4'ten beri bir tane 1,5 saat, bir tane yarım saat, bir tane 10 dakikalık uykusu var. Eşim ofise gitti. Evde emmeye ve uyumaya karşı, dünya tatlsı bir jojukla tek başımayım. Gelsene BurcuKızlar bu aralar çok sessiz grup hayırdır inşallah yoksa bebekleriniz cok mu uslu
Kabağı iyi haşlayın, cam rendede rendeleyin çatalla ezin içine de hasladiginiz sudan katıp biraz civiltin, çok su gibi değil ama tam püre de değil.ilk verdiğimde öyle yaptım yedi kızım.meyveleri direk cam rendede geçirip verebilirsiniz ama dikkat edin öyle putur kalırsa ezin , Dr bana başlangıçta pütürsüz püre gibi olacak dedi, su gibi akmayacak katı da olmayacak dedi , sulu şeftali ve kayısı cam rendede tam o kıvamda oluyor aslındaSu gibi olmuyor ya yine de yutabiliyor mu bebiş benimki dün kabağın sadece suyunu kaşıkla yutabildi de
Ben covid oldum kız da evdekilere işkence oluyor iki gündür nedense.Kızlar bu aralar çok sessiz grup hayırdır inşallah yoksa bebekleriniz cok mu uslu
Geçmiş olsun. Bebiş iyi miBen covid oldum kız da evdekilere işkence oluyor iki gündür nedense.
Yanına yaklaşamıyorum neyi var anlamıyorum da o yüzden. Yani benimki uslu kategorisinde değil şuan
Yaa hadi gelelim bizimkiler birbirlerine annelerimizi nasıl daha cok üzeriz diye taktik verirler4'ten beri bir tane 1,5 saat, bir tane yarım saat, bir tane 10 dakikalık uykusu var. Eşim ofise gitti. Evde emmeye ve uyumaya karşı, dünya tatlsı bir jojukla tek başımayım. Gelsene Burcu
Ya kiyamam geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsınBen covid oldum kız da evdekilere işkence oluyor iki gündür nedense.
Yanına yaklaşamıyorum neyi var anlamıyorum da o yüzden. Yani benimki uslu kategorisinde değil şuan
Üzmek değil de yormak. Kesin yaparlar bunuYaa hadi gelelim bizimkiler birbirlerine annelerimizi nasıl daha cok üzeriz diye taktik verirler
Suyu çıkıp minik minik de posası oluyor , onları kaşıkla bölüp veriyorum yutuyor .Su gibi olmuyor ya yine de yutabiliyor mu bebiş benimki dün kabağın sadece suyunu kaşıkla yutabildi de
Benim kız az biraz değiştiyse yakındır seninki de düzelicek , az sabırAy ne güzel maşallah cnm, benim paşa da memlekette ıyi uyudu eskiye göre aha dedim düzeliyor heralde meğer havasındanmis
Çok geçmiş olsun gofretBen covid oldum kız da evdekilere işkence oluyor iki gündür nedense.
Ay süpersin, ekran resmi aldım hemen çok teşekkür ederimArkadaşlar bu da benim doktorumun verdiği liste bunun üzerinden detaylı da anlattı ve çeşitlendirdi yiyeceği şeyleri . Yine atarım ilave oldukça
Eki Görüntüle 3099352
Çok geçmiş olsun,nasılsın? Hafif geciyordur umarım.Ben covid oldum kız da evdekilere işkence oluyor iki gündür nedense.
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar versin Allah , nasıl geçiriyorsunuz aşı var mıydı ? Benim öksürüğüme ılık pekmez ve zeytinyağı Limon karışımı tavsiye ettiler o iyi gelmişti , zencefil bal doğal antibiyotik oda iyi gelir , birde bol bol su iç canım inşallah hemen geçer gider , etkisi artık çok azaldı diyorlarBen covid oldum kız da evdekilere işkence oluyor iki gündür nedense.
Bir yoğurt uzmanı olarak N NealYoğurdu çok güzel oluyor dediğim Sek süt buydu ama fiyatı Allahuekber Dağı seviyesine çıkmış. Düz Sek pastörize alabilirsiniz. Onunki de güzel. Cam da olur karton kutu da olur. İkisi de pastörize. Uht olanla olmaz tabii. Sütaş eh. İçim'inki kötü oluyor. Onu tavsiye etmem
Eki Görüntüle 3099509
Rica ederimAy süpersin, ekran resmi aldım hemen çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun,nasılsın? Hafif geciyordur umarım.
Muz bi kilo yerim rahatÇok aksiyonlu geceleriniz var , çekin de izleyek
Bazılarını da sevmesinler yahu , yaş 36 muzu ben de sevemedim gitti
Çok geçmiş olsunBen covid oldum kız da evdekilere işkence oluyor iki gündür nedense.
Maşallah de. Weck kavanozlarımla ustalık eserlerim gelecek. Çok yakında...
Ben de dokunmayacağını bilsem yerim. Sizin bahçede kesin ondan da vardır. Limonları paketlerken muz da koysana bizeMuz bi kilo yerim rahat
Evet Yaa hani limonlarMaşallah de. Weck kavanozlarımla ustalık eserlerim gelecek. Çok yakında...
Ben de dokunmayacağını bilsem yerim. Sizin bahçede kesin ondan da vardır. Limonları paketlerken muz da koysana bize
Yaa öyle mi dersin inşallah cnm, memlekette 2 saatte bi uyandı emdi yine yattı aman dedim ne güzelmis 2 saat uyumak bide gecede bi kac defa kalkarsa nasıl mutlu olurum kim bilirSuyu çıkıp minik minik de posası oluyor , onları kaşıkla bölüp veriyorum yutuyor .
Benim kız az biraz değiştiyse yakındır seninki de düzelicek , az sabır
Çok geçmiş olsun gofret
Bende bu organik tahıllı mamayı sorucam doktora, daha iyi uyutuyomus güzel yorumlar okudumRica ederimyalnız şunu ilave edeyim hemen günde 2 öğün dedi tadımlıklar en fazla 3 tatlı kaşığı olacak dedi bebek istese bile dedi . Mesela 3 gün öğlen yoğurt - akşama kabaklı çorba
Sonraki 3 gün Tek bir çeşit meyve rendesi - akşama mevsim sebzesi karışımı çorba sonra ki 3 gün Farklı meyve akşamı organik tahıllı hipp mama demiş
Yaa biZim de uykular mahvoldu, 1 ay önceye kadar ben uyandırırsam gece uyanıp emen bi bebekti, ne olduysa dişlerden sonra oldu, bazen saat başı, bazen 1 saatte 2 defa uyanıyor. En uzun uyuduğu 2 saatHani bebisler büyüdükçe daha rahat olacaklardı ya kim uyduruyor bunları bana söyleyingece güzelce uyuyan bebegim yarım saate bir saate en geç iki saate uyanır oldu, zaten zor uyuyor , neden çünkü iki minik dişimiz var, neden çünkü sağa dönüp uyumak istiyor sırtı açılıyor annesi örtüyor bu arada uyanıyor anne alıyor emziriyor orda uyuyor ama terliyor göl oluyor anne üzerini değişiyor bebek uyanıyor tekrar emmek istiyor yine uyuyor ama emerken çiş yapıyor anne bu kez onu değiştiriyor bebek yine kıpraşiyor ama uyuyor , sonra dişi kaşınıyor mu ağrıyor mu bilemediğim sebeple yine aynı döngü başa sarıyor, sonuç annenin göz kapağı davul gibi sis iki tane de arpacigi var . Bu emerken terleme ne zaman bitecek