Bebeğim desteksiz oturabiliyor ama emeklemeyi geçtim daha sürünemiyor bile yüzüstü yatmayı sevmiyor hepsinin gelişimi farklıKızlar bebekleriniz desteksiz oturmaya başladı mi? Bizimki destekli oturuyor ama desteksiz oturamiyor . Emeklemeyi oturmadan önce öğrendiği için hep emeklemek istiyor ve oturmak ilgisini çekmiyor . Instagramda 6 aylık bebeklerin desteksiz oturduğunu görüyorum hep biz mi gec kaldık acaba
Benim kız da henüz desteksiz oturamiyor.Kızlar bebekleriniz desteksiz oturmaya başladı mi? Bizimki destekli oturuyor ama desteksiz oturamiyor . Emeklemeyi oturmadan önce öğrendiği için hep emeklemek istiyor ve oturmak ilgisini çekmiyor . Instagramda 6 aylık bebeklerin desteksiz oturduğunu görüyorum hep biz mi gec kaldık acaba
Bizimki de sürekli yüzüstü dönmek istiyor.Bizimkine de iki gecedir bir şeyler oluyor. Gaz mı başka bir şey mi anlayamadım. Yüzüstü dönmüyor ama son bir haftadır yan dönüyor kıpır kıpır uykusunda. Önceden sadece sırtüstü uyurdu
Benim oğlum da öyle ya geceleri hep yüzüstü buluyorum dediğin gibi gözlerini açıyor bideBizimki de sürekli yüzüstü dönmek istiyor.
Geçen gün uykulu bir şekilde yüzüstü döndü tam ağlamak üzereyken emziği taktım yüzünü yatağa laps diye bırakıp o şekilde uyumaya başladı
Nefes alamaz diye çevirdim ve uyumaya devam etti.
Bazen uykuluyken naptığını bilmeden dönüyor. Geceleri kafa yukarda ama gözler kapalı kendisini uyandırıyor.
Yok yani uyanmasa dönsün uyusun yüzüstü ama yok illa o kafa kalkacak.
Geçenlerde gecenin bir yarısı o şekilde görünce korktum bi
Uyurgezer değildir inşallah bazen konuşmayı bilmeden uykusunda da bir şeyler söylüyor çünkü
Bugun 6 ay kontrolumuz vardi, desteksiz oturmayi 8. aya kadar basarmasini bekliyoruz dedi.Kızlar bebekleriniz desteksiz oturmaya başladı mi? Bizimki destekli oturuyor ama desteksiz oturamiyor . Emeklemeyi oturmadan önce öğrendiği için hep emeklemek istiyor ve oturmak ilgisini çekmiyor . Instagramda 6 aylık bebeklerin desteksiz oturduğunu görüyorum hep biz mi gec kaldık acaba
Ucu biraz daha büyük.Emzik kullanan anneler, bizim 0-6 ay Dı emziğimiz, şimdi yeni almam gerekiyor, 6-18 ay seçeneği de var, farkı sadece büyüklük mü ve büyük gelir mi acaba bebeğe. Değiştiren oldu mu boyutunu.
Ben değiştirdim ucu büyük sanki bi sıkıntı yaşamadım geçerken 6 18 eEmzik kullanan anneler, bizim 0-6 ay Dı emziğimiz, şimdi yeni almam gerekiyor, 6-18 ay seçeneği de var, farkı sadece büyüklük mü ve büyük gelir mi acaba bebeğe. Değiştiren oldu mu boyutunu.
Ucu biraz daha büyük.
Kızım aldı bir problem yaşamadım.
Başka bir farkı yok sanırım.
Sağolun kızlar, dün kaybettik emziğimizi. Baya zormuş emzik olmadan, şimdi 2 no sipariş verdim bakalımBen değiştirdim ucu büyük sanki bi sıkıntı yaşamadım geçerken 6 18 e
yumurta sarisi ve labneyi bende veriyorum. ayriyeten avakado, salatalik suyu veriyorum, ve meyve suyu armut,elma,erik. doktor seftali ve muzun kabiz yaptigini soyledi vermiyorum.. ve yulaf unlu muhallebinin uzerine meyve purelerini ekleyerek veriyorum bazende..Günaydın anneler sabah kahvaltısında bebeklerinize neler yediriyorsunuz ben yumurta sarısı ve labne peynir yediriyorum ama bir şeyler daha ilave etmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Teşekkür ederim şifa olsun bebeğinizeyumurta sarisi ve labneyi bende veriyorum. ayriyeten avakado, salatalik suyu veriyorum, ve meyve suyu armut,elma,erik. doktor seftali ve muzun kabiz yaptigini soyledi vermiyorum.. ve yulaf unlu muhallebinin uzerine meyve purelerini ekleyerek veriyorum bazende..
bugun taze fasulye tadimi yapicagiz bakalim..yaninda yogurt esliginde..
Ben de kızı sürekli yüzüstü buluyorum artıkBizimki de sürekli yüzüstü dönmek istiyor.
Geçen gün uykulu bir şekilde yüzüstü döndü tam ağlamak üzereyken emziği taktım yüzünü yatağa laps diye bırakıp o şekilde uyumaya başladı
Nefes alamaz diye çevirdim ve uyumaya devam etti.
Bazen uykuluyken naptığını bilmeden dönüyor. Geceleri kafa yukarda ama gözler kapalı kendisini uyandırıyor.
Yok yani uyanmasa dönsün uyusun yüzüstü ama yok illa o kafa kalkacak.
Geçenlerde gecenin bir yarısı o şekilde görünce korktum bi
Uyurgezer değildir inşallah bazen konuşmayı bilmeden uykusunda da bir şeyler söylüyor çünkü
Kahvaltı olarak sadece emik var bizdeGünaydın anneler sabah kahvaltısında bebeklerinize neler yediriyorsunuz ben yumurta sarısı ve labne peynir yediriyorum ama bir şeyler daha ilave etmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Ben pişik önleyici olarak bepanthol baby kullanıyorum kullandığımdan beri hiç pişik olmadı kızımAnket: Pişik önleyici olarak hangi kremi kullanıyorsunuz?
Merhaba acaba nasıl uyguluyorsunuz bende alıcam bakıyordum yorumunuzu görünce sormak istedim memnun musunuzBen pişik önleyici olarak bepanthol baby kullanıyorum kullandığımdan beri hiç pişik olmadı kızım
Merhaba evet öneririm bepanthol baby merhem en iyisi daha önce farklı markalar denedm ama pişik önlemediler maalesef ayrıca içerik olarakta temiz bi marka bebeğimin teni hassas olduğu halde bi zararı olmadıMerhaba acaba nasıl uyguluyorsunuz bende alıcam bakıyordum yorumunuzu görünce sormak istedim memnun musunuz
baktım paraben parfumde icermiyor deniyim o halde bu merhemiMerhaba evet öneririm bepanthol baby merhem en iyisi daha önce farklı markalar denedm ama pişik önlemediler maalesef ayrıca içerik olarakta temiz bi marka bebeğimin teni hassas olduğu halde bi zararı olmadı
Bizimki de öyle neden bilmiyorum ek gıdaya da pek hevesli değildi zatenHayırlı Cumalar kızlarOğlumda son on gündür bir iştahsızlık ki gidiyor çok güzel ek gıdaya başladık iyide gidiyorduk ama şimdi daha ilk kaşıkta çenesini kitliyor resmen kafasını çeviriyor üstelik biberonda da mama bırakmaya başladı tavsiyesi olan varmı ne yapabilirim