canım bebegine kullanacaksın almışken iyi bir marka almanı tavsiye ederim günlük olarak kullanıyosun çünkü içerik ve fiyat olarak bepanthol baby den çok memnunumTeşekkürler daha önce duymuştum bakayım bi ona peki sürekli kullanınca masrafı ne oluyor acaba biraz pahalı geldide böyle baya masraflı olur daha uygun marka yok sanırm
Orası öyle aslında teşekkürler altını her değiştirdiğimde mi sürmem gerekiyor nasıl uygulamam lazımcanım bebegine kullanacaksın almışken iyi bir marka almanı tavsiye ederim günlük olarak kullanıyosun çünkü içerik ve fiyat olarak bepanthol baby den çok memnunum
evet ben öyle yapıyorum her temizlediğimde her banyodan sonra sende öyle yap canım mutlakaOrası öyle aslında teşekkürler altını her değiştirdiğimde mi sürmem gerekiyor nasıl uygulamam lazım
Denedim cnm diğer sebzelere göre daha iyi yedi sankiFasülye denedin mi ? Benimki bayaa sevdi
Benimki de bi hafta iyiydi sanki 2 3 gecedir ayni yine2 haftadır çok kötüydü 2 gecedir daha iyi canım. Ama saat başı uyanması normalmi bilmiyorum eskiden akşamları çok uyurdu
Bende bıktım artık patates kabak havuç taze fasulye, çocuk da yemiyor artık ya ne versem diyorumMenemeni soğansız mibyaptin, domates ve biberi öncesinde ayrı ayrı tattirmis miydin canım? Ayyyh çocuğa ne vereceğim muallaktayim ya hepsinden vereyim artık, domates alerjik diye korktum ama yemeli de
Ben de daha ekonomik ve yorumlari da iyi diye dalin aldim pişik önleyici ama poposunda da gıdığında da hiç engellemedi pişik oldu kiyamam. Mustela kullaniyoruz cok memnunum her altini actigimda suruyorum. Gece bezini baglarken de sudokrem surup kapatiyorumOrası öyle aslında teşekkürler altını her değiştirdiğimde mi sürmem gerekiyor nasıl uygulamam lazım
6 aydır mustela kullanıyorum, 1 ay falan her alt değişiminde sürdüm sonra arada surmeye başladım eger hafif kızarıklık pembelik olursa sürüyorum hemen geçiyor, sadece 1 kez pişik olduk ondada bezin markasını degistirmistim bezden oldu , krem ve havalandırma ile 2 güne geçti şükür başka olmadık. Bu arada 6 aydır aldığım tek kutu , yeni yeni bitmek üzereanneler selamlar aranıza yeni katıldım bebegim için pişik önleyici merhem arayışına girdim tavsiye edeceğiniz içeriği temiz güvenilir bi merhem var mı?
Bulursan bana da söyle, 6 Aylık Bebek Ek Gıda Tarifleri (Detaylı Anlatım) - Aşçı Anne bu sayfada aklımıza degisik fikirler gelebilir gibi , vakit bulabilirsem nette bakacağım da elimde telefonu görse almaya çalışıyor kizimBende bıktım artık patates kabak havuç taze fasulye, çocuk da yemiyor artık ya ne versem diyorum
Ben ayarlamıyorum. Yiyorsa veriyorum, istemediğinde bırakıyorum. Bazen onu bırakıp emmek istiyor memede uyuyor. Uyanınca tekrar deniyorum. Yerse devam ediyorumAnneler canlar , öğünlerde vereceğiniz miktarı nasıl ayarliyorsunuz, bizim Dr ilk haftadan sonra kaşık hesabı yok küçük çay bardağı kadar hazirlayacaksın demişti ama çok olacak diye o kadar veremiyorum , kızım yiyince 5 10 dk sonra emmek istiyor acaba az mı veriyorumki
Ben evde kullandım sadece. Yarım saate kadar takıldık. Hava çok sıcak. Şu an için dışarıda denemeye cesaret edemedim çünkü bir de bizde güneş gözlüğü olayı var. Onu sıkılıp atıyor. O zaman bebek arabasında olması lazım. Tenteyle gölge yapıyoruz. Yalnız uzun süre kullanınca ağır gelecek gibi yine
Meyvede kendinden gelen şeker olduğu için daha çok seviyorlar canım kendinden düşün tatlıyı seviyorsan pasta yemek mi daha güzel sebze mi
Biz de ıspanaklı börek ve pasta ek gıdasına mı geçiyoruz çocuklarla eş zamanlı?Ispanaklı börekle pasta kapışır
Bize gastroenteroloji uzmanı bazı tavsiyelerde bulundu. Tabii görme durumundan dolayı biraz daha farklı şeyler. Yazayım, aklına yatanı denersin. "Yemeği vermeden önce tabaktakini göster, sonra koklat. Diğer duyularla desteklensin ki alışması ve sevmesi kolaylaşsın. Rutin oluşturmaya çalışın. Her yemeğe oturduğunuzda onu da masaya alın. Sofradaki yemek sohbetine, yemek aletlerinin seslerine aşina olsun" dediÖyle cnm ama sebze yediremiyorum ya doğru düzgün düşünüp duruyorum nasıl versem de yese diye
Ben sadece zıbın üstüne müslim örtüyorum uyuyanın üstüne kar yağar derler.Ayyyh cok sıcak ya, bebeğimi sadece bezle yatirsam terleyip sıkıntı olur muki ?? zıbın yine de teri emiyor değil mi
YAa kendime yapmıştım napim o istedi verdimPul biber miacıya alışsın dedin demek yakında beraber çiğ köfte bekliyorum sizden yaa artık biz yemek yerken onlarda tatmak istiyorlar
Dün akşam kabak mücvero yapmıştım kendime az verdim valla oğluma hoşuna gitti, diyorum nasılsa 6 ayı doldu 7 aylık tarhana çorbası falan veriliyor pisirsem mi akşama6 aydır mustela kullanıyorum, 1 ay falan her alt değişiminde sürdüm sonra arada surmeye başladım eger hafif kızarıklık pembelik olursa sürüyorum hemen geçiyor, sadece 1 kez pişik olduk ondada bezin markasını degistirmistim bezden oldu , krem ve havalandırma ile 2 güne geçti şükür başka olmadık. Bu arada 6 aydır aldığım tek kutu , yeni yeni bitmek üzere
Bulursan bana da söyle, 6 Aylık Bebek Ek Gıda Tarifleri (Detaylı Anlatım) - Aşçı Anne bu sayfada aklımıza degisik fikirler gelebilir gibi , vakit bulabilirsem nette bakacağım da elimde telefonu görse almaya çalışıyor kizim
Aynen bende o mantıkla örtüyorumBen sadece zıbın üstüne müslim örtüyorum uyuyanın üstüne kar yağar derler.
Yarasın bal olsun kuzuyaYAa kendime yapmıştım napim o istedi verdimablasına çekerse bulgur işlerini sever çiğ köftede yer
Mücveri yutabildi mi peki, sonuçta o kadar cıvık değil ya, ben boğazına gidecek diye de korkuyorum ya , bu hafta kontrolumuz var tekrar soracağım Dr aDün akşam kabak mücvero yapmıştım kendime az verdim valla oğluma hoşuna gitti, diyorum nasılsa 6 ayı doldu 7 aylık tarhana çorbası falan veriliyor pisirsem mi akşama
Cok küçük verdim cnm az yedi ama en azından farklı oldu yani yazık yavruma yaAynen bende o mantıkla örtüyorum
Yarasın bal olsun kuzuya
Mücveri yutabildi mi peki, sonuçta o kadar cıvık değil ya, ben boğazına gidecek diye de korkuyorum ya , bu hafta kontrolumuz var tekrar soracağım Dr a
Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama 3 az gibi geldi bana,bizim dolu dolu olmuyor ama 6 7 kere çiş yapıyor gunduz , ama ben ek gıdaya başlayınca suyu da istediği kadar veriyorum artık.kilosu iyiyse doyuyordur, sağlık ocağında tarttirip kontrol edebilirsinKızlar çişli bez sayılarınız azaldı mı ? Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor. Gün içersindede zarla zorla 3 tane alıyorum ya normal mi aşırı terliyor ondan mı yoksa doymuyor mu?
Bezelye, enginar, semizotu, kapya biber verebilirsin canımBende bıktım artık patates kabak havuç taze fasulye, çocuk da yemiyor artık ya ne versem diyorum
Ana yüreği işte, hep tek düzen besleniyormus gibi geliyor dmi, dün benim kız yine sebzeyi yemedi canım sıkıldı ben bu çocuğa iyi bakamıyorum galiba dedim, eşim diyorki , karnındayken de sürekli iyi bakamiyorum bugün şunu yemedim diyordun bak cok sağlıklı doğdu diyorCok küçük verdim cnm az yedi ama en azından farklı oldu yani yazık yavruma ya
Sabah bende semizotunu merak etmiştim, nasıl veriyoruzBezelye, enginar, semizotu, kapya biber verebilirsin canım