- 8 Eylül 2021
- 1.863
- 2.848
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine mi uyumadıİyi Ki de dedim hee erken uyumaya başladı diye
demicem artık Yaa tamam , bu kız uyumuyor arkadaşlar 24 saat uyumuyor işte
Yok işte yapabileceği en fazla o yani onu diyorum. Kalmalı gitseniz yine de mi etki etmez? Enerji fazla çocukta demek kiDamlaya karşı benim doktor ya 1 yaştan önce olmaz diyor, sorma nerelere gezdiriyoruz hafta sonları, hafta içi bile çıkıyoruz, yine yok, uyumadan eşim oynuyor yoğurt veriyorum yine yok
Benim gözler kan çanağına döndü. Hem batma, hem kaşıntı. Üç tane damla denedik. En son dördüncüyü verdi doktorCanim ya inşallah düzelir bi an önce, benim kızım normalde gunduz uykusu yok, gece uyurdu, şimdi gece yarım saate 1 saate kalkıyoruz o kadar yoruldumki bi haftadır, gözümde 2 tane arpacık çıktı göz kapağım kaşıma kadar sis , gece uykusuzluğu zor gerçekten.. senin daha uzun zamandır öyle, şimdiye kadar bak cok zaman geçti az daha sabret
Yaa yara diyorum ama yara da değil ki , acıyo işte , kıyafet giyince yanıyor .Yaraya hiç incia nin göğüs kremini kullandın mı canım, bana iyi geldiydi, çok abartılı yara olmadı ama 2 kez oldum.. Ya bende meme ağrısından ağrı gelince gelen üşüme terleme karışık durumdan ve öyle sertken oturur gibi uyumaktan çok yoruldum ama bugün sütüm artık gerçekten yetmiyor ya biterse diye de üzüldüm yani biraz daha emsin isterim en azından 1 yaşına kadar, çünkü 15 günlükten beri mama da yiyor az kilo alıyor diyor Dr mama da veriyorum , bi ara artık sütüm coktu ve psikolojik veriyordum belki de ,bunları düşününce üzülüyorum, sanki ben yeterli beslenmiyormusum kendime bakmıyormusum da ondan yavrumda mama yemek zorunda kaldı gibi falan..ama aç kalmasın sonuçta onu da Dr oneriyorda öyle öyle işte..
Bızzıt yok , çatalla ezilecek .Bebislere sebze corbasini nasıl yapacağız anneler , suyla haşlayıp blenderdan geçirmeli mi yapacağız başka bir şey katıyor muyuz içine
Benimkininde yanda bir kabartı var
Ayyyynısı aynısı Kundaksız asla uyumuyor, kundak diye tepiniyor, kundakla fok balığı gibi dönüyor yuvarlanıyor, ağlıyor zırlıyor veya çok mutlu sesler çıkarıyor
Evet neden ya neden Nazar ettiniz be püüü be
Öne doğru orangutan gibi duruyordu kızım o bile faydalı. Yavaş yavaş daha dik duruyor aha diyorum tamam kaptı bu işi hoop bir yana devrilip kahkaha atıyor
E vitamini deriyi kalınlaştırıp sağlamlaştırıyormuş. Hatta bir sır vereyim, vajina girişine de sürülüyor çatlama patlama hassasiyet oluyor ya cinsel ilişkiden
Geçmiş olsun, bol su iç, maden suyu iç.
Yok öyle öndeki arkadaki guruplardan kopya çekmek Biz çektik mi, başımıza geleni çektik biz
Ne gelirse tanrıdan dicen Allahım şükür bu günümüze dicen
Benimki daha 4 ay 10 günlük doğduğunda gündüz full uyuyup gece sabaha kadar hep ayaktaydı daha yenice geceyi gündüzü ayırdı derken 4. Ay atağı ile gecede ayakta gündüzdeBendeki sıralama da böyle. Şimdi de gündüz uykusu yok. Memede uyuyor. Beş gün sonra altı ay btecek. 4. ay atağına bir girdik bir daha çıkamadık
Yine gördük gece çift sıfırlarıYine mi uyumadı
Yok işte yapabileceği en fazla o yani onu diyorum. Kalmalı gitseniz yine de mi etki etmez? Enerji fazla çocukta demek ki
Benim gözler kan çanağına döndü. Hem batma, hem kaşıntı. Üç tane damla denedik. En son dördüncüyü verdi doktor
Bana da ilaç verdi emzirenlerin kullanması önerilmez yazıyor içinde diye damlatmadim ama damlatmam da gerekBenim gözler kan çanağına döndü. Hem batma, hem kaşıntı. Üç tane damla denedik. En son dördüncüyü verdi doktor
Bende kahvaltı akşam yemeği o kadar..neyse yapacak bir şey yok artık 5 ay ne de çabuk geçti.. senin yaralarda niye öyle oldu her şeyi de denedin ya neyse bi gün kutlama yapacağız o günü bekliyorum yinede umudum varYaa yara diyorum ama yara da değil ki , acıyo işte , kıyafet giyince yanıyor .
valla ben de hiç düzgün ve yeterli beslenmedim ki . Böyle esktra hurmalar , incirler , kompostolar falan . Kahvaltım zaten sabittir domates , peynir , zeytin . Akşam da sulu yemek . Emin ol benden daha düzgün beslenmissindir .
Çorba da da mı yokBızzıt yok , çatalla ezilecek .
Çorba bilmiyorum dahaBana da ilaç verdi emzirenlerin kullanması önerilmez yazıyor içinde diye damlatmadim ama damlatmam da gerek
Bende kahvaltı akşam yemeği o kadar..neyse yapacak bir şey yok artık 5 ay ne de çabuk geçti.. senin yaralarda niye öyle oldu her şeyi de denedin ya neyse bi gün kutlama yapacağız o günü bekliyorum yinede umudum var
Çorba da da mı yok
Gece hep karanlıkta tutun sabah mutlaka aydınlığa geçirin demişti doktor bize. Uyusa da uyumasa da akşam odaya götürüp karanlıkta tutuyorduk. O zaman da düzensizdi uykular, şimdi de öyle. Gittikçe azaldı. Gündüz memedeki uyku dışında kalmadı uyku falanBenimki daha 4 ay 10 günlük doğduğunda gündüz full uyuyup gece sabaha kadar hep ayaktaydı daha yenice geceyi gündüzü ayırdı derken 4. Ay atağı ile gecede ayakta gündüzde
Zaga bebeği. Gecelerin insanıYine gördük gece çift sıfırları
Onlara bakarsak hiçbir şey almamamız lazım. Doktora emzirdiğimi söylüyorum her seferinde, sonra çocuk doktoruna da soruyoruz bunu kullanabilir miyim diyeBana da ilaç verdi emzirenlerin kullanması önerilmez yazıyor içinde diye damlatmadim ama damlatmam da gerek
Doktor gelişiminde bir sıkıntı görürse söyler. Gerekli yere yönlendirir. Her bebeğin gelişimini kendi içinde değerlendiriyorlar. Başka bebeklerle kıyaslamamak lazım da hepimiz düşüyoruz o hatayaKızlar bebeğim 4 ay 10 günlük. Doğumda kilosu 2945 boyu 50 başı 35 ti. Şimdi 5570 boyu 60.5 başı 40.5 bebeğim çok mı küçük kalmış sadece emziriyorum sayılır zira mamayı içmiyor. Hangisi olursa olsun. Bi de alerjisi çıktı. Bu iki aydır kusması vs var
Karanlıktan korkuyor desem bende öyleydim genetik heralde ışığı kapatınca ağlamaya başlıyor çok çabalıyorum karanlıktıa kalması içinGece hep karanlıkta tutun sabah mutlaka aydınlığa geçirin demişti doktor bize. Uyusa da uyumasa da akşam odaya götürüp karanlıkta tutuyorduk. O zaman da düzensizdi uykular, şimdi de öyle. Gittikçe azaldı. Gündüz memedeki uyku dışında kalmadı uyku falan
Zaga bebeği. Gecelerin insanı
Doktorum mama vermelisin dedi veriyorum içmiyor. Mama sevmiyor biberonu ısırıyor itiyor. Gerçi bi çok doktora götürdüm devlettekiler gayet iyi sakın verme dedi. Üniversitede hoca da mama vermemi söylüyor anlamadımOnlara bakarsak hiçbir şey almamamız lazım. Doktora emzirdiğimi söylüyorum her seferinde, sonra çocuk doktoruna da soruyoruz bunu kullanabilir miyim diye
Doktor gelişiminde bir sıkıntı görürse söyler. Gerekli yere yönlendirir. Her bebeğin gelişimini kendi içinde değerlendiriyorlar. Başka bebeklerle kıyaslamamak lazım da hepimiz düşüyoruz o hataya
Çok teşekkürlerKabağı iyi haşlayın, cam rendede rendeleyin çatalla ezin içine de hasladiginiz sudan katıp biraz civiltin, çok su gibi değil ama tam püre de değil.ilk verdiğimde öyle yaptım yedi kızım.meyveleri direk cam rendede geçirip verebilirsiniz ama dikkat edin öyle putur kalırsa ezin , Dr bana başlangıçta pütürsüz püre gibi olacak dedi, su gibi akmayacak katı da olmayacak dedi , sulu şeftali ve kayısı cam rendede tam o kıvamda oluyor aslında
Bende bilmiyorum ya, birde kabak patates havuç dışında sebze ne zaman yiyecekler ne yiyecekler falan ayyyh bana bir şeyler oluyor , çocuğu aç bırakıyormuşum gibi bi his geldi ek gıdaya geçince yeni evlenmisimde bugün ne pisirsem diye düşünüyorum gibi olduÇorba bilmiyorum daha
Başka mama deneyebilirsiniz, ya da sutunuz varsa sagip mesela 90 lik mama verecekseniz mama gibi biberonla 90 lik süt verin, şimdiki aklım olsa mama yerine böyle yapardım, Dr a söyleyince yapabiliyorsaniz onu yapın demişti baştan dese bunu çok şey değişirdi..mama da o kadar korkulacak bisey değil diye düşünüyorum artık ne yapalım aç mı kalsın yavrular, az kalmış sizi de 5.ay da ek gıdaya geçirirler, stres yapmayın , inşallah bol bol yiyip kilo alsın yavrularımız en önemlisi sağlıklı olsunlarDoktorum mama vermelisin dedi veriyorum içmiyor. Mama sevmiyor biberonu ısırıyor itiyor. Gerçi bi çok doktora götürdüm devlettekiler gayet iyi sakın verme dedi. Üniversitede hoca da mama vermemi söylüyor anlamadım
Rica ederimÇok teşekkürler
Cok zor hemde, benim gözlerim kan çanağına döndü kıpkırmızı bi tanesi, düzelir mi dersin bilmiyorum az önce eşimi gönderdim, gece mamasi al dedim bi umut ise yarar da uyurum belki 2 saat diyeCanim ya inşallah düzelir bi an önce, benim kızım normalde gunduz uykusu yok, gece uyurdu, şimdi gece yarım saate 1 saate kalkıyoruz o kadar yoruldumki bi haftadır, gözümde 2 tane arpacık çıktı göz kapağım kaşıma kadar sis , gece uykusuzluğu zor gerçekten.. senin daha uzun zamandır öyle, şimdiye kadar bak cok zaman geçti az daha sabret
Bilmiyorum valla cnm eşim geçen hafta aldı izin ya zor alır izin, hemde ne enerji ya saatlerce full enerji uyanık kalabiliyorYine mi uyumadı
Yok işte yapabileceği en fazla o yani onu diyorum. Kalmalı gitseniz yine de mi etki etmez? Enerji fazla çocukta demek ki
Benim gözler kan çanağına döndü. Hem batma, hem kaşıntı. Üç tane damla denedik. En son dördüncüyü verdi doktor
Ben 3 gündür öğlen kayısı akşam yoğurt veriyorum kabak havuç haftaya vericemBende bilmiyorum ya, birde kabak patates havuç dışında sebze ne zaman yiyecekler ne yiyecekler falan ayyyh bana bir şeyler oluyor , çocuğu aç bırakıyormuşum gibi bi his geldi ek gıdaya geçince yeni evlenmisimde bugün ne pisirsem diye düşünüyorum gibi oldu
Başka mama deneyebilirsiniz, ya da sutunuz varsa sagip mesela 90 lik mama verecekseniz mama gibi biberonla 90 lik süt verin, şimdiki aklım olsa mama yerine böyle yapardım, Dr a söyleyince yapabiliyorsaniz onu yapın demişti baştan dese bunu çok şey değişirdi..mama da o kadar korkulacak bisey değil diye düşünüyorum artık ne yapalım aç mı kalsın yavrular, az kalmış sizi de 5.ay da ek gıdaya geçirirler, stres yapmayın , inşallah bol bol yiyip kilo alsın yavrularımız en önemlisi sağlıklı olsunlar
Loş ışık da olurKaranlıktan korkuyor desem bende öyleydim genetik heralde ışığı kapatınca ağlamaya başlıyor çok çabalıyorum karanlıktıa kalması için
İnşallah işe yararCok zor hemde, benim gözlerim kan çanağına döndü kıpkırmızı bi tanesi, düzelir mi dersin bilmiyorum az önce eşimi gönderdim, gece mamasi al dedim bi umut ise yarar da uyurum belki 2 saat diye