2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar devlet hastanesinin verdiği liste

Eklentiler

• 20220730_152019.jpg
    20220730_152019.jpg
    159 KB · Görüntüleme: 80
  • 20220730_152032.jpg
    20220730_152032.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 20220730_152106.jpg
    20220730_152106.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 69
Bez hangi marka kac numara kullanıyorsunuz? Sleepy extra sleepy naturel ve sofianin 4 nosu bacaginda lastik izi yapiyor molfix tam oluyor. 4+ yada 5 kullanan var mı?
Prima premium care 3 numara, molfix 3 numara kullaniyoruz. Simdilik boylari iyi geliyo, 7 bucuk kiloyu yeni gectik. Cok da stok yaptim, cok kilo alma yavrucumm 🙏

Prima premium care 3 numara, molfix 3 numara kullaniyoruz. Simdilik boylari iyi geliyo, 7 bucuk kiloyu yeni gectik. Cok da stok yaptim, cok kilo alma yavrucumm 🙏
7.600 dü 18 gün önce kızımda 7900 olmustur suan belki 3 ü bırakalı cok oldu bizim boyumuz kisa daha etliyizdir belki 5. Ayda 63 cm di 1 ay erken dogdu

7.600 dü 18 gün önce kızımda 7900 olmustur suan belki 3 ü bırakalı cok oldu bizim boyumuz kisa daha etliyizdir belki 5. Ayda 63 cm di 1 ay erken dogdu
Hadi yaa.. aslinda kizim da bir hafta on gun once 64 cm 7400dü. Benimkinin kemikleri mi iri 😃 simdilik iyi oluyor 3 numero bezler. Amazon prime indiriminde gaza gelip fazlaca almisim hesap etmeden 🤦🏻‍♀️

Bana da liste vermedi. Ben on kere sorup anlayamayınca eline kağıt kalem aldı sebzeleri meyveleri yazmış işte üç beş tane. Ama ne kaç kaşık, ne günün saati ne bişey... Ben Ağustosun ikinci haftası başlamalıymışım 6.aya o zaman giricez. Bir de hippin kavanoz bişeyleri varmış onun sayfasını verdi. Dışardayken tadım mama hazırlayamazsan bundan yedirirsin dedi. He bir de normalde inci gibi yazısı var ama resmen doktor yazısıyla yazmış🤦🏻‍♀️ Meyve sebzeyi anlayabilmek için eczaneye gidip okutmam lazım🤣🤣🤣

@sakran sen arada bize değişik kelimeler öğret🤣
Japonca öğreticem size

Hadi yaa.. aslinda kizim da bir hafta on gun once 64 cm 7400dü. Benimkinin kemikleri mi iri 😃 simdilik iyi oluyor 3 numero bezler. Amazon prime indiriminde gaza gelip fazlaca almisim hesap etmeden 🤦🏻‍♀️
Belkide biz kilolu gibi gozüküyoruz boğum boğum 😅
Evet peynir zeytin vb benim de dikkatimi çekti, süt alerjisi riskinden dolayı ozeldeki Dr henüz verdirmezde devlette herkese bu listeyi veriyorlardı oradaki alerji riskimizi bilmiyordu
Aynen peynir veririm ben yumurtayla

Bana da liste vermedi. Ben on kere sorup anlayamayınca eline kağıt kalem aldı sebzeleri meyveleri yazmış işte üç beş tane. Ama ne kaç kaşık, ne günün saati ne bişey... Ben Ağustosun ikinci haftası başlamalıymışım 6.aya o zaman giricez. Bir de hippin kavanoz bişeyleri varmış onun sayfasını verdi. Dışardayken tadım mama hazırlayamazsan bundan yedirirsin dedi. He bir de normalde inci gibi yazısı var ama resmen doktor yazısıyla yazmış🤦🏻‍♀️ Meyve sebzeyi anlayabilmek için eczaneye gidip okutmam lazım🤣🤣🤣

@sakran sen arada bize değişik kelimeler öğret🤣
Niye böyle yaptı bunlar ya :/ Biz de altı ayın dolmasını bekledik bu arada. Dün 183 günlüktü öyle başladık kabakla
Japonca öğreticem size
Bize Japonca bir şey yazsana

Evet sleepy sofia daha kucuk sleepy extra onlardanda kucuk molfix buyuk ama cis cok sisiriyor daha sıl.degistiriliyor. 5 numara alcam sanirim 2 haftalik bezim var ordan 5 e geceriz.
Doğumdan bu yana molfix kullanıyorum ama hiç dediğiniz gibi bir durum yaşamadım.

Bir de bi sorum var kızlar. Bu bebeler memede uyuyor ya, bu hep böyle mi olacak. Ağırlaşmaya başlıyorlar malum, onu da geçtim bırakıp bi yere gidemiyorum benden başkasında uyumadığı için. Bunun bi formülü var mı, ek gıdaya da geçtiler nasıl alıştıracaz bunları memesiz uyumaya

Doğumdan bu yana molfix kullanıyorum ama hiç dediğiniz gibi bir durum yaşamadım.
Sleepy ve sofia ile kıyaslsyinca 2 katı sisiyor molfix ben hepsini kullaniyorum uygun sofia molfix sleepy onlardan cok sisiyor

Bir de bi sorum var kızlar. Bu bebeler memede uyuyor ya, bu hep böyle mi olacak. Ağırlaşmaya başlıyorlar malum, onu da geçtim bırakıp bi yere gidemiyorum benden başkasında uyumadığı için. Bunun bi formülü var mı, ek gıdaya da geçtiler nasıl alıştıracaz bunları memesiz uyumaya
Ben ayakdada saliyorum ama 3 haftadir ayakta sallanmak istemiyor emzigide birakdi acsa memede uyuyo toksa uyumuyo.aglıyo

Bir çocuk patatesi neden sevmez🤦🏻‍♀️ Kabakı ayıla bayıla yiyip patatese burun kıvırmasını anlayamıyorum😂annesine hiç çekmemiş.
Tercihlerini sorgulamayalım lütfen damak zevki işte 🤪 büyük oğlumda çok heyecanlı bir ek gıda serüveni yaşamıştık. Brüksel lahanası,brokoli nerde yetişkinlerin bile burun kıvırabileceği sebzeler varsa onlarla besledim bebemi. 2. Oğlumda daha relax davrandım biz ne yiyorsak ayına uygun olarak onlardan tattırdım. Biri 12 diğeri 6 yaşında şu anda. Sonuç şöyle ki büyük oğlum herşeye(yeni tatlara ) ön yargılı davranır,küçük oğlum kokusu falan hoşuna giderse yada açsa daha önce tatmadığı şeye bile şans verir. Bilmem anlatabildim mi 🤕🙄

Tercihlerini sorgulamayalım lütfen damak zevki işte 🤪 büyük oğlumda çok heyecanlı bir ek gıda serüveni yaşamıştık. Brüksel lahanası,brokoli nerde yetişkinlerin bile burun kıvırabileceği sebzeler varsa onlarla besledim bebemi. 2. Oğlumda daha relax davrandım biz ne yiyorsak ayına uygun olarak onlardan tattırdım. Biri 12 diğeri 6 yaşında şu anda. Sonuç şöyle ki büyük oğlum herşeye(yeni tatlara ) ön yargılı davranır,küçük oğlum kokusu falan hoşuna giderse yada açsa daha önce tatmadığı şeye bile şans verir. Bilmem anlatabildim mi 🤕🙄
Ben büyük oğlumu sağlıklı kurallı saatli besledim tamam uzun ama cok kilo problemi var. Kucugu zorlamadım kilosu iyi zorlsmayı düsünmüyorum
Helede emiyosa. Büyük anne sütüde devam sütüde kabul.etmedi 6.aydan sonra mecbur zorladim

Anam bu ne sıcak. Son 3 gündür yanıyoruz resmen,esmiyorrrr. Eserse de sabaha karşı esiyor ki öyle böyle değil dondurucu. Şu anda beybiyi ayağımda sallıyorum bir taraftan da yelpaze yapıyorum. Vantilatör çarpar diye korkumdan açamıyorum.🥵

X