2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bebeğim desteksiz oturabiliyor ama emeklemeyi geçtim daha sürünemiyor bile yüzüstü yatmayı sevmiyor hepsinin gelişimi farklı

Benim kız da henüz desteksiz oturamiyor.
Emekleyemiyor. Sadece emekleme pozisyonunu arada almaya başladı. Herhalde yakin.
Sürekli yüz üstü dönüyor. Sırt üstü yatmak istemiyor artık

Bizimkine de iki gecedir bir şeyler oluyor. Gaz mı başka bir şey mi anlayamadım. Yüzüstü dönmüyor ama son bir haftadır yan dönüyor kıpır kıpır uykusunda. Önceden sadece sırtüstü uyurdu
Bizimki de sürekli yüzüstü dönmek istiyor.
Geçen gün uykulu bir şekilde yüzüstü döndü tam ağlamak üzereyken emziği taktım yüzünü yatağa laps diye bırakıp o şekilde uyumaya başladı
Nefes alamaz diye çevirdim ve uyumaya devam etti.
Bazen uykuluyken naptığını bilmeden dönüyor. Geceleri kafa yukarda ama gözler kapalı kendisini uyandırıyor.
Yok yani uyanmasa dönsün uyusun yüzüstü ama yok illa o kafa kalkacak.
Geçenlerde gecenin bir yarısı o şekilde görünce korktum bi
Uyurgezer değildir inşallah bazen konuşmayı bilmeden uykusunda da bir şeyler söylüyor çünkü

Benim oğlum da öyle ya geceleri hep yüzüstü buluyorum dediğin gibi gözlerini açıyor bideeskiden nasıl yatarsa öyle kalkardı şimdi bi saga bi sola bi yüzüstü..

Bugun 6 ay kontrolumuz vardi, desteksiz oturmayi 8. aya kadar basarmasini bekliyoruz dedi.

Emzik kullanan anneler, bizim 0-6 ay Dı emziğimiz, şimdi yeni almam gerekiyor, 6-18 ay seçeneği de var, farkı sadece büyüklük mü ve büyük gelir mi acaba bebeğe. Değiştiren oldu mu boyutunu.

Günaydın anneler sabah kahvaltısında bebeklerinize neler yediriyorsunuz ben yumurta sarısı ve labne peynir yediriyorum ama bir şeyler daha ilave etmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Emzik kullanan anneler, bizim 0-6 ay Dı emziğimiz, şimdi yeni almam gerekiyor, 6-18 ay seçeneği de var, farkı sadece büyüklük mü ve büyük gelir mi acaba bebeğe. Değiştiren oldu mu boyutunu.
Ucu biraz daha büyük.
Kızım aldı bir problem yaşamadım.
Başka bir farkı yok sanırım.

Ben değiştirdim ucu büyük sanki bi sıkıntı yaşamadım geçerken 6 18 e

Hayırlı Cumalar kızlar Oğlumda son on gündür bir iştahsızlık ki gidiyor çok güzel ek gıdaya başladık iyide gidiyorduk ama şimdi daha ilk kaşıkta çenesini kitliyor resmen kafasını çeviriyor üstelik biberonda da mama bırakmaya başladı tavsiyesi olan varmı ne yapabilirim

Günaydın anneler sabah kahvaltısında bebeklerinize neler yediriyorsunuz ben yumurta sarısı ve labne peynir yediriyorum ama bir şeyler daha ilave etmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
yumurta sarisi ve labneyi bende veriyorum. ayriyeten avakado, salatalik suyu veriyorum, ve meyve suyu armut,elma,erik. doktor seftali ve muzun kabiz yaptigini soyledi vermiyorum.. ve yulaf unlu muhallebinin uzerine meyve purelerini ekleyerek veriyorum bazende..
bugun taze fasulye tadimi yapicagiz bakalim..yaninda yogurt esliginde..

Teşekkür ederim şifa olsun bebeğinize

Ben de kızı sürekli yüzüstü buluyorum artık
Kahvaltı olarak sadece emik var bizde

Merhaba acaba nasıl uyguluyorsunuz bende alıcam bakıyordum yorumunuzu görünce sormak istedim memnun musunuz
Merhaba evet öneririm bepanthol baby merhem en iyisi daha önce farklı markalar denedm ama pişik önlemediler maalesef ayrıca içerik olarakta temiz bi marka bebeğimin teni hassas olduğu halde bi zararı olmadı

Merhaba evet öneririm bepanthol baby merhem en iyisi daha önce farklı markalar denedm ama pişik önlemediler maalesef ayrıca içerik olarakta temiz bi marka bebeğimin teni hassas olduğu halde bi zararı olmadı
baktım paraben parfumde icermiyor deniyim o halde bu merhemi

Bizimki de öyle neden bilmiyorum ek gıdaya da pek hevesli değildi zaten

Bi çocuk daha 7 aylıkken neyin şımarıklığını yapar
Gece saat başı kalkıp emmek istiyor uykusuzluk mahvetti , üstüne bir de sıcaklar

sallanmayı sevmiyor , emzik sevmiyor, Kucak sevmiyor, ninni, beyaz gürültü sevmiyor

Meme olsun içi boş dolu farketmez
Onu vermezsen saatlerce durmadan ağlıyor, yorulmuyor da

Emiyor uyuyor yatağa koyuyorum hemen uyanıyor başlıyor ağlamaya
Tekrar al sakinleştir tekrar emzir tekrar uyut
Tekrar koy , ağla derken sürekli başa sarıyor

Ulaaaaann hiç mi abinden feiz almazsın
Bal gibi çocuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…