- 8 Eylül 2021
- 1.863
- 2.848
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prima premium care 3 numara, molfix 3 numara kullaniyoruz. Simdilik boylari iyi geliyo, 7 bucuk kiloyu yeni gectik. Cok da stok yaptim, cok kilo alma yavrucummBez hangi marka kac numara kullanıyorsunuz? Sleepy extra sleepy naturel ve sofianin 4 nosu bacaginda lastik izi yapiyor molfix tam oluyor. 4+ yada 5 kullanan var mı?
Yaşaa, cok tesekkurlerKızlar devlet hastanesinin verdiği liste
7.600 dü 18 gün önce kızımda 7900 olmustur suan belki 3 ü bırakalı cok oldu bizim boyumuz kisa daha etliyizdir belki 5. Ayda 63 cm di 1 ay erken dogduPrima premium care 3 numara, molfix 3 numara kullaniyoruz. Simdilik boylari iyi geliyo, 7 bucuk kiloyu yeni gectik. Cok da stok yaptim, cok kilo alma yavrucumm
Rica ederimYaşaa, cok tesekkurler
Peynir yok sankiKızlar devlet hastanesinin verdiği liste
Hadi yaa.. aslinda kizim da bir hafta on gun once 64 cm 7400dü. Benimkinin kemikleri mi iri simdilik iyi oluyor 3 numero bezler. Amazon prime indiriminde gaza gelip fazlaca almisim hesap etmeden7.600 dü 18 gün önce kızımda 7900 olmustur suan belki 3 ü bırakalı cok oldu bizim boyumuz kisa daha etliyizdir belki 5. Ayda 63 cm di 1 ay erken dogdu
Evet peynir zeytin vb benim de dikkatimi çekti, süt alerjisi riskinden dolayı ozeldeki Dr henüz verdirmezde devlette herkese bu listeyi veriyorlardı oradaki alerji riskimizi bilmiyorduPeynir yok sanki
Japonca öğreticem sizeBana da liste vermedi. Ben on kere sorup anlayamayınca eline kağıt kalem aldı sebzeleri meyveleri yazmış işte üç beş tane. Ama ne kaç kaşık, ne günün saati ne bişey... Ben Ağustosun ikinci haftası başlamalıymışım 6.aya o zaman giricez. Bir de hippin kavanoz bişeyleri varmış onun sayfasını verdi. Dışardayken tadım mama hazırlayamazsan bundan yedirirsin dedi. He bir de normalde inci gibi yazısı var ama resmen doktor yazısıyla yazmış Meyve sebzeyi anlayabilmek için eczaneye gidip okutmam lazım
@sakran sen arada bize değişik kelimeler öğret
Belkide biz kilolu gibi gozüküyoruz boğum boğumHadi yaa.. aslinda kizim da bir hafta on gun once 64 cm 7400dü. Benimkinin kemikleri mi iri simdilik iyi oluyor 3 numero bezler. Amazon prime indiriminde gaza gelip fazlaca almisim hesap etmeden
Aynen peynir veririm ben yumurtaylaEvet peynir zeytin vb benim de dikkatimi çekti, süt alerjisi riskinden dolayı ozeldeki Dr henüz verdirmezde devlette herkese bu listeyi veriyorlardı oradaki alerji riskimizi bilmiyordu
Niye böyle yaptı bunlar ya :/ Biz de altı ayın dolmasını bekledik bu arada. Dün 183 günlüktü öyle başladık kabaklaBana da liste vermedi. Ben on kere sorup anlayamayınca eline kağıt kalem aldı sebzeleri meyveleri yazmış işte üç beş tane. Ama ne kaç kaşık, ne günün saati ne bişey... Ben Ağustosun ikinci haftası başlamalıymışım 6.aya o zaman giricez. Bir de hippin kavanoz bişeyleri varmış onun sayfasını verdi. Dışardayken tadım mama hazırlayamazsan bundan yedirirsin dedi. He bir de normalde inci gibi yazısı var ama resmen doktor yazısıyla yazmış Meyve sebzeyi anlayabilmek için eczaneye gidip okutmam lazım
@sakran sen arada bize değişik kelimeler öğret
Bize Japonca bir şey yazsanaJaponca öğreticem size
Doğumdan bu yana molfix kullanıyorum ama hiç dediğiniz gibi bir durum yaşamadım.Evet sleepy sofia daha kucuk sleepy extra onlardanda kucuk molfix buyuk ama cis cok sisiriyor daha sıl.degistiriliyor. 5 numara alcam sanirim 2 haftalik bezim var ordan 5 e geceriz.
Sleepy ve sofia ile kıyaslsyinca 2 katı sisiyor molfix ben hepsini kullaniyorum uygun sofia molfix sleepy onlardan cok sisiyorDoğumdan bu yana molfix kullanıyorum ama hiç dediğiniz gibi bir durum yaşamadım.
dimi ya pure yapip ustune yogurt missBir çocuk patatesi neden sevmez Kabakı ayıla bayıla yiyip patatese burun kıvırmasını anlayamıyorumannesine hiç çekmemiş.
Ben ayakdada saliyorum ama 3 haftadir ayakta sallanmak istemiyor emzigide birakdi acsa memede uyuyo toksa uyumuyo.aglıyoBir de bi sorum var kızlar. Bu bebeler memede uyuyor ya, bu hep böyle mi olacak. Ağırlaşmaya başlıyorlar malum, onu da geçtim bırakıp bi yere gidemiyorum benden başkasında uyumadığı için. Bunun bi formülü var mı, ek gıdaya da geçtiler nasıl alıştıracaz bunları memesiz uyumaya
Tercihlerini sorgulamayalım lütfen damak zevki işte büyük oğlumda çok heyecanlı bir ek gıda serüveni yaşamıştık. Brüksel lahanası,brokoli nerde yetişkinlerin bile burun kıvırabileceği sebzeler varsa onlarla besledim bebemi. 2. Oğlumda daha relax davrandım biz ne yiyorsak ayına uygun olarak onlardan tattırdım. Biri 12 diğeri 6 yaşında şu anda. Sonuç şöyle ki büyük oğlum herşeye(yeni tatlara ) ön yargılı davranır,küçük oğlum kokusu falan hoşuna giderse yada açsa daha önce tatmadığı şeye bile şans verir. Bilmem anlatabildim miBir çocuk patatesi neden sevmez Kabakı ayıla bayıla yiyip patatese burun kıvırmasını anlayamıyorumannesine hiç çekmemiş.
Ben büyük oğlumu sağlıklı kurallı saatli besledim tamam uzun ama cok kilo problemi var. Kucugu zorlamadım kilosu iyi zorlsmayı düsünmüyorumTercihlerini sorgulamayalım lütfen damak zevki işte büyük oğlumda çok heyecanlı bir ek gıda serüveni yaşamıştık. Brüksel lahanası,brokoli nerde yetişkinlerin bile burun kıvırabileceği sebzeler varsa onlarla besledim bebemi. 2. Oğlumda daha relax davrandım biz ne yiyorsak ayına uygun olarak onlardan tattırdım. Biri 12 diğeri 6 yaşında şu anda. Sonuç şöyle ki büyük oğlum herşeye(yeni tatlara ) ön yargılı davranır,küçük oğlum kokusu falan hoşuna giderse yada açsa daha önce tatmadığı şeye bile şans verir. Bilmem anlatabildim mi