Bende bamya yedim bu akşam aslında hafif bi yemek ama çıkarttım yine, beni de o salca tadı rahatsız ediyor sanırımBen sebze yemeği istiyor canim ama sogan ve sarimsagi asla yiyemiyorum içinde sogan olduğu için çoğu sebze yemegini yemiyorum malesef tek bamya denedim eksi olunca yerken iyi oldu ama sonra çok bulandı midem yedikten sonrasında
Bende deniyeyim bakayim bide onları, inan artık akşam olsun istemiyorum ya yemek saati gelince of ne yicem bugün diye düşünüyorum sürekliFırında patates yapıyorum ben canim hatta üzerine etde koydum ama sonra kokunca etler bana yiyemedim fırında tavuk deniyorum bide biraz kokuyor ama yerken sikinti olmuyor cok bu kadar benimde şimdilik
Cİdden miBana kız gibi geldi
Ayy ne güzel rabbim kokularını da duymayı nasip etsin inşallahSelam kızlar. Aramıza bir kız bebiş katılıyor doktor %70 kız dedi12+1 iz bugun. Cuma günü ikili tarama testi için perinatologa gidecegiz nasip kısmet olursa. Hep kız hissediyordum doktor senin kızın olcak dicek diyordum. Çin takvimi tuttu. Ama ramzi teorisi fln hic anladigim seyler degil zaten.
İnşallah benimki de tutarVajinalde kese içinde bebek daha sol tarafa doğru yerleşmişse kız daha sağa doğru duruyorsa erkek diyorlar canım, benim tuttu
Kız gibi canım, embriyo kese içinde solda gözüküyor, aslında bu sağda demekmiş vajinal görüntüde. Benimki vajinalde sağdaydı erkek demekti ve erkek çıktı. Teori bilmiyorum ne kadar tutarlı , belki de denk geldi benimki, sonuçta iki seçenek var zaten. En iyisini doktorun bilir, gönlüne göre versin Allah inşallah, sağ salim doğsun
ay yok kız ne misafiri. biz yürürken ayagımıza bişey batmasın yeterde benim beklentiBende evle alakalı beklentiyi ikinciye karar verdiğim gün 0 a indirdim yemek için şimdiden buzluğa stok yapıyorum utuyu yeniledim süreden kazanmak için bi supurge kaldı onu da halledecegim inanıyorumgeri kalan pis olabilir 2 sene misafir eve bakacaksa gelmeyebilir hic sorun yok benim için
İnşallah canım gönlüm kızdan yana ama rabbim erkek de verirse başımın tacıÇok anlamamakla beraber bebek sanki sola mi yakın , eğer öyleyse kızmış. Diğer arkadaşlar daha iyi bilirler . Tabi bunlarda teori canım %100 doğruluğu yok , hayırlısı olsun inşallah
Teşekkürler yine de canım, eninde sonunda öğrenicez inşallah, yeter ki sağlıklı olsun kuzucuklarGorunmuyor canim malesef ya ben göremedim yani çok bilmiyorumda
Amin canim inşaallah cemi cümlemizeAyy ne güzel rabbim kokularını da duymayı nasip etsin inşallah
İnşallah sıkıntısız olurTabi her bünye farklı olur ama umarım benimki de seninkinin düzeyinde olur en kötü..2.doz daha sıkıntılıymış , onda nasıldı ?inşallah bebeklerimize ve kendimize ilerde bir yan etki yaratmaz
Aa çok şaşırdım. Benim de 3 hafta sonra kontrolümBende şuan 13+5 teyim. Doktorum bana da elenatal 1 önerdi. B12im çok düşüktü. 24 gün kullandıktan sonra bugün kan testi yaptırdım ve b12im folatım öncesine göre daha da düşük. Yani hiçbir faydası olmamış. Sonuçları görünce gerçekten şok oldum.
Cinsıyetınız belli olmuş canım, alırım bir tebrıgiHadi kızzzerkekse de kızsa da sağlıklı olması daha önemli ama bir kızım olduğu için bir de oğlum olsa fena olmaz yani bakalım cinsiyet belli olur ve tutarsa seni özellikle tebrik edicem canım
Soğuk çorba deneyebilirsin canım. Bulguru da haşlayıp yapabilirsin biz dövme deriz buğday yani onunla da yapabilirsin taze nane ile ferahlatır. Birde seversen içine biraz kabak haşlayıp koyuncada güzel oluyorKızlar bi kac gündür sebze yemeği yiyorum aksamlari, yerken bi rahatsızlık yok ama yedikten sonra cok rahatsız ediyor çıkartmadan duramıyorum, eskiden çıkarınca rahatliyodum şimdi o ağzımdaki tat beni cok rahatsız ediyor, özelikle bulantı yasayanlar, aksam yemeği olarak ne onerirsiniz? Corba ve patates haslamasi yiyodum ama bıktım artık onlardan da
Canım ben henüz tek doz olsum bende yan etki yapmadı. İkinci dozu ailemde herkes oldu ilkinde yan etki olanda bile ikincide hiçbir şey olmadı içini ferah tutTabi her bünye farklı olur ama umarım benimki de seninkinin düzeyinde olur en kötü..2.doz daha sıkıntılıymış , onda nasıldı ?inşallah bebeklerimize ve kendimize ilerde bir yan etki yaratmaz
Canım seversen bamya ya kuru nane ekle hem lezzetli oluyor hemde mideyi yatıştırır.Ben sebze yemeği istiyor canim ama sogan ve sarimsagi asla yiyemiyorum içinde sogan olduğu için çoğu sebze yemegini yemiyorum malesef tek bamya denedim eksi olunca yerken iyi oldu ama sonra çok bulandı midem yedikten sonrasında
yiyebildiğim nadir şeyler, bol limonlu ve soğansız kısır, patates kızartması, tavuklu patates yemeği haşlama şeklinde ...Birde çok sert ve ekşi olan nektarin diğer yemeklere ucundan yersem yerim ki çoğuda midemi kaldırıyor yiyemiyorum.Birde arada dışardan kaşarlı pide söylüyorum oda iyi geliyor bana.Kızlar bi kac gündür sebze yemeği yiyorum aksamlari, yerken bi rahatsızlık yok ama yedikten sonra cok rahatsız ediyor çıkartmadan duramıyorum, eskiden çıkarınca rahatliyodum şimdi o ağzımdaki tat beni cok rahatsız ediyor, özelikle bulantı yasayanlar, aksam yemeği olarak ne onerirsiniz? Corba ve patates haslamasi yiyodum ama bıktım artık onlardan da
Günaydın senin bayapı ilerlemiş benim bu cumartesi 12. hafta olacak inşallah..Hayırlı haberlerle dön inşallah.Herkese hayirli sabahlar cubuk krakeer eşliğinde mesajlari okudum :) bugun doktora gidecek olan arkadaşlardan guzel haberler aliriz insallah benmde 13.40 da randevum insallah hersey yolundadir.
Amin canım inşallah .Olsun Allah sağlık vErsin kendine dikkat et annesi , hayırlı haberlerle dönelim doktordan inşllahAllah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin sana canım, cumartesi gideceğim ben de malum çalışan gebe olunca hafta sonu gidebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?