- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Teşekkür ederim, 12+3 de belli olduKaçıncı haftada belli oldu hayırlı olsunn
Benim doktorum 9. Haftada erkeğe benziyor gelişimi dedi 12+3 de kesin olarak erkek dedi o yüzden tahminleri genelde doğru oluyorAmin kuzum benimbakalim 3 hafta sonra kontrol var doktorun tahmini dogru çıkacakmı
Ya inşallah canimBenim doktorum 9. Haftada erkeğe benziyor gelişimi dedi 12+3 de kesin olarak erkek dedi o yüzden tahminleri genelde doğru oluyorHayırlısı olsun inşallah
Çok da küçük değil aslında kesin belli olurdu ama bazı doktorlar 14 haftaya kadar net konuşmuyorYa inşallah canimdoktorun tahmini doğru çıkar rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Bizde 11+5 gunluguz
Aynen cnm yanilma olmamasi icin galiba net konuşmuyor neyse bekleriz o gunu bakalim sabırlaÇok da küçük değil aslında kesin belli olurdu ama bazı doktorlar 14 haftaya kadar net konuşmuyor
Erkek gibi tahmin etti sanırımAmin kuzum benimbakalim 3 hafta sonra kontrol var doktorun tahmini dogru çıkacakmı
Canım benm bebişte 11 haftalıkken full uyuyordu. Bi türlü uyandıramadı. Bu çocuk tembel galiba dedi doktorumKızlar benim bebe uykucu çıktıben dans etmesini bekliyorken doktorum uyandırmaya çalıştı fakaaaat hiiiç keyfini bozmadan uyumaya devam etti sıpa cinsiyetini göremedik maalesef. Ama kemik yapısına göre kıza benziyor dedi doktorum ben en başından beri erkek hissediyorum ama 1 ay sonra net belli olacak herhalde
Yaşı degil tum degerlerin hesaba katıldığı dikkate alınıyor ilki olmasi lazim yaş kacti sizinİkili test sonucum; 10000/ 1
Yaşa göre; 870/1 hangisini baz alıyorduk kızlar? Henüz doktora gösteremedim.
İki değer var zaten başka yok yaşım 30Yaşı degil tum degerlerin hesaba katıldığı dikkate alınıyor ilki olmasi lazim yaş kacti sizin
Ben bir yerde dinlemistim sadece yaş yanıltirmis o yuzden ya,beta hcg ve papp degerlerinin kombine degeri çıkıyor sizin de ilki 1/200 mu ne olunca amniyosentez falan yapılıyormuş sizin risk kötü çıkmamış tabi doktorunuz daha iyi bilirİki değer var zaten başka yok yaşım 30
Pardon 3 tane değer var sonuç kısmındaYaşı degil tum degerlerin hesaba katıldığı dikkate alınıyor ilki olmasi lazim yaş kacti sizin
Teşekkür ederimBen bir yerde dinlemistim sadece yaş yanıltirmis o yuzden ya,beta hcg ve papp degerlerinin kombine degeri çıkıyor sizin de ilki 1/200 mu ne olunca amniyosentez falan yapılıyormuş sizin risk kötü çıkmamış tabi doktorunuz daha iyi bilir
Benim doktorum da su haftalarda yanılma payı yüksek dedi cok bişey söylemek istemedi ama önce erkek olabilir dedi sonra da belli Olmaz falan dedi. Kizimda da bu haftada kiz olduğunu ima etmişti, bende erkek hissediyorum bakalım nasip, İnş sağlıklı olsun da Yavrularımiz hepimiz sağlıkla kavuşalım insAynen cnm yanilma olmamasi icin galiba net konuşmuyor neyse bekleriz o gunu bakalim sabırla
Kombine değer 1/100000 dir o da gayet iyi bencePardon 3 tane değer var sonuç kısmında
100 000 /1
10 000/1
870/1 ( bu yas riski)
Rica ederim ins benim değerlerde iyi gelirTeşekkür ederim
İnşallah iyi gelir, insan stres oluyor ister istemez.Rica ederim ins benim değerlerde iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?