2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Şimdi nasıl? Tekrar kusması oldu mu? Hiç dokunmasaydın. Acıkınca uyanırdı
Yok canım olmadı çok şükür, dokunmadim dinlensin diye , 3 buçuk gibi uyandı o zaman emzirdim. Bir haftadır yatakta sağa sola dönyoruz sürekli, uykusunda yüz üstü dönüp kalkmaya çalışıyor, rahatça uyumuyor sanki, bizim Dr şehir dışında devlet hastanesine gittim kilo kontrolüne, Dr gece uykuda öğrendiklerini tekrar eder dedi ama yeni öğrenmedikki, ek gıda gaz yaptı bize ondan mı bilemedim

Benim oğlum da öyle ya Habire dönüp duruyor uyuyamıyor doğru düzgün, zaten emmeye kalkardı sürekli bide bu çıktı

Seninle günlerimiz hemen hemen aynı eğer doğru tarihse, aynı zamanda aynı şeyleri yapıyorlar ya, çok ilginç değil mi bebekler
Evet yaa gerçekten öyleler, ne zaman düzene giricekler acaba ya, öyle dönüyor ki geceleri her dönüşünde uyanıyorum, bide yüzüstü yatıyor korkuyorum bişey olur diye

Bizimkine de iki gecedir bir şeyler oluyor. Gaz mı başka bir şey mi anlayamadım. Yüzüstü dönmüyor ama son bir haftadır yan dönüyor kıpır kıpır uykusunda. Önceden sadece sırtüstü uyurdu
yaz sezonu düğünler full time devam,
işler aşırı yoğun, sabah 8 de çıkıp akşam 7-8 de anca varıyorum
artık sezon bitiyor evde kalmak istiyorum.
Oh oh bereket versin. Oğlanlar nasıl? Herkeşler iyi mi? Sezon bitince evde kalma, çık çık gel. Dedikodu yaparız

son 1 hafta kaldı, sonra dip köşe ev temizliği
sonrası ofiste bol bol pc başında mesai dewamkeee o zaman burdayım

oğlanlar iyi, benimle çekimlere gidip geliyorlar garibim
onlarda bende sıkıldık bu işlerden

Gelmiş geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin bebeğinde sende iyi olun inşallah tek , uzun zamandır foruma giremedim malum tatil çocuklar evde memlekete gidip gelmeler misafir ağırlamalar derken yeni girebildim gördüm hemen yazayım dedim . Omurga eğriliğinden bişey görseydi doktor söylerdi o sadece tedbir amaçlı bakalım demiş içini ferah tut canım o da temiz inşallah . Çok öptüm

Merhabalar. Bebeğim yarın 168 günlük oluyor. Elleriyle ayaklarını tutuyor ama hiç dönmüyor henüz etrafımdaki herkes dönmesi gerektiğini söyledi ellerinden tutunca boynunu kaldırıp oturur vaziyette duruyor ama uzun süre değil. Bir de elinden veya koltuk altından tutunca ayakları ile yere basıp sert durmuyor biraz kilosu fazla 8.5 kilo boyuda 66 cm acaba kilo etkisinden olabilir mi sadece meme emeceği zaman yanıma yatırınca yan dönüyor. Sizin bebekler ne zaman dönmeye başladı beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim güzel anneler

Merhaba , maşallah annesi kilosu çok önde ayına göre , boy da önemli . Kaç kilo doğduğuda önemli zaten 4 kg ve üzeri doğduysa beşki normaldir . Mama ne veriyorsun peki , her bebeğin tepkisi farklıdır ama biraz daha organik içerikli anne sütüne yakın mamalardan verebilirsin ozaman da faydası olabilir onlar kof kilo da yapmıyor . Sen onu bol bol harekete zorla , ters çevir karşıdan oyunlar yap bişeyler bul öttü aya ayakta durmaya teşvik et istmese de . Kilodan dolayı hareket azlığı olması normal

Maalsef 4 kilo üstü doğmadı 2650 doğdu ilk başlarda sütüm yoktu mamaya başladık Aptamil kullandım ilk ay sonra sma kullanıyoruz 2.aydan beri benm kız aşırı iştahlı asla sadece memeyle doymuyor sürekli ağlıyor doktor azalt mamayı deddi biraz azalttm ama ona rağmen hala hep ağlama hep elleri boğazına kadar ağzında diretirorum vermemek için sinir krzleri geçiriyo napcam bilemedm ya ilk aylarda o kadar hareketliydi kiy yüzüstü yatırırdım ayaklar belden yukarı hep havadaydı bu aralar da bi de memeyi emiyor emiyor bırakıyor etrafa bakıyor geceleri saat başı ağlayarak uyanıyor bu sefer gündüz yorgun ve huysuz oluyor emmiyor emsin diye şekilden şekile giriyorum en son kan ter içinde kalıyor mama veriyorum günde 3 veya 4 kez 75 90cc. Çok çok yorgunum kafam karman çorman

Merhaba , 5.5 ayı doldurmuşsunuz kilosu ayına göre yüksek olduğu için bence hareket kısıtlaması yapıyor , istediği zaman size dönebiliyormuş korkmayın bence , elinden tutup kaldırdığınızda oturur vaziyete kendini de getiriyor , bu egzersizlere devam edin bence pilates topuda yada iri yumuşak toplarda çok işe yarıyor boyun sırt kaslarını geliştirmesine yardımcı olacak egzersizlerle destekleyin , ayrıca 5,5 aylık bebek bu yani kalkıp emeklemeyecek hali yok ha yapan vardır ama 11 aylık emeklemeyip direk yürüyen bebek de var . Her bebeğin kendi özelliği bir diğer bebekle aynı olmaz . Canınızı sıkmayın bence takibini yapıp egzersizleri arttırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…