- 8 Eylül 2021
- 1.863
- 2.848
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyvede kendinden gelen şeker olduğu için daha çok seviyorlar canım kendinden düşün tatlıyı seviyorsan pasta yemek mi daha güzel sebze miBende sebzeleri karıştırıyorum kızlar sanki oğlum sevdi ya tek tek daha az yiyodu, havuç kabak patates hasladim biraz sulandirdim çorba gibi belki de ondan sevmiştir ama tabi hala meyve gibi yemiyor
2 4 6 tatlı kaşığı şeklinde git dedi doktor bana ama yemek istemezsede zorlama sonra ilerde yemek yemez dediAnneler canlar , öğünlerde vereceğiniz miktarı nasıl ayarliyorsunuz, bizim Dr ilk haftadan sonra kaşık hesabı yok küçük çay bardağı kadar hazirlayacaksın demişti ama çok olacak diye o kadar veremiyorum , kızım yiyince 5 10 dk sonra emmek istiyor acaba az mı veriyorumki
Öyle cnm ama sebze yediremiyorum ya doğru düzgün düşünüp duruyorum nasıl versem de yese diyeMeyvede kendinden gelen şeker olduğu için daha çok seviyorlar canım kendinden düşün tatlıyı seviyorsan pasta yemek mi daha güzel sebze mi
sab simplex cnmHangisini veriyosunuz
Bize de ilk hafta icin öyle dedi ama benim dediğim her öğün için artarak, senin dediğin günlük toplam kaşık sayısı mı2 4 6 tatlı kaşığı şeklinde git dedi doktor bana ama yemek istemezsede zorlama sonra ilerde yemek yemez dedi
Desteksiz oturmuyor ama yürüteçte duruyorYaaa maşallah, desteksiz oturabiliyor mu, oturmadan yürüteçe koyabiliyor muyuz? Annemler koy diyorlar da ben oturmasını bekleyeceğiz sanıyorum
Bazen benim kızımda öyle gözü kapalı bağırıyor ağlıyor ama mutlaka uyandiroyorum besikteyken , öyle alıyorum yoksa daha fazla bağırıyor sanki
Hiç kaşık hesabı yapmadım ki tıktım ağzına püskürtene kadarAnneler canlar , öğünlerde vereceğiniz miktarı nasıl ayarliyorsunuz, bizim Dr ilk haftadan sonra kaşık hesabı yok küçük çay bardağı kadar hazirlayacaksın demişti ama çok olacak diye o kadar veremiyorum , kızım yiyince 5 10 dk sonra emmek istiyor acaba az mı veriyorumki
Valla kız sevdi o memnun ama bizim bir süre sonra sırtımız ağrıyor , giderken ben gelirken eşim takıp gezdiriyoruz
Benimki de nazlanıyor keyfi gelince yer heralde yada aç kalınca süt azalıyo galiba belki de tok mu tutmuyo ne . Eskiden gece uyanınca tekini emip sızardı artık ikisini de bitirip uyuyor .Öyle cnm ama sebze yediremiyorum ya doğru düzgün düşünüp duruyorum nasıl versem de yese diye
Ispanaklı börekle pasta kapışırMeyvede kendinden gelen şeker olduğu için daha çok seviyorlar canım kendinden düşün tatlıyı seviyorsan pasta yemek mi daha güzel sebze mi
Maşallah minişeeDesteksiz oturmuyor ama yürüteçte duruyor
Hiç kaşık hesabı yapmadım ki tıktım ağzına püskürtene kadar
Valla kız sevdi o memnun ama bizim bir süre sonra sırtımız ağrıyor , giderken ben gelirken eşim takıp gezdiriyoruz
Benim oğlana dün yumurtasız menemen gibi yapmıştım suyundan yedirdim ekmek içi ile yedi sanırım o irmik pirinç unu mamalarıı yemicekIspanaklı börekle pasta kapışır
Tok tutmuyor artık cnm ya benimki de az emip bırakırdı simdi daha cok emiyorBenimki de nazlanıyor keyfi gelince yer heralde yada aç kalınca süt azalıyo galiba belki de tok mu tutmuyo ne . Eskiden gece uyanınca tekini emip sızardı artık ikisini de bitirip uyuyor .
Fasülye denedin mi ? Benimki bayaa sevdiTok tutmuyor artık cnm ya benimki de az emip bırakırdı simdi daha cok emiyor
2 haftadır çok kötüydü 2 gecedir daha iyi canım. Ama saat başı uyanması normalmi bilmiyorum eskiden akşamları çok uyurduGece uykuları nasıl peki cnm dinlenebiliyor musun bari geceleri?
Menemeni soğansız mibyaptin, domates ve biberi öncesinde ayrı ayrı tattirmis miydin canım? Ayyyh çocuğa ne vereceğim muallaktayim ya hepsinden vereyim artık, domates alerjik diye korktum ama yemeli deBenim oğlana dün yumurtasız menemen gibi yapmıştım suyundan yedirdim ekmek içi ile yedi sanırım o irmik pirinç unu mamalarıı yemicek
Yoo gayet soğanlı pul biberli vermeyince çok ağladı verdin 3 kere ekmek içi ile sonra ağzı yandı ağladı domates hiç tatmadı biberde kapya tatmıştıMenemeni soğansız mibyaptin, domates ve biberi öncesinde ayrı ayrı tattirmis miydin canım? Ayyyh çocuğa ne vereceğim muallaktayim ya hepsinden vereyim artık, domates alerjik diye korktum ama yemeli de
Pul biber mi acıya alışsın dedin demek yakında beraber çiğ köfte bekliyorum sizden yaa artık biz yemek yerken onlarda tatmak istiyorlarYoo gayet soğanlı pul biberli vermeyince çok ağladı verdin 3 kere ekmek içi ile sonra ağzı yandı ağladı domates hiç tatmadı biberde kapya tatmıştı
ben geçen hafta bepanthol baby aldım eczaneden pişik önleyici merhem diye geçiyor zaten baya baya engelledi normalde 2-3 günde bir pişik oluyordu kızım bu merhem önledi sizede öneririmanneler selamlar aranıza yeni katıldım bebegim için pişik önleyici merhem arayışına girdim tavsiye edeceğiniz içeriği temiz güvenilir bi merhem var mı?
Teşekkürler daha önce duymuştum bakayım bi ona peki sürekli kullanınca masrafı ne oluyor acaba biraz pahalı geldide böyle baya masraflı olur daha uygun marka yok sanırmben geçen hafta bepanthol baby aldım eczaneden pişik önleyici merhem diye geçiyor zaten baya baya engelledi normalde 2-3 günde bir pişik oluyordu kızım bu merhem önledi sizede öneririm