2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hesabıma aldığım don ellerinde olmadığı için 20 YTL yüklemişler , kod yolladılar . Lazım olan var mı , başkası kullanabiliyor mu ? Ebebek

Taaam bekliyoz ağustosta gel
Ama sokak köpekleri çete gibi musallat olmuş sahillere diyorlar 🤔🤔
Olur kuru pasta aldiydim iyi gider 😋

Yok yav ben lokositi yuksek gorunce enfeksiyon mu var acaba dedim, idrar temiz dedi doktor hanim. kan degerleri covid gibi bi tablo olusturmus yuksek ihtimalle oyledir falan filan dedi
Tamam siz şimdi toplanıp parka gelin

Hadi ya. Neyse ki yükselmedi ateş. İnşallah böyle azalarak düzelir bir an önce 🙏
Bende öyle düşündüm canım tatsız olduğu için cazip gelmiyor bebişlere ek gıdaya geçince biberonla denicem kaşıkla vermiştim çünkü diliyle itiyordu
Doktorunuz ver demediyse bekle zaten acelesi yok. Daha küçükmüş

Selam kizlar, sabahtan sayfayi actim. Birini okuyorum, bi sayfa daha yaziyonuz. Birini daha okuyorum bakiyorum bi tane daha yazilmis 😅 anca bu saatte yetisebildim.

Benim minnakta idrar enf yokmus, buyuk ihtimalle covid dedi doktor. Hafif atesle devam ediyoruz bakalim. İnsallah cabuk atlatiriz 🙏
Geçmiş olsun çabucak geçer inşallah bebekler hasta olmasın ya yavrular dertlerinide anlatamıyor rabbim acil şifalar versin 🤲

Bende öyle düşündüm canım tatsız olduğu için cazip gelmiyor bebişlere ek gıdaya geçince biberonla denicem kaşıkla vermiştim çünkü diliyle itiyordu
Aslinda tatsiz diye ittirmiyo. Emmek icin ittiriyo cunku tek bildigi emmek onu da dilini ittirerek yapiyor. Ne verirsen ver bu sekilde yapacaktir buyuk ihtimalle

Hadi ya. Neyse ki yükselmedi ateş. İnşallah böyle azalarak düzelir bir an önce 🙏

Birşey olmaz ben yanımda mama götürüyorum hep , bana saldırmazlar , şimdiye kadar hiç bir köpek saldırmadı bana , iyi yaklaşmak lazım

İnsallah canim, calpol veya fitil kullan yukselirse dedi. İnsallah yuselmez ama gece veririm ya ustunu ortunce yukselirse diye korkarim yani

Bizim buralar çok sıcak oluyor birde büyüklerin baskısına dayanamayıp verdim açıkçası doktor mamada su memede su zaten ekstra suya ihtiyaçları yok dedi gelde bunu büyüklere anlat 🙄

Birşey olmaz ben yanımda mama götürüyorum hep , bana saldırmazlar , şimdiye kadar hiç bir köpek saldırmadı bana , iyi yaklaşmak lazım
Ben korkarım. Bir kere lisedeyken okula giderken 3-5-7 köpek üstüme üstüme gelmişti. Park halindeki bir arabanın üstüne çıkmıştım. Eşim benden daha çok korkar. Tşk. Senin kız bizi korursa gelelim

Bizim buralar çok sıcak oluyor birde büyüklerin baskısına dayanamayıp verdim açıkçası doktor mamada su memede su zaten ekstra suya ihtiyaçları yok dedi gelde bunu büyüklere anlat 🙄
Boş ver sen başkalarını. Doktor bana ver dediği halde ben erken diye düşünüp korkmuştum. Söylediğinden epey sonra vermeye başladım. Hala az az veriyorum

Ben saatlerce parkta kaldım bugün. Kabul günüydü. Bizim bütün aile parka geldi. Sonuç olarak biraz da o mıncıklasın biraz da bu derken uyuyamadı :KK43:

Peki çocuk çok oturur gibi olmuyor mu bunda? Omurgaya çok ağırlık bindirmiş oluyor muyuz? Sanki yığılıyor içinde. Bugün daha uzun denedim. Birlikte 9-10 parça çamaşır katlayabildik. Evin içinde 1-2 tur attık. Çocık seviyor gibi de ben tırsıyorum
iyice sıkı sardın di mi kendine. sardıysan eşit dagılıyo agırlık yığılma yok

Benim adam da abime gidelim diye tutturup duruyor . Bir oğlu var 3 yaşında saniye yerinde durmaz , vuruyo falan onlara . Benim kızı isteyip duruyor kucağına , zırlıyo falan . Karşılaşıcaz bir yerlerde diye aklım çıkıcak .
Aynı benim görümcemin oğlu, tam bi canavar ya, bayramda görüştüğümuzde alcam Ömeri diye tutturdu, aldı gezdirdi görümcem alttan destek oldu ama ödüm koptu ya, geçen akşam gelmeden eşime dedim asla kucgaina vermicem bu kez haberin olsun dedim, Allah tan oğlumun uykusu geldi de götürdum odaya, alamadı kucağına

X