Hadi gözün aydııın. Çok sevindim. Afiyetle yiyinAy kızlar benim yoğurt tutmuşsulu gibiydi annem sar 2 3 saat daha dursun sonra dolaba koy dedi, akşam üzeri baktım tutmuş tadı da iyi
Sağol cnm siz Başladınız mı tadimlaraHadi gözün aydııın. Çok sevindim. Afiyetle yiyin
Yok bizim doktor 6. ay kontrolünde söyleyecekmiş, öyle başlayacağız. Kontrol de daha 29 temmuz'daSağol cnm siz Başladınız mı tadimlara
Hangi tarifle yaptın eline sağlıkAy kızlar benim yoğurt tutmuşsulu gibiydi annem sar 2 3 saat daha dursun sonra dolaba koy dedi, akşam üzeri baktım tutmuş tadı da iyi
Valla teyzem verdi tarifi, sütü kaynattim, küçük kavanozlara döktüm, nete baktım sıcaklık ayari için 7 ye kadar sayın küçük parmağınızı içinde durabilcek kadar sicak olmalı diyodu, öyle yaptım, Tatli kaşığıyla yarım kasık koydum içine kavanozun, cok az karıştırdım, kapatmadım kavanozlari kapağını da, ama biraz sulu olmuş kıvamı tadı güzel, 4 saat geçince kavanoz kapaklarını kapatıp biraz sardım 3 saat falan da öyle durdu sonra dolaba aldımHangi tarifle yaptın eline sağlık
Dolaba koyarken bir kaç saat kapağı açık kalırsa ya da bir gün daha da katı olur kuzum :)Valla teyzem verdi tarifi, sütü kaynattim, küçük kavanozlara döktüm, nete baktım sıcaklık ayari için 7 ye kadar sayın küçük parmağınızı içinde durabilcek kadar sicak olmalı diyodu, öyle yaptım, Tatli kaşığıyla yarım kasık koydum içine kavanozun, cok az karıştırdım, kapatmadım kavanozlari kapağını da, ama biraz sulu olmuş kıvamı tadı güzel, 4 saat geçince kavanoz kapaklarını kapatıp biraz sardım 3 saat falan da öyle durdu sonra dolaba aldım
Bebişe verdin mi?Valla teyzem verdi tarifi, sütü kaynattim, küçük kavanozlara döktüm, nete baktım sıcaklık ayari için 7 ye kadar sayın küçük parmağınızı içinde durabilcek kadar sicak olmalı diyodu, öyle yaptım, Tatli kaşığıyla yarım kasık koydum içine kavanozun, cok az karıştırdım, kapatmadım kavanozlari kapağını da, ama biraz sulu olmuş kıvamı tadı güzel, 4 saat geçince kavanoz kapaklarını kapatıp biraz sardım 3 saat falan da öyle durdu sonra dolaba aldım
Yaa onu da deniyeyim cnm sağolDolaba koyarken bir kaç saat kapağı açık kalırsa ya da bir gün daha da katı olur kuzum :)
Evet sevdi cok şükür zaten şimdiye kadar verdiklerimden bi yoğurt sevdi, muz verdim yemedi ya bi çocuk niye muz sevmez anlamadım bide azcık kabak yedi o kadarBebişe verdin mi?
Ben tencerede 12 saat kısık ateşte kaynattım iliği falan çıktı gayet güzel oldu uzunca süre kaynadığı için büyük bir tencereden küçük bir tencere olacak kadar kemik suyu çıktı 48 saat falan kaynatanlarda varmış o zaman tam jole kıvamına geliyor diyenler var. Küçük buz kalıbı şeklinde poşetler var sonra onlara doldurdum buzluğa attım daha erken ama kurban bayramı gelmişken kemiği değerlendireyim dedim. Bu arada suyuna 3 4 diş sarımsakta attımYoğurttan falan konuşulmusken bende kemik suyunu nasil yapacağımızı sorayim, daha erken ama bilmek için soruyorum, internette düdüklüde saatlerce kaynatin diyen de var tencerede az kaynatanda, hangisi olmaliki
Teşekkür ederim bende o kemikleri değerlendirmek istiyorum hemde hazır dursun, ağzı kapalı kaynayacak değil miBen tencerede 12 saat kısık ateşte kaynattım iliği falan çıktı gayet güzel oldu uzunca süre kaynadığı için büyük bir tencereden küçük bir tencere olacak kadar kemik suyu çıktı 48 saat falan kaynatanlarda varmış o zaman tam jole kıvamına geliyor diyenler var. Küçük buz kalıbı şeklinde poşetler var sonra onlara doldurdum buzluğa attım daha erken ama kurban bayramı gelmişken kemiği değerlendireyim dedim. Bu arada suyuna 3 4 diş sarımsakta attım
Alışacaktır sen azar azar tekrar dene. Üç gün mü deniyorsun hepsini? Biz hala 29 temmuz'daki kontrolü bekliyoruz. Doktor altı ay bitince başlayacağız dediEvet sevdi cok şükür zaten şimdiye kadar verdiklerimden bi yoğurt sevdi, muz verdim yemedi ya bi çocuk niye muz sevmez anlamadım bide azcık kabak yedi o kadar
Evet canım ağzı kapalı kaynayacakTeşekkür ederim bende o kemikleri değerlendirmek istiyorum hemde hazır dursun, ağzı kapalı kaynayacak değil mi
Aynen cnm 3 gün deniyorum ama yoğurdu veriyorum hemen hemen her gün seviyor diyeAlışacaktır sen azar azar tekrar dene. Üç gün mü deniyorsun hepsini? Biz hala 29 temmuz'daki kontrolü bekliyoruz. Doktor altı ay bitince başlayacağız dedi
Tamam teşekkür ediyorum bende kaynatayimEvet canım ağzı kapalı kaynayacak
Oh yarasın. Muzu yoğurtla vermeyi denesen yer mi acabaAynen cnm 3 gün deniyorum ama yoğurdu veriyorum hemen hemen her gün seviyor diye
Rica ederim şifa olsun lop lop et olsun bebişlereTamam teşekkür ediyorum bende kaynatayim
Öyle yaptım zaten cnm arada kaynadı muzlaOh yarasın. Muzu yoğurtla vermeyi denesen yer mi acaba