- 4 Eylül 2014
- 64
- 91
- 88
- 36
Geçmiş olsun canım benim, evet parol bazı ağrılarda pek etki göstermiyor. Sıcak pressi bele ve kasıklara çok önermezler gebelikte, kaş yapayım derken göz çıkarmayasın Allah korusun, iyi araştır istersen. Karabiberli ılık zeytinyağıyla masaj yaptırt birineArkadaşlar merhaba. Belim tutuldugitmediğim doktor kalmadı sadece parol içebilirsin diyorlar. ay parol içeceğime 'ALlah'ım geçsin diye dua ederim aynı şey. ağrı dan fazlası tutulmuş yatakta dönemiyorum. oturup kalkmak araba kullanmak işkence. soru şu sizce sıcak press mi yoksa soğuk mu iyi gelir. imdaaaat
canım benim eşimde ayı problemi yaşıyor sürekli en kötü gidip miğne yaptırıyoruz sen yaptırabilr misin gebelikten dolayı bilmiyorum ama eşim 3 gün uzanır kalkmaz anca öyle düzelir çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba. Belim tutuldugitmediğim doktor kalmadı sadece parol içebilirsin diyorlar. ay parol içeceğime 'ALlah'ım geçsin diye dua ederim aynı şey. ağrı dan fazlası tutulmuş yatakta dönemiyorum. oturup kalkmak araba kullanmak işkence. soru şu sizce sıcak press mi yoksa soğuk mu iyi gelir. imdaaaat
Bende var çok mu az mı bilmiyorum ama doktor ilaç vermedi.Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı ne durumdasınız bana aile hekimim fazla enfeksiyon var dedi hastaneye randevu bulamıyorum evde yapılabilecek birşey var mı?
Çok geçmiş olsun iyi geldi mi pekiBende var çok mu az mı bilmiyorum ama doktor ilaç vermedi.
Bol bol su iç dedi.
Bir de suyun içine birkaç damla limon sık diyenler olmuştu burda da.
yaşayan daha güzel biliyor bakalım bizim nasıl olacak hayırlısı allahtanTabiki vardı kızımda çok sivilcelendim, bulantı kusmam oldu 4. Aya kadar, erik aş eriyordum onda kış ayında erik buldurup yemiştim.
bunda kusmam hiç olmadı hafif bulantılarım bir iki şeyden tiksinmem oldu, sivilcelenmedim cildim kurudu. 10. Haftadan sonra pıtır pıtır seyirmeler hareketlenmeler başladı. Birde sürekli canım tatlı istiyor ikisi arasında çok büyük farklar yaşadım yani.
Bende var cnm ama doktorum daha dönüş yapmadı muhtemelen ya suyu bol ic dicek yada ilac vericekKızlar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı ne durumdasınız bana aile hekimim fazla enfeksiyon var dedi hastaneye randevu bulamıyorum evde yapılabilecek birşey var mı?
Benimde dun gece aklıma geldi o arkadaş kanaması vardiKızlar bi tane üçüzumuz vardı kimindi hatirlamadim yazmadi sanki ne zamandır
o zaman soğuk masaj yaptırayım biraz eşime valla bitmiş durumdayım. teş ederim.Geçmiş olsun canım benim, evet parol bazı ağrılarda pek etki göstermiyor. Sıcak pressi bele ve kasıklara çok önermezler gebelikte, kaş yapayım derken göz çıkarmayasın Allah korusun, iyi araştır istersen. Karabiberli ılık zeytinyağıyla masaj yaptırt birine
maalesef iğne yapmıyorlar. inanın merdivenleri usul usul çıkıyorum.canım benim eşimde ayı problemi yaşıyor sürekli en kötü gidip miğne yaptırıyoruz sen yaptırabilr misin gebelikten dolayı bilmiyorum ama eşim 3 gün uzanır kalkmaz anca öyle düzelir çok geçmiş olsun
bol bol yat dinlen canım bilmeden bişey yaparsın bebeğe zararı olmasınmaalesef iğne yapmıyorlar. inanın merdivenleri usul usul çıkıyorum.
benimde aynı ilki kız mart doğumlu ikinci için erkek gibi dedi :)Erkek canım ikinci çocuğum birde kızım var 4 yaşına yakın
Anladım çok geçmiş olsunn canmBende var cnm ama doktorum daha dönüş yapmadı muhtemelen ya suyu bol ic dicek yada ilac vericek
Salı günüydü kontrolüm o gün söyledi doktor.Çok geçmiş olsun iyi geldi mi peki
Muayenede mi gördü doktorun cnm idrar tahlili mi vermiştinSalı günüydü kontrolüm o gün söyledi doktor.
Fayda edecek mi bakalım.
Teşekkür ederim
Aynen öyle canım amin inşallah.Zaten yaş takıntım falan yok canım , ilk tanıştığım insanlar küçük çaplı kriz geçiriyor çünkü en fazla 19-20 gösteriyormuşumsağlıklı olsun da tek tek gelsin bence, öteki bebeğindeki sorunun kaynağı neymiş, araştırıldı mı ?
İdrar tahlili vermiştim canımMuayenede mi gördü doktorun cnm idrar tahlili mi vermiştin
Ne kadar pislik insanlar. Bunlar böyle böyle birde kadın olacak. Bende isyerinde kokudan dolayi cok sıkıntı cekiyorum. Oda kalabalik herkes surekli ya kahve iciyor ya kolonya sıkıyor dayanamıyorum artik kokulara kimsenin umrunda degiliz.Merhaba arkadaşlar, kadın olmak ve özel sektörde çalışmak çok zor ..
Çalıştığım yerden çok dertliiyim..
Hepinizin malumu bu aralar mide bulantısı tavan , bu ay bir kere oda sabaha kadar uyuyamadığım için işe gelmedim. Dün insan kaynakları sorumlusu CADI geldi yanıma nasılsın falan, iyim bulantı hariç sıkıntım yok dedim.Seni ücretsiz izne çıkaralım dedi.Bende gerek yok dedim zaten paraya ihtiyacım olacak falan senin iyiliğin için hayatım evinde geçir bu süreci demezmi..Dünden beri deliriyorum.
Resmen hamileyim diye işi bırakıp gitmemi istiyorlar.Ama direnebildiğim kadar direneceğim.
Bana demiyor senin rapor alma hakkın var git rapor al. Ama ücretsiz izin al demeyi biliyor.Stresten bebek etkilenecek diyede ödüm kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?