferah olsunBu hamileliğimde henüz testleri yaptırmadık canım bu olay benim 1 yıl önceki gebeliğimde oldu
Canim o bana da oluyor arada oldu yani hapsirdigimda oluyor bazen ama ben sezeryanlli falan değilim malum ilk cocuk ben onun gazdan olduğunu düşünüyorumKızlar ben evde yattığım ya da oturduğu yerden aniden kalkınca bir ağrı giriyor anlık..2.gebeliğim bu, ilkinde böyle olduğumu çok hatırlamıyorum , ilk doğumum sezaryendi, acaba ondan mı..
Henüz kan ilacına başlamadık biz belki ikili için gittiğimde değişiklikler olabilir ozaman yazarım . Sadece zfol kullanıyorum ama kan tahlillerimde iyi çıkmıştı belki de ondandır . Kabızlık içim zeytinyağında 3 gün Kuru inciri beklet Dilimleyip, sonra onu ye arkasından ılık su iç ama çok tiksindirici. Bir hafta birer gin atlayarak kullan hamilelik için . Ama bolll ılık su ve yürüyüş doğal ve sağlıklı olarak yumuşatır seni rahatlatır lifli beslenmeye özen gösterebilirsin hamur işi ve Unluları azaltarakBende birşey sormak istiyorum kabızlığa çok iyi geldi dedğiniz bir çözüm var mı birde kan ilacı vitamin başladınız mı o ilaçlar da çok kabızlık ve karın ağrısı yapıyormuş nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?