2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hangi tarifle yaptın eline sağlık
Valla teyzem verdi tarifi, sütü kaynattim, küçük kavanozlara döktüm, nete baktım sıcaklık ayari için 7 ye kadar sayın küçük parmağınızı içinde durabilcek kadar sicak olmalı diyodu, öyle yaptım, Tatli kaşığıyla yarım kasık koydum içine kavanozun, cok az karıştırdım, kapatmadım kavanozlari kapağını da, ama biraz sulu olmuş kıvamı tadı güzel, 4 saat geçince kavanoz kapaklarını kapatıp biraz sardım 3 saat falan da öyle durdu sonra dolaba aldım

Dolaba koyarken bir kaç saat kapağı açık kalırsa ya da bir gün daha da katı olur kuzum :)

Bebişe verdin mi?

Bebişe verdin mi?
Evet sevdi cok şükür zaten şimdiye kadar verdiklerimden bi yoğurt sevdi, muz verdim yemedi ya bi çocuk niye muz sevmez anlamadım bide azcık kabak yedi o kadar

Yoğurttan falan konuşulmusken bende kemik suyunu nasil yapacağımızı sorayim, daha erken ama bilmek için soruyorum, internette düdüklüde saatlerce kaynatin diyen de var tencerede az kaynatanda, hangisi olmaliki

Yoğurttan falan konuşulmusken bende kemik suyunu nasil yapacağımızı sorayim, daha erken ama bilmek için soruyorum, internette düdüklüde saatlerce kaynatin diyen de var tencerede az kaynatanda, hangisi olmaliki
Ben tencerede 12 saat kısık ateşte kaynattım iliği falan çıktı gayet güzel oldu uzunca süre kaynadığı için büyük bir tencereden küçük bir tencere olacak kadar kemik suyu çıktı 48 saat falan kaynatanlarda varmış o zaman tam jole kıvamına geliyor diyenler var. Küçük buz kalıbı şeklinde poşetler var sonra onlara doldurdum buzluğa attım daha erken ama kurban bayramı gelmişken kemiği değerlendireyim dedim. Bu arada suyuna 3 4 diş sarımsakta attım

Teşekkür ederim bende o kemikleri değerlendirmek istiyorum hemde hazır dursun, ağzı kapalı kaynayacak değil mi

Evet sevdi cok şükür zaten şimdiye kadar verdiklerimden bi yoğurt sevdi, muz verdim yemedi ya bi çocuk niye muz sevmez anlamadım bide azcık kabak yedi o kadar
Alışacaktır sen azar azar tekrar dene. Üç gün mü deniyorsun hepsini? Biz hala 29 temmuz'daki kontrolü bekliyoruz. Doktor altı ay bitince başlayacağız dedi

Alışacaktır sen azar azar tekrar dene. Üç gün mü deniyorsun hepsini? Biz hala 29 temmuz'daki kontrolü bekliyoruz. Doktor altı ay bitince başlayacağız dedi
Aynen cnm 3 gün deniyorum ama yoğurdu veriyorum hemen hemen her gün seviyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…