Benim annem de oyle diyor biz herşeyi veriyorduk size, noldu sanki size diyorİyi olmanıza sevindim canım, inşallah tekrar olmaz..yumurtanın beyazı çok ilginç, bizi Drumuz beyazını 1 yaşından önce vermiyoruz dedi, youtube da Memorial in Drunun videosunu izledim o da 1 yaşından önce vermeyin diyor, devlet hastanesindeki listede 9-11 aylarda verin yazıyor, size de erken verin demişleranneme desem, biz hepsini veriyorduk salçalı tuzlu yemeğin suyundan da veriyorduk der
Oğlum 2 şubat doğumlu 7900 gr 66 cm ve persentil ortalama da bir sorun yok Dr da gayet iyi dedi. O tanıdık 6 aylık bebekten nasıl bir irilik bekliyormuş anlamadımMerhaba anneler , 4 Şubat 2022 doğumlu oğlum var 8 kilo boyu 67 cm
Bir tanıdığım ayına göre küçük olduğunu söyledi canım sıkıldı açıkçası bu perşembe sağlık ocağına gideceğim kontrole onlardan danışacağım ama size de sormak istedim
Sizce de gelişimi ayına göre geri mi
Biz bir kaç gün gaz ilacına döndük ek gıda zamanı yeniden gaz başlayabiliyormuş hala bile var gece bazen tutuyor ne zaman çıkıyor o zaman yatıyor oğlan. Gaz ilacını yeni kestimMerhaba herkese.bizde dün berbat bi gece geçirdik.hiç uyumadı desem yeridir.ek gıdaya başladığımızdan beri çok gazli.surekli gaz çıkartıyor cocuk.ondan mı uyumuyor bilmiyorum.uykusuzluktan nevrim döndü
Hangisini veriyosunuzBiz bir kaç gün gaz ilacına döndük ek gıda zamanı yeniden gaz başlayabiliyormuş hala bile var gece bazen tutuyor ne zaman çıkıyor o zaman yatıyor oğlan. Gaz ilacını yeni kestim
Kızım 25 Ocak 2022 doğumlu 25 temmuzda 6. Ay kontrolünde 64 cm 6.2 kilo bana da doktor normal dedi size o tanıdığınız neye göre küçük diyor benim ki hiç büyümemiş o zamanMerhaba anneler , 4 Şubat 2022 doğumlu oğlum var 8 kilo boyu 67 cm
Bir tanıdığım ayına göre küçük olduğunu söyledi canım sıkıldı açıkçası bu perşembe sağlık ocağına gideceğim kontrole onlardan danışacağım ama size de sormak istedim
Sizce de gelişimi ayına göre geri mi
Hiç korkmayın Allah'ın izniyle bir şey olmaz eninde sonunda her şeyi yiyecekler sonuçtaNe güzel başlamışsınız ek gıdaya.ben korkudan ne yumurta ne peynir verebildim.kendim yiyorum ama.
Eskiler öyleymiş gerçekten. 2 3 ayın lafı olmaz canım diyorlar herhaldeİyi olmanıza sevindim canım, inşallah tekrar olmaz..yumurtanın beyazı çok ilginç, bizi Drumuz beyazını 1 yaşından önce vermiyoruz dedi, youtube da Memorial in Drunun videosunu izledim o da 1 yaşından önce vermeyin diyor, devlet hastanesindeki listede 9-11 aylarda verin yazıyor, size de erken verin demişleranneme desem, biz hepsini veriyorduk salçalı tuzlu yemeğin suyundan da veriyorduk der
Oğlum 2 şubat doğumlu 7900 gr 66 cm ve persentil ortalama da bir sorun yok Dr da gayet iyi dedi. O tanıdık 6 aylık bebekten nasıl bir irilik bekliyormuş anlamadım
Hep kendime çevreye göre çocuk yetiştirmiycem desem de ister istemez kafaya takıyorum , En önemlisi sağlık bunun farkındayım ama bir yerde hata mı yapıyorum acaba diye kendimi sorgulamaktan alıkoyamıyorum . Cevaplarınız için teşekkür ederimKızım 25 Ocak 2022 doğumlu 25 temmuzda 6. Ay kontrolünde 64 cm 6.2 kilo bana da doktor normal dedi size o tanıdığınız neye göre küçük diyor benim ki hiç büyümemiş o zaman
Hepimizin vücudu farklı eee bebeklerin de farklı . Onların bebesi şişman diye bizimkilerin de olması gerekmiyor .Hep kendime çevreye göre çocuk yetiştirmiycem desem de ister istemez kafaya takıyorum , En önemlisi sağlık bunun farkındayım ama bir yerde hata mı yapıyorum acaba diye kendimi sorgulamaktan alıkoyamıyorum . Cevaplarınız için teşekkür ederim
Akşamdan yapıyorum çorbasını vs. Kahvaltısınıda kucağımda tutuyorum çoğu zaman veya mutfağa örtü serip yere koyuyorum. 10 dk dayanıyor dayanmıyorSalıncak ve oyun halısında benimki de hiç durmuyor, mama yiyeceği zaman mama sandalyesinde oturuyor biraz oyalıyorum, e ek gıdayı nasıl hazırlıyosun o zaman, sorma kucakta gezdirmek cok zor ya benimki de öyle malesef benimki de tontis belim ağrıyor artık
Tüm bebişlermi böyle canım ya. Nasıl dayanıyorsun napıyorsun. Benm ilk çocuk abla abi yok kv ve annemde uzaktalar. Eş kişisi akşam işten gelip 1 saat kucağında oturtuyor(gezdirmiyor kucağında bile yorgunmuşşş) herseyi bendeAy senin çocuk benim çocuk mu acababirebir aynılar
Meyve hep yedirme canım alışınca istemiyorlar diğerlerini. Hele muz şeftali bal gibiler bayıla bayıla yiyorlar. Benmki şehriye çorbasını sevdi ekşi olmayan tarhanayı sevdi. Kemik suyu katıyorum çorbalarınaBende sebzeleri karıştırıyorum kızlar sanki oğlum sevdi ya tek tek daha az yiyodu, havuç kabak patates hasladim biraz sulandirdim çorba gibi belki de ondan sevmiştir ama tabi hala meyve gibi yemiyor
Benim ki uyandığında, çıldırmışcasına böğürüyor ağlamaktan. Gözyasları sel alıyor. Ve her uyandığında aynı tablo. Bazen kucağıma aldığımda bile ağlamaya devam ediyor gözler kapalı şekilde. Işığı açıp uyandırınca susuyor kucağıma aldığımın farkına varınca. Ne çekiyoruz böyle yaBu 4 sihirli saat mi acaba bizde 4 te ayaktaydik hanımefendi uyanmış kendi kendine konuşmakta idi henüz sabah olmadığına ikna etmek baya zaman aldıkapat canım Allah korusun dengeyi sağlayamaz falan
Gece uykuları nasıl peki cnm dinlenebiliyor musun bari geceleri?Akşamdan yapıyorum çorbasını vs. Kahvaltısınıda kucağımda tutuyorum çoğu zaman veya mutfağa örtü serip yere koyuyorum. 10 dk dayanıyor dayanmıyorçok yakında huni takıp gezicem
Daha hiç çorba denemedim ben ya püre yaptım sebze püresi, aslinda denesem severse iyi olur, muzu değil de şeftaliyi cok severek yiyor, bende öğlenleri veriyorum meyve, akşamları da sebze veriyorumMeyve hep yedirme canım alışınca istemiyorlar diğerlerini. Hele muz şeftali bal gibiler bayıla bayıla yiyorlar. Benmki şehriye çorbasını sevdi ekşi olmayan tarhanayı sevdi. Kemik suyu katıyorum çorbalarına
Yaaa maşallah, desteksiz oturabiliyor mu, oturmadan yürüteçe koyabiliyor muyuz? Annemler koy diyorlar da ben oturmasını bekleyeceğiz sanıyorumBenim hanım patatis tek sevmemişti , havuçla karışınca yedi biraz . Bugün yine ikisini yarın da fasülye vericem bakalım .
biraz da yürüteçte geziyor artık
Bazen benim kızımda öyle gözü kapalı bağırıyor ağlıyor ama mutlaka uyandiroyorum besikteyken , öyle alıyorum yoksa daha fazla bağırıyor sankiBenim ki uyandığında, çıldırmışcasına böğürüyor ağlamaktan. Gözyasları sel alıyor. Ve her uyandığında aynı tablo. Bazen kucağıma aldığımda bile ağlamaya devam ediyor gözler kapalı şekilde. Işığı açıp uyandırınca susuyor kucağıma aldığımın farkına varınca. Ne çekiyoruz böyle ya