Amin ins hepimiz sağlıkla kavusuruz insAllah sağlık sıhhatle sevinçle kavuşmanızı nasip etsin inşallahOh iki haftada bir görüyorsun bebişi ne güzel
Nisan anneleri grubunda olmam lazımken hep burda geziniyorum hakkınızı helal edin kızlarOh çok iyi doktorun sorun görmediyse korkma o yerleşme gibi bişey muhtemelen . Her hamiş gibi dikkat et kendini fazlaca yorma ama hiç bişeyden de geri kalma tedbirlere uyarak , hayırla sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Sat ile uyumuna bakarlar ilk haftalarda onu baz alırlar hatta . 5+2 kesenin büyüklüğüne göre olan ölçümdür . Daha Sonra ilerleyen haftalarda bebeğin ölçümü ile sat ye bakarlar ordan muhtemel doğum tarihini çıkarırlar, geç dönülemem yada erken döllenmeye göre Sat’nin dışına çıkabilirlerCanım doktor 4 5 dedi ultrason kağıdında 5+2 yazıyor hangisi doğru bilemedim hcg 5000 e yakın
Estğfrullah canımNisan anneleri grubunda olmam lazımken hep burda geziniyorum hakkınızı helal edin kızlar
Canım benim erken döllenme olur çünkü aşılama oldum adetimin 10. Günüydü olduğumdaSat ile uyumuna bakarlar ilk haftalarda onu baz alırlar hatta . 5+2 kesenin büyüklüğüne göre olan ölçümdür . Daha Sonra ilerleyen haftalarda bebeğin ölçümü ile sat ye bakarlar ordan muhtemel doğum tarihini çıkarırlar, geç dönülemem yada erken döllenmeye göre Sat’nin dışına çıkabilirler
Normal sat den daha büyük çıkabilir ileride ozaman 3-6gün kadar değişir ultrason görüntüsüCanım benim erken döllenme olur çünkü aşılama oldum adetimin 10. Günüydü olduğumda
Şu an öyke canım adete bakarsam 4 haftalık ama kese 5Normal sat den daha büyük çıkabilir ileride ozaman 3-6gün kadar değişir ultrason görüntüsü
muhtemel doğum: 22.02.2022listenin en güncel halidir... eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin ....
Bende akşamları hala kötüyüm malesef gündüz yine ilacın etkisiyle idare ediyorum sanirim, bende 3 4 gündür cnm karbonhidrat içeren 2 şey çekti anneme yaptırdım yiyip duruyorum verdiğim kilonun 1 kiloya yakınını almisim, ama karbonhidrat gerçekten miğde bulantısıni azaltıyor sankiMerhaba kizlar uzun zamandir yazamadim arada okudum sadece yayladaydim tel iyi cekmiyordu herkes iyidir insallah cinziyetlet ogrenilmeye baslanmis dun bende gittim doktora ama hic tahminde bulunmadi 16.haftayi bekliyor kontrolede ozaman cagirdi 2 li test yaptirmadim ama doktor ensesini falan ölctu sukur hersey yolunda bulantilarim biraz hafifledi aksamlari cok kotu oluyorum genelde hayirlisiyla oda biterse hamileligin tadina cikarmak istiyorum baya evden cikamaz haldeyim cunku yatmaktan ve karbonhidrat agirli beslenmekten 2 haftada 2 kilo almisim
Benim kizlarda 2010-2014Maşallah cnm inşllah sağlıklı bir oğluşun olur
Benim kizlar 2010-2016 cnm aralari biraz uzadi bunu yakin yapayim dedim bunda bir boş gebelik bir kimyasaldan sonra bu bebisi yakaladim şükürinsllah hayirli haberle gelirsin cnm bir erkek bebek haberi veririsin bizlere
Aynen azaltiyor bulantilarimiz gecsin daha guzel besleniriz suan sadece yiyebildiklerimi yiyorum napalim yapacsk birsey yokBende akşamları hala kötüyüm malesef gündüz yine ilacın etkisiyle idare ediyorum sanirim, bende 3 4 gündür cnm karbonhidrat içeren 2 şey çekti anneme yaptırdım yiyip duruyorum verdiğim kilonun 1 kiloya yakınını almisim, ama karbonhidrat gerçekten miğde bulantısıni azaltıyor sanki
Kız gibi duruyor Ramzi’ye göre canım…Bende tutmuştu, vajinada sağdaydı bebek ve erkek oluyor öyle olunca , soldaysa da kızmış güyaKızlar bu da benim vajinal ultrason fotoğrafım var mı cinsiyet tahmininiz
Aynen öyle cnm geçsinde bulantilar sağlıklı Besleniriz ins, hem bebeğimizin peşinde koşmaktan veririz ya kiloları insAynen azaltiyor bulantilarimiz gecsin daha guzel besleniriz suan sadece yiyebildiklerimi yiyorum napalim yapacsk birsey yok
Evet kesinlikle öyle olmalı o yüzden çok tedirginim çok düşmüşBu arada b12 minimum seviyesi 500 olmalı. 750-1000 arası sağlıklıSakın o hastanenin referans değerini baz almayın burda tecrübe konuşuyor
Çok teşekkür ederim canım. Amin Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsinKız gibi duruyor Ramzi’ye göre canım…Bende tutmuştu, vajinada sağdaydı bebek ve erkek oluyor öyle olunca , soldaysa da kızmış güyabilmiyorum zaten iki ihtimal var , denk gelmiş de olabilir, en iyisini doktorun bilir. Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsin canım
Hadi gözün aydın canımKızlar doktordan çıktım, oğluşum çok şükür gayet iyikanama alanı geçmiş ağır kaldırmamak ve kendimi yormamak şartıyla özgürüm
Pipisini gösterdi artık kesin alışveriş yapabilirsin dedi bende papyonlu takım aldım hep çok özenirdim iki kız yeğen ve bir kız giydirince papyonlu şeylere hemen gittim aldım içim eridi alırken, içinde de görmeyi nasip etsin Allah hepimizesizde doktora gidenlerde durumlar nasıl
Evt benimkide vajinal soldaydi kiz cikti ki zaten belirtilerden %90anlamistim kiz oldugunu.bir buna bakarmisiniz rica etsem kardesimin karindan erkek gibi geldi banaCnm evet vajinalde solda olunca kiz sagda olunca erkek diyorlar karindan bakincada tam tersi oluyorsenin ilk mi cnm ikinci mi bebis
Gözün aydın canım bir prenses daha yolda demekKarnımdaki zıpır meğerse kızmııııııışşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?