Selamlar kizlar umarım herkes iyidir.
Biz ailecek covidi atlattık şükür.
Herkese bulastirdik ana kız baba ve babaanne covid oldu. Orda da dedeye geçmiş galiba.
şükür bu son varyant o kadar ağır geçmiyor diğerleri gibi. Komşu falan da covid şükür ona biz bulastirmadik yoksa tam rezillik
son varyant aşırı hızlı yayılıyor çok dikkat edin.
Benim kızçe 6 kilo olmuş. Erken doğduğu için normal dedi doktor. Birde hatırlarsanız omurga eğriliği olmasından şüphe ediyordum doktor şuan normal ama tabiki olabilme ihtimali var. Yürümeden oturmadan bunu anlayamayız o zaman anlaşılır dedi. Umarım her şey yolunda gider.
Normalde 2 hafta önce 6 aylık aşısını olacaktı ama biz covid olunca sağlık ocağı erteleyelim çocuğu iyice sarsmasın dedi. Bugün oldu.
Diğer aşı 10. Ayda. ondan önce yumurtanın beyazını da ver alerjisi var mı yok mu onu bir anlayalım dedi. Kızamık aşısıyla ilgili nasıl bir şey varsa artık.
Biz de meyveler veriyoruz, sebze çorbaları verebilirmişim, yumurtanın sarısını verdik haşlayıp. Eşim her gün azıcık peynir falan veriyor. Dün şeftali rendeleyip kaşıkla yedirdik sevdi hepsini yedi.
En alerjik şeyler hariç gerisini yedirip alistiracagim ben ya.
9. Aya kadar doyurma kaygısı yok nasılsa keyfini çıkartalım her şeyin tadını bilsinler