2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allah sağlık sıhhatle sevinçle kavuşmanızı nasip etsin inşallah Oh iki haftada bir görüyorsun bebişi ne güzel
Amin ins hepimiz sağlıkla kavusuruz insaynen iyi oluyor, ara uzun olsa benım cok icim rahat Etmez zaten

Nisan anneleri grubunda olmam lazımken hep burda geziniyorum hakkınızı helal edin kızlar

Canım doktor 4 5 dedi ultrason kağıdında 5+2 yazıyor hangisi doğru bilemedim hcg 5000 e yakın
Sat ile uyumuna bakarlar ilk haftalarda onu baz alırlar hatta . 5+2 kesenin büyüklüğüne göre olan ölçümdür . Daha Sonra ilerleyen haftalarda bebeğin ölçümü ile sat ye bakarlar ordan muhtemel doğum tarihini çıkarırlar, geç dönülemem yada erken döllenmeye göre Sat’nin dışına çıkabilirler

Canım benim erken döllenme olur çünkü aşılama oldum adetimin 10. Günüydü olduğumda

Merhaba kizlar uzun zamandir yazamadim arada okudum sadece yayladaydim tel iyi cekmiyordu herkes iyidir insallah cinziyetlet ogrenilmeye baslanmis dun bende gittim doktora ama hic tahminde bulunmadi 16.haftayi bekliyor kontrolede ozaman cagirdi 2 li test yaptirmadim ama doktor ensesini falan ölctu sukur hersey yolunda bulantilarim biraz hafifledi aksamlari cok kotu oluyorum genelde hayirlisiyla oda biterse hamileligin tadina cikarmak istiyorum baya evden cikamaz haldeyim cunku yatmaktan ve karbonhidrat agirli beslenmekten 2 haftada 2 kilo almisim

Bende akşamları hala kötüyüm malesef gündüz yine ilacın etkisiyle idare ediyorum sanirim, bende 3 4 gündür cnm karbonhidrat içeren 2 şey çekti anneme yaptırdım yiyip duruyorum verdiğim kilonun 1 kiloya yakınını almisim, ama karbonhidrat gerçekten miğde bulantısıni azaltıyor sanki

Benim kizlarda 2010-2014Rabbim.hayirlisiyla hepimizin gonlune gore versin cnm ultrason resmini attinmi ikra meyraya ben attim dun kontrol resmimi emin olmamakla beraber kiz dedi bende ultrasonda gorunce kiz hissettim Rabbim saglikla hayirlisini nasip etsin insallah gönlumuzdeki olur

Aynen azaltiyor bulantilarimiz gecsin daha guzel besleniriz suan sadece yiyebildiklerimi yiyorum napalim yapacsk birsey yok

Kızlar bu da benim vajinal ultrason fotoğrafım var mı cinsiyet tahmininiz
Kız gibi duruyor Ramzi’ye göre canım…Bende tutmuştu, vajinada sağdaydı bebek ve erkek oluyor öyle olunca , soldaysa da kızmış güya bilmiyorum zaten iki ihtimal var , denk gelmiş de olabilir, en iyisini doktorun bilir. Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsin canım

Aynen azaltiyor bulantilarimiz gecsin daha guzel besleniriz suan sadece yiyebildiklerimi yiyorum napalim yapacsk birsey yok
Aynen öyle cnm geçsinde bulantilar sağlıklı Besleniriz ins, hem bebeğimizin peşinde koşmaktan veririz ya kiloları ins

Çok teşekkür ederim canım. Amin Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin

Hadi gözün aydın canım erkekler pipiyi çabuk gösteriyor ben de hep kız bebek kıyafetlerine özenirim, Cuma kontrolüm var sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur Hamileliğin tadını çıkarma vakti artık

Cnm evet vajinalde solda olunca kiz sagda olunca erkek diyorlar karindan bakincada tam tersi oluyor senin ilk mi cnm ikinci mi bebis
Evt benimkide vajinal soldaydi kiz cikti ki zaten belirtilerden %90anlamistim kiz oldugunu.bir buna bakarmisiniz rica etsem kardesimin karindan erkek gibi geldi bana

Eklentiler

• IMG-20210802-WA0000.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…