Canım vajinal ultrasonda sağda mı solda mı, nasıl anlıyorsunuz? Beni bi aydınlatabilirmisin?Evt benimkide vajinal soldaydi kiz cikti ki zaten belirtilerden %90anlamistim kiz oldugunu.bir buna bakarmisiniz rica etsem kardesimin karindan erkek gibi geldi bana
Cnim bende tam bilmiyorum.ama bildigim kadariyla şöyle kiCanım vajinal ultrasonda sağda mı solda mı, nasıl anlıyorsunuz? Beni bi aydınlatabilirmisin?
Amin canım hayırlısıyla inşallah... 12+1 olacağız yarın Allah izin verirse.Amin canım inşallah gönlüne göre hayırlı sağlıklı kızçe nasip etsinKaç hafta kaç günlük olacaksınız yarın ?
Ben sağdan yumurtlamışım ama kızKız gibi duruyor Ramzi’ye göre canım…Bende tutmuştu, vajinada sağdaydı bebek ve erkek oluyor öyle olunca , soldaysa da kızmış güyabilmiyorum zaten iki ihtimal var , denk gelmiş de olabilir, en iyisini doktorun bilir. Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsin canım
Erkek benceEvt benimkide vajinal soldaydi kiz cikti ki zaten belirtilerden %90anlamistim kiz oldugunu.bir buna bakarmisiniz rica etsem kardesimin karindan erkek gibi geldi bana
Bana kız gibi geldiKızlar bu benim vajinadan 13 Temmuz daki ultrasonum. Cinsiyet için fikri olan var mı ki? Ben de meraklandım iyice
Eki Görüntüle 2896307
Vajinalde kese içinde bebek daha sol tarafa doğru yerleşmişse kız daha sağa doğru duruyorsa erkek diyorlar canım, benim tuttuCanım vajinal ultrasonda sağda mı solda mı, nasıl anlıyorsunuz? Beni bi aydınlatabilirmisin?
Ramziye göre kız sağda çünkü.Eki Görüntüle 2896323
Merhaba herkese, başlıkta epeydir okuyucuydum artık ben de sizlerle sohbet edeyim dedim. Bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah hamişler.
ultrason karından 7. haftadan cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum :)
Görüntü vajinal mıydı ? Vajinalde sağdansa erkekmişBen sağdan yumurtlamışım ama kız
Kız gibi canım, embriyo kese içinde solda gözüküyor, aslında bu sağda demekmiş vajinal görüntüde. Benimki vajinalde sağdaydı erkek demekti ve erkek çıktı. Teori bilmiyorum ne kadar tutarlı , belki de denk geldi benimki, sonuçta iki seçenek var zaten. En iyisini doktorun bilir, gönlüne göre versin Allah inşallah, sağ salim doğsunKızlar bu benim vajinadan 13 Temmuz daki ultrasonum. Cinsiyet için fikri olan var mı ki? Ben de meraklandım iyice
Eki Görüntüle 2896307
Ramzi sadece keseden sonraki ultrason görüntüsünde , embriyonun ilk nerede konumlandığına göre bir teori geliştirmiş. Teoriye göre vajinal ultrasonda embriyo sağdaysa erkek, soldaysa kız demek. Karından görüntüde de tam tersiKızlar ultrasondan cinsiyet anlamak için ilk haftalar mı olması gerekiyor? Benim dün çekilen 12+5 ultasonundan da ramziye göre anlaşılır mı atsam size?
Haftalarımız aynı canım, benimki 11+5 ‘te belli olmuştu , seninki de şu an gitsen çoktan belli olur, randevun ne zaman ?Kızlar ultrasondan cinsiyet anlamak için ilk haftalar mı olması gerekiyor? Benim dün çekilen 12+5 ultasonundan da ramziye göre anlaşılır mı atsam size?
Valla deniz o kdar güzel ki dalgasız sıcacık ama korkudan giremedim belime kadar girip 5 dk durup çıktım atarım inşallah üzerimden şu korkuyu endişeyi çok şükür bugünleri gördük ya zamanla yavaş yavaş tadını çıkarmaya başlarım inşallahCanım uzun süre yattığın ve evde olduğun için koruma içgüdüsüne girmişsin haklı olarak doktordan ne kadar duysanda anca ikna olacak ruhun kalbin , ama artık sıkıntın kalmamış çok güneşte kalmamaya çok yorulmamaya dikkat et hafif hafif yüz dinlen güneşlen ( kremleri ihmal etme lekelenmemek için ) keyfini çıkar mutlu ol , bebeğinin o mutluluğa daha çok ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?