- 8 Eylül 2021
- 1.863
- 2.848
Ya benim beynim artık durdu, işlemiyor. Ben bu gün iki ayrı insanla konuşup yarına aynı saate randevu vermişim. Eşim farkettiBebekte uyku gerilemesiyle beraber annede beyin durması diye bir şey gelişiyor olabilir mi acaba yaBen doktorların odasına girip söyledikleri her şeyi unutarak çıkıyorum. Bir de sorgulayan yerlerim de bozulmuş. Aklımda kalan saçma sapan şeyleri "Böyle dememiştir ya böyle saçmalık mı olur?" diye sorgulayamıyorum. Hüüp diye emikliyor kafam süzmeden. Sonra eve gelince "Ne yapsam ki şimdi ya? Doktoru dinlesem mi ki?" diye kalakalıyorum
Elektrolit dengesi için dedim ama sen de haklısınSağol canım su iciyorum da boğazım asitli ilaçlara bile bıçak batıyor gibi acıyor maden suyu içmem çok zor şuan
Ozaman bende Nisan annelerine gidip dertlerimi anlatayım tünel hakkında bilgi sahibi olsunlarBizim grup umutsuzluga kapildikca buralara döküldüben daha sabah sordum bacım tünelin ucu gitgide daha da karanliklaşiyo kaç burdan dediler umut yok bize daha
Benim 40 lı halimde çok zordu o zamanda uyandıramuyordum en az bir saat uyandırmaya uğraşıyordum. Sonra kolik çıktı. Sonra alerjik bebek büyüdükçe atlatır sandım of ofBüyüdükçe zorlaşıyor desem. Dişle beraber uykular mahvoldu, düzen şaştı. En kolayı 40lı halleriymiş, emzir uyut emzir uyut.
Hastayken az kilo alıyorlar canım galiba, bizde idrar yolu enfeksiyonunda az kilo aldık, Dr dediki hastayken canın bir şey yiyip içmek ister mi, bebekleri de öyle düşün onlarda iştahsız olur , nasıl sen iki kaşık yesen tamam yemiycem dersin onlarda az süt içip bırakır doymuş gibi demişti..iylesince tekrar almaya başlıyorlar merak etme, hastayken 2 haftada aldığımız kilonun 2 katini 9 gunde aldık biz..kalsiyum içmek artiriyormiu bende iciyim, kızım enfeksiyonken az az içti mastit oldum hastanelik, sonra benimkide azaldı o iki üç gün bebekte ememedi tıkanınca düzgün sagilamadi da..süt artırıcı damla vb ler direk tıkıyor beni..kalsiyum içsem mi diyorum şuan.. Sen dene bestlak falan, e bebekteki moms tea ve fonksiyonel granola lar var onlarda baya süt yaptı bende. Kuru incirle dut kurusu kaynatıp ılık iç o da çok işe yarıyorYa benim beynim artık durdu, işlemiyor. Ben bu gün iki ayrı insanla konuşup yarına aynı saate randevu vermişim. Eşim farkettiAy bide ocağın altını kapatmamışım. Öğlen mutfağa bir girdim mutfak sıcak. Alla alla diyorum burası niye sıcak derkeeen sabahın 8inde yumurta pişirdiğim tavanın altı yanıyormuş hala Soba gibi ısıtmış mutfağı. Allahtan bişey olmadı
Elektrolit dengesi için dedim ama sen de haklısın
Ya benim covitten sonra sütüm mü azaldı Çocuk kilo da almamış. Memelerimin ucu kıpkırmızı oldu nasıl acıyo Çocukcağzım çekiştirip duruyo... Kalsiyumlu takviye mi alsam
İngilizce cnm evet bakalım inşallah ayarlarlar programımi güzelceVersin öyle olmaz ki bize muz lazım
Güle güle kullan
Biliyorum canım onun için sordum. Özelde çok zor olurdu. Ne öğretmeniydin?
Bendeki sıralama da böyle. Şimdi de gündüz uykusu yok. Memede uyuyor. Beş gün sonra altı ay btecek. 4. ay atağına bir girdik bir daha çıkamadıkBenim 40 lı halimde çok zordu o zamanda uyandıramuyordum en az bir saat uyandırmaya uğraşıyordum. Sonra kolik çıktı. Sonra alerjik bebek büyüdükçe atlatır sandım of ofşimdi sanırım dişi çıkıyor annem erken diyor gerçi bilmiyorum
Aa ben de ama ben özeldeydim. Şimdi çalışmıyorum. Bir daha da ne zaman çalışabilirim bilmiyorum. İnşallah ayarlarlar. Tosuncuğa annen mi bakacak?İngilizce cnm evet bakalım inşallah ayarlarlar programımi güzelce
Ben artık takviye makviye kesinlikle kullanmıyorum , süt gittiği yettiği yere kadar artık , çok bunaldım yaralardan tıkanmalardan . Hatta bitsin de yolumuza bakalım diyorum .Hastayken az kilo alıyorlar canım galiba, bizde idrar yolu enfeksiyonunda az kilo aldık, Dr dediki hastayken canın bir şey yiyip içmek ister mi, bebekleri de öyle düşün onlarda iştahsız olur , nasıl sen iki kaşık yesen tamam yemiycem dersin onlarda az süt içip bırakır doymuş gibi demişti..iylesince tekrar almaya başlıyorlar merak etme, hastayken 2 haftada aldığımız kilonun 2 katini 9 gunde aldık biz..kalsiyum içmek artiriyormiu bende iciyim, kızım enfeksiyonken az az içti mastit oldum hastanelik, sonra benimkide azaldı o iki üç gün bebekte ememedi tıkanınca düzgün sagilamadi da..süt artırıcı damla vb ler direk tıkıyor beni..kalsiyum içsem mi diyorum şuan.. Sen dene bestlak falan, e bebekteki moms tea ve fonksiyonel granola lar var onlarda baya süt yaptı bende. Kuru incirle dut kurusu kaynatıp ılık iç o da çok işe yarıyor
Yaa gerçekten mi, zordur ya özel, evet annem bakicak, bakma konusunda cok güveniyorum ona ya cok iyi anlaşıyorlar zaten, bakicak biri mi yok neden öyle düşünüyosunAa ben de ama ben özeldeydim. Şimdi çalışmıyorum. Bir daha da ne zaman çalışabilirim bilmiyorum. İnşallah ayarlarlar. Tosuncuğa annen mi bakacak?
Yaa biz doğuştan atakli, gece olucak diye korkuyorum artıkBendeki sıralama da böyle. Şimdi de gündüz uykusu yok. Memede uyuyor. Beş gün sonra altı ay btecek. 4. ay atağına bir girdik bir daha çıkamadık
Gece yatarken muhallebi vermeyi denedin mi Burcu?Yaa biz doğuştan atakli, gece olucak diye korkuyorum artıksabah yine ağlama krizine girdim, baska doktora götürmeye karar verdim oğlumu belki bi yolu vardır gece uyumasının
Çok zor hem de. Bizde bakacak kimse yok maalesef. Bakıcının isteyeceği parayı da bana ucu ucuna verirler, o da belki. Zaten içime de sinmez öyleYaa gerçekten mi, zordur ya özel, evet annem bakicak, bakma konusunda cok güveniyorum ona ya cok iyi anlaşıyorlar zaten, bakicak biri mi yok neden öyle düşünüyosun
En fazla damla verebilir herhalde bir şey yapamıyorlar ki. Haftasonları Uludağ'a falan mı gitseniz. En azından dağ havasında uyur. Belli ki ona temiz hava iyi geliyorYaa biz doğuştan atakli, gece olucak diye korkuyorum artıksabah yine ağlama krizine girdim, baska doktora götürmeye karar verdim oğlumu belki bi yolu vardır gece uyumasının
Geçecek burcu sabretYaa biz doğuştan atakli, gece olucak diye korkuyorum artıksabah yine ağlama krizine girdim, baska doktora götürmeye karar verdim oğlumu belki bi yolu vardır gece uyumasının
Yaraya hiç incia nin göğüs kremini kullandın mı canım, bana iyi geldiydi, çok abartılı yara olmadı ama 2 kez oldum.. Ya bende meme ağrısından ağrı gelince gelen üşüme terleme karışık durumdan ve öyle sertken oturur gibi uyumaktan çok yoruldum ama bugün sütüm artık gerçekten yetmiyor ya biterse diye de üzüldüm yani biraz daha emsin isterim en azından 1 yaşına kadar, çünkü 15 günlükten beri mama da yiyor az kilo alıyor diyor Dr mama da veriyorum , bi ara artık sütüm coktu ve psikolojik veriyordum belki de ,bunları düşününce üzülüyorum, sanki ben yeterli beslenmiyormusum kendime bakmıyormusum da ondan yavrumda mama yemek zorunda kaldı gibi falan..ama aç kalmasın sonuçta onu da Dr oneriyorda öyle öyle işte..Ben artık takviye makviye kesinlikle kullanmıyorum , süt gittiği yettiği yere kadar artık , çok bunaldım yaralardan tıkanmalardan . Hatta bitsin de yolumuza bakalım diyorum .
Doktora sordum 6 ayi dolunca dedi ama ben dayanamayip alicam sanırım şu siraGece yatarken muhallebi vermeyi denedin mi Burcu?
Damlaya karşı benim doktor ya 1 yaştan önce olmaz diyor, sorma nerelere gezdiriyoruz hafta sonları, hafta içi bile çıkıyoruz, yine yok, uyumadan eşim oynuyor yoğurt veriyorum yine yokÇok zor hem de. Bizde bakacak kimse yok maalesef. Bakıcının isteyeceği parayı da bana ucu ucuna verirler, o da belki. Zaten içime de sinmez öyle
En fazla damla verebilir herhalde bir şey yapamıyorlar ki. Haftasonları Uludağ'a falan mı gitseniz. En azından dağ havasında uyur. Belli ki ona temiz hava iyi geliyor
Öyle mi dersin 5 buçuk aydır bekliyorum geçer diye ama gram gelişme yok, sanki yenidogan ya şu sıra yarım saatte bi uyanmaya başladı, zorluyorum artık gün içinde 2 saatte bi emmeye belki gece de öyle olur diye bi umut işteGeçecek burcu sabret
götürsen ne olacak ki , haplicaklar bebeyi anca
Canim ya inşallah düzelir bi an önce, benim kızım normalde gunduz uykusu yok, gece uyurdu, şimdi gece yarım saate 1 saate kalkıyoruz o kadar yoruldumki bi haftadır, gözümde 2 tane arpacık çıktı göz kapağım kaşıma kadar sis , gece uykusuzluğu zor gerçekten.. senin daha uzun zamandır öyle, şimdiye kadar bak cok zaman geçti az daha sabretYaa biz doğuştan atakli, gece olucak diye korkuyorum artıksabah yine ağlama krizine girdim, baska doktora götürmeye karar verdim oğlumu belki bi yolu vardır gece uyumasının