2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Kızım iki gündür o kadar kötü ki bugün öyle çok ağlıyor ki.
Sadece baş bölgesinde ateşi var dün acile götürdüler ilaç verildi kullanıyoruz ama yok çocuk sakinlesmiyor.
Şuan babası uyutmaya çalışıyor öyle bir ağlıyor ki acı icinde
Oturup çaresizlikten ağlamak istiyorum
Eşim de galiba hastalanıyor

Sadece baş bölgesinde ateşi var dün acile götürdüler ilaç verildi kullanıyoruz ama yok çocuk sakinlesmiyor.
Tahlil yaptılar mı kızına?
Ben covid olduğumda oğlum da aynen ateşlendi böyle acile gittik kan tahlili yaptılar. Ateş için sadece calpol verdiler.

biz de tüm ev halkı aynı anda hastaydık. Bir an önce atlatın inşallah..

Tahlil yaptılar mı kızına?
Ben covid olduğumda oğlum da aynen ateşlendi böyle acile gittik kan tahlili yaptılar. Ateş için sadece calpol verdiler.

biz de tüm ev halkı aynı anda hastaydık. Bir an önce atlatın inşallah..
Yok ya tahlil falan yapmamışlar fitil calpol ayrıca antibiyotik vermis. Birkaç günde hala inmezse çocuk doktoruna gösterin demişler.
Çok zor ya. Ya bilsem ki o da covid alicam kucağıma ilgilenicem korkumdan yaklaşamıyorum ki.
Bütün gün ağlamasını dinliyorum çocuğun psikolojim bozuldu üzülüyorum artık haline

Gece emerken sıkıntı oluyor mu peki karanlık ya
Koridora çok düşük voltajlı bir şey taktık sensörlü, tavanda. Odanın kapısı açık. Uyandığında kapının önüne çıkıyorum hemen yanıyor. Ben yataktan memeye alana kadar idare ediyor. Ağlar ederseteşefon ekranını kullanıyorum ışık olarak
Seni arıyordur o ya kıyamam. İkiniz de hastaysanız yanına gitmende sakınca var mı?

Ben 3 gündür öğlen kayısı akşam yoğurt veriyorum :KK45: kabak havuç haftaya vericem
Yoğurt bize şuan alerji riskinden yasak, 1 ay sonra ben diyeti bozunca verecekmisiz, en çok vermek istediğim şey. Senin kız şaşırmıştir ne oluyor yaaa ben dut falan yiyordum nereye gitti bunlar diyordur 🙃
Gece emerken sıkıntı oluyor mu peki karanlık ya
Canım bize de Dr karanlık olsun ya da koridoru açacaksınız ordan gelecek demişti, biz dimmer anahtar var onadan aldık ona uygun ampul de aldık, yatarken dışarınin ışığı geliyor zaten, gece alt değişecek emecek diyelim en dusukte açıyoruz gece lambasindan daha kısık oluyor bazen kaka yaptıysa daha güçlü acıyorum işim bitince kisiyorum hemen, ona da bak istersen..birde uyanınca konuşman gerekirse sessiz konuş cok konuşma, bize Dr demişti çok işe yaradı

Yok ya tahlil falan yapmamışlar fitil calpol ayrıca antibiyotik vermis. Birkaç günde hala inmezse çocuk doktoruna gösterin demişler.
Çok zor ya. Ya bilsem ki o da covid alicam kucağıma ilgilenicem korkumdan yaklaşamıyorum ki.
Bütün gün ağlamasını dinliyorum çocuğun psikolojim bozuldu üzülüyorum artık haline
☹ ellerini sabunlasan üzerini degissen 2 3 kat maske taksan alsan biraz olmazmiki acaba ya

☹ ellerini sabunlasan üzerini degissen 2 3 kat maske taksan alsan biraz olmazmiki acaba ya
Bugün üstüme farklı bir şey aldım ellerime eşarp sardım ağzımda maske birazcik kucağıma aldım onda da durmadı deli gibi ağladı.
Sadece benimle alakalı bir şey de değil anlayamıyorum
Kur'an dinlettim bir ara o sıra iyiydi yatakta debelendi biraz falan.
Nadiren iyi oluyorsa çoğunluğunda ağlıyor inleye inleye sanki

Bugün üstüme farklı bir şey aldım ellerime eşarp sardım ağzımda maske birazcik kucağıma aldım onda da durmadı deli gibi ağladı.
Sadece benimle alakalı bir şey de değil anlayamıyorum
Kur'an dinlettim bir ara o sıra iyiydi yatakta debelendi biraz falan.
Nadiren iyi oluyorsa çoğunluğunda ağlıyor inleye inleye sanki
Emzirmek yasak mı, maske takıp emzirin diyorlar ya, belki sakinlesir? Kıyamam ya o da huzursuz oldu demekki, inşallah bi an önce geçer canim

Bebekte uyku gerilemesiyle beraber annede beyin durması diye bir şey gelişiyor olabilir mi acaba ya 🤔 Ben doktorların odasına girip söyledikleri her şeyi unutarak çıkıyorum. Bir de sorgulayan yerlerim de bozulmuş. Aklımda kalan saçma sapan şeyleri "Böyle dememiştir ya böyle saçmalık mı olur?" diye sorgulayamıyorum. Hüüp diye emikliyor kafam süzmeden. Sonra eve gelince "Ne yapsam ki şimdi ya? Doktoru dinlesem mi ki?" diye kalakalıyorum
Ay o bende de var, eşimle gidiyosam hele hiiç dinlemiyorum, hatta dalga geçiyor benimle “ne anladın anlat bakim, dinlemiyosan niye kadının her söylediğine kafa sallıyosun” diyor😂 nasıl olsa o dinliyor, benim kızım aykumu da emikliyor yaaa artık eminin buna🤦🏻‍♀️

Ay o bende de var, eşimle gidiyosam hele hiiç dinlemiyorum, hatta dalga geçiyor benimle “ne anladın anlat bakim, dinlemiyosan niye kadının her söylediğine kafa sallıyosun” diyor😂 nasıl olsa o dinliyor, benim kızım aykumu da emikliyor yaaa artık eminin buna🤦🏻‍♀️
Ben bir beyaz yakalı olarak yazıyorum doktorun orada da ne demiştiniz bir dakika yazamadım falan diyorum 😂

X