2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Öyle yaptım zaten cnm arada kaynadı muzlatek muz sevemedi, bugün şeftali vericem yemezse onu da yoğurtla vericem
Seftaliye benim kız bayıldı , sever annesiiii. Bizim Dr yemek istemediği şeyleri zorlama , birkaç gün geçince tekrar ver dedi , önce ayrı ayrı ver dedi sonra ayrı ayrı tattiklarini karistirabilirsin dedi

Hani bebisler büyüdükçe daha rahat olacaklardı ya kim uyduruyor bunları bana söyleyin gece güzelce uyuyan bebegim yarım saate bir saate en geç iki saate uyanır oldu, zaten zor uyuyor , neden çünkü iki minik dişimiz var, neden çünkü sağa dönüp uyumak istiyor sırtı açılıyor annesi örtüyor bu arada uyanıyor anne alıyor emziriyor orda uyuyor ama terliyor göl oluyor anne üzerini değişiyor bebek uyanıyor tekrar emmek istiyor yine uyuyor ama emerken çiş yapıyor anne bu kez onu değiştiriyor bebek yine kıpraşiyor ama uyuyor , sonra dişi kaşınıyor mu ağrıyor mu bilemediğim sebeple yine aynı döngü başa sarıyor, sonuç annenin göz kapağı davul gibi sis iki tane de arpacigi var . Bu emerken terleme ne zaman bitecek

Şifa olsun küçük adama. Alıştıkça tek tek de yer bence o. Ben inanıyorum
İnşallah cnm ya bakalım emme sıklığı da azalırsa iyi olur, belki alışır daha az emmeye

Seftaliye benim kız bayıldı , sever annesiiii. Bizim Dr yemek istemediği şeyleri zorlama , birkaç gün geçince tekrar ver dedi , önce ayrı ayrı ver dedi sonra ayrı ayrı tattiklarini karistirabilirsin dedi
Yaa o zamam şeftaliden sonra bi meyveyi daha tattirinca mu vereyim napçak bakalım

Çok aksiyonlu geceleriniz var , çekin de izleyek
Yaa o zamam şeftaliden sonra bi meyveyi daha tattirinca mu vereyim napçak bakalım
Bazılarını da sevmesinler yahu , yaş 36 muzu ben de sevemedim gitti

Bize gel misafirimiz ol, canlı izlersin, gece beraber kalkar hurma incir kuruyemis falan yeriz hem , ya da benim kız senin kızı da uyandırır nöbetleşe bakariz belki bi araya gelince memelerimizde yeter ne hale getirdik bunları çektiklerine bak diyip düzelirler
Çok aksiyonlu geceleriniz var , çekin de izleyek

Bazılarını da sevmesinler yahu , yaş 36 muzu ben de sevemedim gitti

Bı gün sen bı gün ben emzirelim he , memeler dinlensin

Kızlar merhaba.. hepinize Allah bebişlerinizi sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin insallah Bebişim 5 aylık oldu sütümüz yetiyor mama yok doktorumuz 6 aylık oluncaya kadar tadım denemeleri yapalım dedi günlük sadece 1 kaşık dedi detaylı birşey söylemedi bende tecrübesizim çok arada kaldım araştırmama rağmen. Ama bugün mevsim sebzesi olduğu için kabak haşladım çatalla ezip azcık sütümden bi çay kaşığı da zeytinyağı ekledim vereyim dedim pütürleri haliyle geri itti yutamadı ama 1 kaşık kadar karışımın suyunu içti doktor 1 hafta aynı şeyi vericen demişti aynı şeyi yarın tekrar hazırlamayı düşünüyorum. Sizce doğru mu yapıyorum ve pütürleri yutamadı sadece suyunu içti bu kafama takıldı böyle mi olması gerekiyor zamanla onu da mı yiyebilecek nasıl olucak bana yardımcı olun lütfen gerçekten stres oldum nasıl ilerleyeceğimi tam olarak bilemiyorum

Bana şuan şeftali , kayısı , yoğurt ver 6.ay bitince sebzeleri suyuyla ve çatalla ezerek ver dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…