Of yine hortladı bu illet yaa. Evlerden uzak. Çok geçmiş olsun canımBen covid oldum kız da evdekilere işkence oluyor iki gündür nedense.
Yanına yaklaşamıyorum neyi var anlamıyorum da o yüzden. Yani benimki uslu kategorisinde değil şuan
Benim doktorum önerdi ama aya ve ek gıda alışma süresince sıralaması varmış yeni başladığımız için öncelikli olanlarınişaretlemiş istersen yarın fotosunu atabilirim işaretlediklerininBende bu organik tahıllı mamayı sorucam doktora, daha iyi uyutuyomus güzel yorumlar okudum
Benim kızın da vardı iki tane , 20. haftalarda gitti . Aynen çok canım sıkılmıştı , çok ağlamıştım falan . Kayboluyor , üzülmeyin :)16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Cok iyi olur cnm ya yoksa ölücem artık uykusuztan öyle böyle geçiyor zaman ama oglumla doğru düzgün ilgilenemiyorumBenim doktorum önerdi ama aya ve ek gıda alışma süresince sıralaması varmış yeni başladığımız için öncelikli olanlarınişaretlemiş istersen yarın fotosunu atabilirim işaretlediklerinin
Ben de çok konuştum diye yine 11 buçukta uyuyup 3 kere de kalktıCok iyi olur cnm ya yoksa ölücem artık uykusuztan öyle böyle geçiyor zaman ama oglumla doğru düzgün ilgilenemiyorum
Kaçta uyandı peki,benim oğlum 10 11 gibi yatıp 6 7 gibi uyanıyor ama o kadar çok kalkıyor ki artık iyice abarttı yarım saatte bi ağlıyor, ne derdi var cozemedim, doktor da ağlayınca meme verme su ver yatir diyo sadeceBen de çok konuştum diye yine 11 buçukta uyuyup 3 kere de kalktı
7 de uyandı . Senin adam kucakçı galiba Yaa , derdi açlık meme falan değilKaçta uyandı peki,benim oğlum 10 11 gibi yatıp 6 7 gibi uyanıyor ama o kadar çok kalkıyor ki artık iyice abarttı yarım saatte bi ağlıyor, ne derdi var cozemedim, doktor da ağlayınca meme verme su ver yatir diyo sadece
Seninki de az uyuyor ya ama yine az kalkmasi iyi, sorma ya gündüz kucaktan inmiyor ki basıyor çığlığı, dediğin gibi gece de kucak istiyor, yanıma da aldım uyur diye ama yok uyumuyor7 de uyandı . Senin adam kucakçı galiba Yaa , derdi açlık meme falan değil
Ben anlatmiyayim kaçarsın burdan4. Aydan mart anneleri grubundan geliyorumkiz biz nolcaz uykusuzluktan aglama krizlerinden insanliktan ciktik. Yolun sonunda ışık var mııı önümüzdeki ay düzelir mii 5 aylıklar bi ses verin bir umuttt
Erkekler daha mızmız oluyorlar sankiSeninki de az uyuyor ya ama yine az kalkmasi iyi, sorma ya gündüz kucaktan inmiyor ki basıyor çığlığı, dediğin gibi gece de kucak istiyor, yanıma da aldım uyur diye ama yok uyumuyor
Ay sorma naz yapıyor hep bana ya, babasi işten gelince bi usluluk geliyor, beni görsün başlıyor ağlamaya hemen, bende fırsattan istafade dinleniyorum yada is yapıyorum babasına veripErkekler daha mızmız oluyorlar sanki
O iyi çok şükür iki gündür biraz huysuz sadece.Geçmiş olsun. Bebiş iyi mi
Sağol canım. İlk gece çok kötüydüm. Ateşim 39.1 gördük duştan çıkmış halimle direkt hastaneye gittik. Şuan rekorum 39.5Ya kiyamam geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsın
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun gofret
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Aşım yoktu yaptırmadım. İlk hastalanmana başladığım günün gecesi çok kötüydüm sabaha kadar uyuyamadım. Ertesi gün sürekli uyudum dinlendim derken git gide toparlanıyorum. Öksürük yok şimdilik çok şükür arada oluyor sadece. Verilen ilaçları kullanıyorum düzenli bir şekilde. İnşallah faydası olur. Çok iştahım yokÇok çok geçmiş olsun acil şifalar versin Allah , nasıl geçiriyorsunuz aşı var mıydı ? Benim öksürüğüme ılık pekmez ve zeytinyağı Limon karışımı tavsiye ettiler o iyi gelmişti , zencefil bal doğal antibiyotik oda iyi gelir , birde bol bol su iç canım inşallah hemen geçer gider , etkisi artık çok azaldı diyorlar
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Bayağı arttı ya. Doktor test yapma gereği bile duymadı.Of yine hortladı bu illet yaa. Evlerden uzak. Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsinBen covid oldum kız da evdekilere işkence oluyor iki gündür nedense.
Yanına yaklaşamıyorum neyi var anlamıyorum da o yüzden. Yani benimki uslu kategorisinde değil şuan
Benimkide memede uyuyor , sallasam bile direniyor memeyi ağzına alınca uyuyor..diş gerçekten etkiliyor sanırım ya bizimde dişten sonra olduYaa biZim de uykular mahvoldu, 1 ay önceye kadar ben uyandırırsam gece uyanıp emen bi bebekti, ne olduysa dişlerden sonra oldu, bazen saat başı, bazen 1 saatte 2 defa uyanıyor. En uzun uyuduğu 2 saatBi de memede uyuyor, herkes yanlış yapıyorsun diyor ama başka türlüsünü beceremiyorum
Beni de etiketleyebilir misin, bizim Dr şehir dışına çıkmış telefonda anlattı öyle bir liste falan yok suan elimdeBenim doktorum önerdi ama aya ve ek gıda alışma süresince sıralaması varmış yeni başladığımız için öncelikli olanlarınişaretlemiş istersen yarın fotosunu atabilirim işaretlediklerinin
Hep böyle kandırıldık hala ne umudu4. Aydan mart anneleri grubundan geliyorumkiz biz nolcaz uykusuzluktan aglama krizlerinden insanliktan ciktik. Yolun sonunda ışık var mııı önümüzdeki ay düzelir mii 5 aylıklar bi ses verin bir umuttt
Bize öyle bir güncelleme gelmedi4. Aydan mart anneleri grubundan geliyorumkiz biz nolcaz uykusuzluktan aglama krizlerinden insanliktan ciktik. Yolun sonunda ışık var mııı önümüzdeki ay düzelir mii 5 aylıklar bi ses verin bir umuttt
Nerede uyumuştuysa orada daha uzun kalamıyor muydunuz? Bari sen dinlenmiş olurdun biraz?Ben anlatmiyayim kaçarsın burdanbenimki başından beri uykusuz bi bebek malesef
O uyutsun mademAy sorma naz yapıyor hep bana ya, babasi işten gelince bi usluluk geliyor, beni görsün başlıyor ağlamaya hemen, bende fırsattan istafade dinleniyorum yada is yapıyorum babasına verip
Daha iyi misin?O iyi çok şükür iki gündür biraz huysuz sadece.
Sağol canım. İlk gece çok kötüydüm. Ateşim 39.1 gördük duştan çıkmış halimle direkt hastaneye gittik. Şuan rekorum 39.5
Çok sağol canım
Çok teşekkür ederim canım
Aşım yoktu yaptırmadım. İlk hastalanmana başladığım günün gecesi çok kötüydüm sabaha kadar uyuyamadım. Ertesi gün sürekli uyudum dinlendim derken git gide toparlanıyorum. Öksürük yok şimdilik çok şükür arada oluyor sadece. Verilen ilaçları kullanıyorum düzenli bir şekilde. İnşallah faydası olur. Çok iştahım yok
Sağol canım
Bayağı arttı ya. Doktor test yapma gereği bile duymadı.
çok geçmiş olsun canımBen covid oldum kız da evdekilere işkence oluyor iki gündür nedense.
Aha aynı ben. Oturtamıyorum ve annemden azar yiyorumBebeğinizi destekli nasıl oturtuyorsunuz , oturtuyorum öne gelip ayaklarıyla oynuyor, üzerine yastık koydum oyuncak koydum yastığı ağzına almak için öne gidiyor, hiç bir şey bulamazsa yanındaki yastıklarla oynamaya başlıyor 1 2 dk anca oturur şekilde duruyoruz sürekli hareket,kalkmak istiyor zaten surekli gezinti halindeyiz, nasıl alıştıracagim bilemedim , annemde sürekli telefonda , çocuğu oturt grip olmasaydım gelir şimdiye kendi başına oturturdum çocuğu diyor sanki çocuğa kötülük yapıyormuşum gibi hissetmeye başladım
Ne yapacağuk pekiAha aynı ben. Oturtamıyorum ve annemden azar yiyorum