Teşekkür ederim çok sağolunMerhaba , 5.5 ayı doldurmuşsunuz kilosu ayına göre yüksek olduğu için bence hareket kısıtlaması yapıyor , istediği zaman size dönebiliyormuş korkmayın bence , elinden tutup kaldırdığınızda oturur vaziyete kendini de getiriyor , bu egzersizlere devam edin bence pilates topuda yada iri yumuşak toplarda çok işe yarıyor boyun sırt kaslarını geliştirmesine yardımcı olacak egzersizlerle destekleyin , ayrıca 5,5 aylık bebek bu yani kalkıp emeklemeyecek hali yok ha yapan vardır ama 11 aylık emeklemeyip direk yürüyen bebek de var . Her bebeğin kendi özelliği bir diğer bebekle aynı olmaz . Canınızı sıkmayın bence takibini yapıp egzersizleri arttırın
Ah kıyamam ben ona yerim ya Allah sağlık vErsin keyfi yerinde olsun da önemli olan o , kan tahlili yaptırdın mı hiç bazı değerleri düşük yada fazla olduğu için sürekli açlık hissediyor olabilir mi , kullandığın mama öyle kilo yapacak bi mama da değil ama hipp daha organik sma ya göre tadını beğenirse ona da geçebilirsin . Bide doktorundan beslenme tablosu Al bebeğine göre bir yol çizsin siz erk gıda da başlayacak çocuk iyice yorulmasın bünyesi kiloylaMaalsef 4 kilo üstü doğmadı 2650 doğdu ilk başlarda sütüm yoktu mamaya başladık Aptamil kullandım ilk ay sonra sma kullanıyoruz 2.aydan beri benm kız aşırı iştahlı asla sadece memeyle doymuyor sürekli ağlıyor doktor azalt mamayı deddi biraz azalttm ama ona rağmen hala hep ağlama hep elleri boğazına kadar ağzında diretirorum vermemek için sinir krzleri geçiriyo napcam bilemedm ya ilk aylarda o kadar hareketliydi kiy yüzüstü yatırırdım ayaklar belden yukarı hep havadaydı bu aralar da bi de memeyi emiyor emiyor bırakıyor etrafa bakıyor geceleri saat başı ağlayarak uyanıyor bu sefer gündüz yorgun ve huysuz oluyor emmiyor emsin diye şekilden şekile giriyorum en son kan ter içinde kalıyor mama veriyorum günde 3 veya 4 kez 75 90cc. Çok çok yorgunum kafam karman çorman
İnşallah canım kontrol amaçlı ben gerektikçe kontrol ettirecegim.Gelmiş geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin bebeğinde sende iyi olun inşallah tek , uzun zamandır foruma giremedim malum tatil çocuklar evde memlekete gidip gelmeler misafir ağırlamalar derken yeni girebildim gördüm hemen yazayım dedim . Omurga eğriliğinden bişey görseydi doktor söylerdi o sadece tedbir amaçlı bakalım demiş içini ferah tut canım o da temiz inşallah . Çok öptüm
Ben haşlayıp sarısını veriyorum.Merhaba kızlar nasılsınız uzun süredir yazamadım hiç benim kız 9 ağustosta 6 aylık oldu ek gıdaya tamamen başladık yumurtayı nasıl yedirtiyorsunuz fikir veririmisiniz
Bende öyle yapıyorum ama direk asla yemiyor midesi bulanıyor yoğurtla karıştırırsam bazen yiyor bazen onu da yemiyorBen haşlayıp sarısını veriyorum.
benim kızında alt 2 pırtladıbizde bugün 6 ay aşısı olduk garibim ne ağladı
2 diş çıkardık 3cü yolda, hemşireye göre bu sene ki cocuklar erken diş çıkarıyormuş
üzülmeyin yahu hepsinin gelişimi farklıTeşekkür ederim çok sağolun
Benimki çok sevmedi bebek arabasıni arada kullandığımız için travel sisteme devam edicez, kabin daha mi rahat kiKızlar kabin boy bebek arabası kullanan var mı memnun musunuz? Biz travel sistem kullanıyorduk ama puset küçük geliyor büyük olanda da rahat edemedi değiştirmek istiyorum arabayı
Kabin dedigin baston mu oluyor? Benimki de anakucagi puset icinde katiyen durmak istemedigi icin 5. ayda baska cozum bulmam gerekti. Travel sistemin normal koltugu icinde de kayboldu cocugum, henuz ona hazir degil. Ben de maclaren baston aldim, tam yatan modellerden. İyiki aldim, hem disariyi izliyor, hem uyuyunca tam yatiriyorum, hem de cok hafif bir araba bazen bikac basamakli merdiven indirmem gerektiginde kaldirip kol gucuyle rahatca indiriyorum. Belki traveli hic kullanmam boyle giderseKızlar kabin boy bebek arabası kullanan var mı memnun musunuz? Biz travel sistem kullanıyorduk ama puset küçük geliyor büyük olanda da rahat edemedi değiştirmek istiyorum arabayı
Baston da olabilir travel sistem bagajda çok yer kaplıyor katlanınca küçük olması önemli kabin boy bi de daha dar oluyor sanırım daha rahat edebilir diye düşündümKabin dedigin baston mu oluyor? Benimki de anakucagi puset icinde katiyen durmak istemedigi icin 5. ayda baska cozum bulmam gerekti. Travel sistemin normal koltugu icinde de kayboldu cocugum, henuz ona hazir degil. Ben de maclaren baston aldim, tam yatan modellerden. İyiki aldim, hem disariyi izliyor, hem uyuyunca tam yatiriyorum, hem de cok hafif bir araba bazen bikac basamakli merdiven indirmem gerektiginde kaldirip kol gucuyle rahatca indiriyorum. Belki traveli hic kullanmam boyle gidersecunku disarida cok vakit geciriyoruz ve kentsel donusumden ve marti scooterlardab dolayi kaldirimlar isgal altinda, daracik yerlerdeb bununla gecebiliyorum artik. Dort dortluk bir urun ay ne ovdum ama ...
Bizimki seviyor çok şükür ama kanguru sevmiyor arabada gezerken sıkıntı yokbenim kız bebek arabası sevmiyor , koyunca hemen başlıyor ağlamaya , hem de kızarmalı şişmeli yaşlıkanguruda biraz duruyor sonra kucakta gezicem diye yine başlıyor zırlamaya
Rahatlığını bilmiyorum da daha dar oluyor ya belki bebeğim rahat eder büyük arabada oturamadıBenimki çok sevmedi bebek arabasıni arada kullandığımız için travel sisteme devam edicez, kabin daha mi rahat ki
Aa emekliyor muKızlar bebekleriniz desteksiz oturmaya başladı mi? Bizimki destekli oturuyor ama desteksiz oturamiyor . Emeklemeyi oturmadan önce öğrendiği için hep emeklemek istiyor ve oturmak ilgisini çekmiyor . Instagramda 6 aylık bebeklerin desteksiz oturduğunu görüyorum hep biz mi gec kaldık acaba
Evet hastaneden çıktığımız gün annem çocuğa tummy time yaptırmaya başladı. Ayaklarından destekleyip kaymasını sağlıyordu ben o zamanlar çok vakıf değildim olayaAa emekliyor mukizim eneklemiyor ama yerde döne yuvarlana poposunu kaldirarak epey yer degistiriyor. Desteksiz oturamiyor henuz
Tummy time kesinlikle fiziksel gelisimin bel kemigi ilk aylarda, annane cok iyi yapmisEvet hastaneden çıktığımız gün annem çocuğa tummy time yaptırmaya başladı. Ayaklarından destekleyip kaymasını sağlıyordu ben o zamanlar çok vakıf değildim olayaçocuk böyle böyle alıştı her gün aynı egzersizleri yapınca oturmadan önce emeklemeyi öğrendi . Şimdi biraz otursun sıkılıyor ağlamaya başlıyor gözü hep yerde