2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bebeğinizi destekli nasıl oturtuyorsunuz , oturtuyorum öne gelip ayaklarıyla oynuyor, üzerine yastık koydum oyuncak koydum yastığı ağzına almak için öne gidiyor, hiç bir şey bulamazsa yanındaki yastıklarla oynamaya başlıyor 1 2 dk anca oturur şekilde duruyoruz sürekli hareket,kalkmak istiyor zaten surekli gezinti halindeyiz, nasıl alıştıracagim bilemedim , annemde sürekli telefonda , çocuğu oturt grip olmasaydım gelir şimdiye kendi başına oturturdum çocuğu diyor sanki çocuğa kötülük yapıyormuşum gibi hissetmeye başladım
erken canım daha bende yeni yeni alıştırma yaptırıyorum. 6 ayı bi dolsun hele annen heveslenmiş ama hemen olmuyor öyle benimki de başta öne gidiyordu şimdi bi 20 sn sbt kalıp düşüyor normal yani

erken canım daha bende yeni yeni alıştırma yaptırıyorum. 6 ayı bi dolsun hele annen heveslenmiş ama hemen olmuyor öyle benimki de başta öne gidiyordu şimdi bi 20 sn sbt kalıp düşüyor normal yani
1 ay önceki kontrolde Dr oturtun artık demişti, annemde öyle diyince karamsar oldum da içim rahatladı şimdi, teşekkür ediyorum 😊

Bebeğinizi destekli nasıl oturtuyorsunuz , oturtuyorum öne gelip ayaklarıyla oynuyor, üzerine yastık koydum oyuncak koydum yastığı ağzına almak için öne gidiyor, hiç bir şey bulamazsa yanındaki yastıklarla oynamaya başlıyor 1 2 dk anca oturur şekilde duruyoruz sürekli hareket,kalkmak istiyor zaten surekli gezinti halindeyiz, nasıl alıştıracagim bilemedim , annemde sürekli telefonda , çocuğu oturt grip olmasaydım gelir şimdiye kendi başına oturturdum çocuğu diyor sanki çocuğa kötülük yapıyormuşum gibi hissetmeye başladım
Benimki de tam tersi daha oturtma diyor

Bize öyle bir güncelleme gelmedi

Nerede uyumuştuysa orada daha uzun kalamıyor muydunuz? Bari sen dinlenmiş olurdun biraz?

O uyutsun madem

Daha iyi misin?
Bi hafta kaldık zaten cnm eşimin işi Bursada mecburen döndük, aa uyuma acıkma olunca annede koşuyoruz, emmeden uyumak mi asla 😀

Benimki de tam tersi daha oturtma diyor
Bize Dr oturtup baktı sonrada sık sık destekli oturtun dedi ama anneme kalsa yürütecek bile, örümcek alın artık diyor sürekli 🙈
D Denizyildizi21 e vitamini kapsülü aldım , uçlara sürüyorum birkaç gündür . Yanıyor yine kapatınca ama kırmızı değiller artık , iyi geliyor olabilir mi acabaaa
Yaaa hadi inşallah iyi gelir inşallah ya, benimde kız emerken bi hareket yapiyor sonra tıkanıp sertleşiyor onu fark ettim

Çalışan anneler süt sağınca iş yerinde nasıl muhafaza ediyorsunuz? İş yerinde bozulmadan nasıl eve gelir sütler 3- 4 saat oda ısısında kalıyor ama iş yerinde daha çok vakit geçiriyoruz

Haha "Bizde yok" diyorlar 🤣🤣
Ben anneminkini denedim, memede uyuduğu ve biberon almadığı için başka memelerde de uyur belki dedim, uyanırsa 2 dk meme alsın uyumaya devam etsin diye,kocişkomla akşam azıcık muhallebi yemeye gideriz dedim, kızım emmek istemedi, annem de “ben gıdıklanıyom yaahh” dedi.

Çalışan anneler süt sağınca iş yerinde nasıl muhafaza ediyorsunuz? İş yerinde bozulmadan nasıl eve gelir sütler 3- 4 saat oda ısısında kalıyor ama iş yerinde daha çok vakit geçiriyoruz
İzne ayrıldım ama devam etseydim biberon termosu, mama termosu ya da termos çantalar var ya onların iyisinden alır öyle muhafaza ederdim galiba çünkü çok sıcak artık havalar

İzne ayrıldım ama devam etseydim biberon termosu, mama termosu ya da termos çantalar var ya onların iyisinden alır öyle muhafaza ederdim galiba çünkü çok sıcak artık havalar
Hepsini mi almak lazım cnm ben başlıcam eylülde

X