2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Teşekkürler daha önce duymuştum bakayım bi ona peki sürekli kullanınca masrafı ne oluyor acaba biraz pahalı geldide böyle baya masraflı olur daha uygun marka yok sanırm
canım bebegine kullanacaksın almışken iyi bir marka almanı tavsiye ederim günlük olarak kullanıyosun çünkü içerik ve fiyat olarak bepanthol baby den çok memnunum

canım bebegine kullanacaksın almışken iyi bir marka almanı tavsiye ederim günlük olarak kullanıyosun çünkü içerik ve fiyat olarak bepanthol baby den çok memnunum
Orası öyle aslında teşekkürler altını her değiştirdiğimde mi sürmem gerekiyor nasıl uygulamam lazım

Menemeni soğansız mibyaptin, domates ve biberi öncesinde ayrı ayrı tattirmis miydin canım? Ayyyh çocuğa ne vereceğim muallaktayim ya hepsinden vereyim artık, domates alerjik diye korktum ama yemeli de
Bende bıktım artık patates kabak havuç taze fasulye, çocuk da yemiyor artık ya ne versem diyorum

Orası öyle aslında teşekkürler altını her değiştirdiğimde mi sürmem gerekiyor nasıl uygulamam lazım
Ben de daha ekonomik ve yorumlari da iyi diye dalin aldim pişik önleyici ama poposunda da gıdığında da hiç engellemedi pişik oldu kiyamam. Mustela kullaniyoruz cok memnunum her altini actigimda suruyorum. Gece bezini baglarken de sudokrem surup kapatiyorum

anneler selamlar aranıza yeni katıldım bebegim için pişik önleyici merhem arayışına girdim tavsiye edeceğiniz içeriği temiz güvenilir bi merhem var mı?
6 aydır mustela kullanıyorum, 1 ay falan her alt değişiminde sürdüm sonra arada surmeye başladım eger hafif kızarıklık pembelik olursa sürüyorum hemen geçiyor, sadece 1 kez pişik olduk ondada bezin markasını degistirmistim bezden oldu , krem ve havalandırma ile 2 güne geçti şükür başka olmadık. Bu arada 6 aydır aldığım tek kutu , yeni yeni bitmek üzere
Bende bıktım artık patates kabak havuç taze fasulye, çocuk da yemiyor artık ya ne versem diyorum
Bulursan bana da söyle, 6 Aylık Bebek Ek Gıda Tarifleri (Detaylı Anlatım) - Aşçı Anne bu sayfada aklımıza degisik fikirler gelebilir gibi , vakit bulabilirsem nette bakacağım da elimde telefonu görse almaya çalışıyor kizim

Anneler canlar , öğünlerde vereceğiniz miktarı nasıl ayarliyorsunuz, bizim Dr ilk haftadan sonra kaşık hesabı yok küçük çay bardağı kadar hazirlayacaksın demişti ama çok olacak diye o kadar veremiyorum , kızım yiyince 5 10 dk sonra emmek istiyor acaba az mı veriyorumki
Ben ayarlamıyorum. Yiyorsa veriyorum, istemediğinde bırakıyorum. Bazen onu bırakıp emmek istiyor memede uyuyor. Uyanınca tekrar deniyorum. Yerse devam ediyorum
Bu arada N Neal @ANKHESPAATEN kanguru almıştiniz ya memnun musunuz
Ben evde kullandım sadece. Yarım saate kadar takıldık. Hava çok sıcak. Şu an için dışarıda denemeye cesaret edemedim çünkü bir de bizde güneş gözlüğü olayı var. Onu sıkılıp atıyor. O zaman bebek arabasında olması lazım. Tenteyle gölge yapıyoruz. Yalnız uzun süre kullanınca ağır gelecek gibi yine
Meyvede kendinden gelen şeker olduğu için daha çok seviyorlar canım kendinden düşün tatlıyı seviyorsan pasta yemek mi daha güzel sebze mi 😂
Ispanaklı börekle pasta kapışır :rolleyes:
Biz de ıspanaklı börek ve pasta ek gıdasına mı geçiyoruz çocuklarla eş zamanlı?
Öyle cnm ama sebze yediremiyorum ya doğru düzgün düşünüp duruyorum nasıl versem de yese diye
Bize gastroenteroloji uzmanı bazı tavsiyelerde bulundu. Tabii görme durumundan dolayı biraz daha farklı şeyler. Yazayım, aklına yatanı denersin. "Yemeği vermeden önce tabaktakini göster, sonra koklat. Diğer duyularla desteklensin ki alışması ve sevmesi kolaylaşsın. Rutin oluşturmaya çalışın. Her yemeğe oturduğunuzda onu da masaya alın. Sofradaki yemek sohbetine, yemek aletlerinin seslerine aşina olsun" dedi

Kızlar çişli bez sayılarınız azaldı mı ? Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor. Gün içersindede zarla zorla 3 tane alıyorum ya normal mi aşırı terliyor ondan mı yoksa doymuyor mu? 😔

6 aydır mustela kullanıyorum, 1 ay falan her alt değişiminde sürdüm sonra arada surmeye başladım eger hafif kızarıklık pembelik olursa sürüyorum hemen geçiyor, sadece 1 kez pişik olduk ondada bezin markasını degistirmistim bezden oldu , krem ve havalandırma ile 2 güne geçti şükür başka olmadık. Bu arada 6 aydır aldığım tek kutu , yeni yeni bitmek üzere

Bulursan bana da söyle, 6 Aylık Bebek Ek Gıda Tarifleri (Detaylı Anlatım) - Aşçı Anne bu sayfada aklımıza degisik fikirler gelebilir gibi , vakit bulabilirsem nette bakacağım da elimde telefonu görse almaya çalışıyor kizim
Dün akşam kabak mücvero yapmıştım kendime az verdim valla oğluma hoşuna gitti, diyorum nasılsa 6 ayı doldu 7 aylık tarhana çorbası falan veriliyor pisirsem mi akşama

Ben sadece zıbın üstüne müslim örtüyorum uyuyanın üstüne kar yağar derler. 🤣
Aynen bende o mantıkla örtüyorum 🙈
YAa kendime yapmıştım napim o istedi verdim :KK70: ablasına çekerse bulgur işlerini sever çiğ köftede yer :KK70:
Yarasın bal olsun kuzuya 😊
Dün akşam kabak mücvero yapmıştım kendime az verdim valla oğluma hoşuna gitti, diyorum nasılsa 6 ayı doldu 7 aylık tarhana çorbası falan veriliyor pisirsem mi akşama
Mücveri yutabildi mi peki, sonuçta o kadar cıvık değil ya, ben boğazına gidecek diye de korkuyorum ya , bu hafta kontrolumuz var tekrar soracağım Dr a

Aynen bende o mantıkla örtüyorum 🙈

Yarasın bal olsun kuzuya 😊

Mücveri yutabildi mi peki, sonuçta o kadar cıvık değil ya, ben boğazına gidecek diye de korkuyorum ya , bu hafta kontrolumuz var tekrar soracağım Dr a
Cok küçük verdim cnm az yedi ama en azından farklı oldu yani yazık yavruma ya

Kızlar çişli bez sayılarınız azaldı mı ? Gece dolduran çocuk sabaha bomboş bezle kalkıyor. Gün içersindede zarla zorla 3 tane alıyorum ya normal mi aşırı terliyor ondan mı yoksa doymuyor mu? 😔
Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama 3 az gibi geldi bana,bizim dolu dolu olmuyor ama 6 7 kere çiş yapıyor gunduz , ama ben ek gıdaya başlayınca suyu da istediği kadar veriyorum artık.kilosu iyiyse doyuyordur, sağlık ocağında tarttirip kontrol edebilirsin

Cok küçük verdim cnm az yedi ama en azından farklı oldu yani yazık yavruma ya
Ana yüreği işte, hep tek düzen besleniyormus gibi geliyor dmi, dün benim kız yine sebzeyi yemedi canım sıkıldı ben bu çocuğa iyi bakamıyorum galiba dedim, eşim diyorki , karnındayken de sürekli iyi bakamiyorum bugün şunu yemedim diyordun bak cok sağlıklı doğdu diyor 🙈

X