2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok onu da anlamam belki. Sen zahmet etme. Deniz ne zaman ısınır oralarda? Isınır mı? Ben geçen sene Sarımsaklı'da donma tehlikesi geçirdim. Zangır zangır titreyerek denize girmek istemiyorum ama çocukla uzağa gidemeyiz. Napalım?

Biz dedin kullandık dedin. Yani yalan mı söyledin? Kamuoyunu yanlış mı bilgilendirdin? Belki ablan başka bir şey aldı, kullandı. Nereden bilelim? O da üye olsun, gelsin kendisi yazsın. Alalh bilir belki senin ablan bile yokmuştur. Fake'lerin ablası olabiliyor mu?

Kimin burnunun içi? Ben Nazalnem sürüyordum, iyi geliyordu ama emzirirken şey yapmayın yazıyor üstünde :/
Isınmıştır Yaa , normalde Haziran bitsin ben daha durmam . Şimdi ağustosu beklicem , hem kız biraz daha büyüsün hem de verebilirsem az kilo vereyim . Veremezsem koşa koşa girip çıkarım , çılgın pozlar veremem :skandal:

Tünaydin herkese.su sıralar memeler herkeste aynı sanırım.ucunu tutup çekiştirip sündürüyor benimki .Ben ilk aylar germeyin denedim.en son bissuru para verip mumys natural falan aldım.oyle duruyor.eşim bana soruyor başka bi yere kullansan mi diye 🤣🤣. Sabah kahvaltıda kızım ben babamla evleneceğim dedi.niye diye sorduk.cok güzel cocuk bakıyormuş ondan.şaka gibi dimi sen emzir b.kunu temuzke uyut gezdir dolaştır ama babam cocuk bakıyor desin büyüttüğün.Ahh ahh nerelere gidem ben🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

Isınmıştır Yaa , normalde Haziran bitsin ben daha durmam . Şimdi ağustosu beklicem , hem kız biraz daha büyüsün hem de verebilirsem az kilo vereyim . Veremezsem koşa koşa girip çıkarım , çılgın pozlar veremem :skandal:
Ağustoslarda hala sıcak olacak mı? Emin miyiz? Ben çok üşüyen bir insanım, bebeğim de çok bebek yani, ona göre. Gelelim mi kesin?

Belli bir uyku saati yok. O yüzden kimseye şu saatte gelin diyemiyorum. Bir de çok kalabalığız kendi içimizde. O kadar insanın rahatça görebileceği yer ancak park oluyor. Oraya da uyuması için gidiyoruz. İşler karışıyor. Öpme konusuna gelince, o da öpsün hadi tamam bu da öpsün derken çocuğu bir ordu insan öpmüş oluyor. Ablamlar çok gezici. Girip çıkmadıkları delik yok. Haliyle çocuklar sürekli hasta. İstemiyorum yani biz zaten her hafta hastanedeyiz gibi bir şey. Daha bu hafta 5. ay kontrolü vardı çocuk doktorunda. Geçen hafta göz. Yarın yine gidiyoruz. Hem metabolizma hem gastro randevusu var. Bir de arada çocuğu hasta etmeyelim diyorum
Ben de öyle diyorum da dinletemiyorum , önceden anlayışlıydı, ilk zamanlar. Tabi canım kırklı bebek öpmeyix falan diyodu. Şimdi büyüdü bu kocaman bebek oldu deyip öpüyor. Çocuklar her hafta hasta zaten, Allah korusun ne deyim, inşallah bişey olmaz yavruma

Merhaba kızlar 22 şubatta doğum yaptım bende sayfanızı takip ediyorum hep bi sorum olacaktı bu oioi meyve sebze emziğimden alanınız oldu mu acaba ben aldımda baya sert açılması zorla açıyorum sizinkide öyle mi yoksa benimki mi sorunlu
Soruna soruyla yanıt vereyim, meyve sebze vermeye başlayacak mısın, meme mi emiyor sadece. Ben de 23 şubat doğum yaptım

Tünaydin herkese.su sıralar memeler herkeste aynı sanırım.ucunu tutup çekiştirip sündürüyor benimki .Ben ilk aylar germeyin denedim.en son bissuru para verip mumys natural falan aldım.oyle duruyor.eşim bana soruyor başka bi yere kullansan mi diye 🤣🤣. Sabah kahvaltıda kızım ben babamla evleneceğim dedi.niye diye sorduk.cok güzel cocuk bakıyormuş ondan.şaka gibi dimi sen emzir b.kunu temuzke uyut gezdir dolaştır ama babam cocuk bakıyor desin büyüttüğün.Ahh ahh nerelere gidem ben🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️
O mumys e ben açıp açıp baktım baya bi süre ama tuttum kendimi almadım , hepsi palavra sanki .

Babalar her yaşlarında daha kıymetli , benim kız babasını görünce çıldırıyor . Anaları tınlayan yok .

Sandövöç kemirirken bir yandan da dün kocamın pazardan aldığı ve limonun mutfağın her yanına saçtığı ayıklanmayı bekleyen bezelyelere bakıyorum :KK57:
Ben de geçen gün barbunya almıştım, sanki ayıklayabilecem, ayıklasam pişirenilecem gibi. Bir köşede ööylece kalakaldı, emzirirken izledim poşeti bi kaç gün. Bugün bi baktım küflenmiş sulanmış filizlenmiş😏daha dayanıklı yapmıyolar şunları, 2 gün daha beklese yapacaktım oysa

Ben de geçen gün barbunya almıştım, sanki ayıklayabilecem, ayıklasam pişirenilecem gibi. Bir köşede ööylece kalakaldı, emzirirken izledim poşeti bi kaç gün. Bugün bi baktım küflenmiş sulanmış filizlenmiş😏daha dayanıklı yapmıyolar şunları, 2 gün daha beklese yapacaktım oysa
Yaa yazık olmuş çok severim barbunyayı :KK43:
Valla babası gelsin şimdi akşam temizleticem , riske atamam bezelyelerimi :dondurma:

Ben de öyle diyorum da dinletemiyorum , önceden anlayışlıydı, ilk zamanlar. Tabi canım kırklı bebek öpmeyix falan diyodu. Şimdi büyüdü bu kocaman bebek oldu deyip öpüyor. Çocuklar her hafta hasta zaten, Allah korusun ne deyim, inşallah bişey olmaz yavruma
Amin inşallah
O mumys e ben açıp açıp baktım baya bi süre ama tuttum kendimi almadım , hepsi palavra sanki .

Babalar her yaşlarında daha kıymetli , benim kız babasını görünce çıldırıyor . Anaları tınlayan yok .
Allah Mumsy Natural'dan beni korudu. Az daha onu da alacaktım 🤦🏻‍♀️

Bilemedin dört, bilemedin altı gün

Soruna soruyla yanıt vereyim, meyve sebze vermeye başlayacak mısın, meme mi emiyor sadece. Ben de 23 şubat doğum yaptım
Emzik gelince deneme amaçlı kiraz koyup verdim maksat tadımlık bi baksın istedim doktor daha erken dedi o yüzden 5 ay dolunca tattırmaya başlamak istiyorum damak zevki oluşsun hemde neye alerjisi var yok onu öğreneyim istiyorum.Meme artı mama devam ediyorum doğduğu günden beri. Bu arada suyuda denedim havalar çok sıcak diye onuda kabul etmedi açıkçası işime geldi bu durum 😀

Hani yola çıkmıştın , kandırdın mı bizi . Kızım en güzel elbisesini giyip , eteklerini ağzına sokmadan bekliyordu :işsiz:
Ayy beklesin beklesin 1-2 ay içinde oradayım
Bak benim kıza, biberonu babası verdiği için reddetti almadı bi daha töbebillah, kafayı kullandı, çünkü beyin bedava
Niye böyle çıktı bunlar yav 🤔
Emzik gelince deneme amaçlı kiraz koyup verdim maksat tadımlık bi baksın istedim doktor daha erken dedi o yüzden 5 ay dolunca tattırmaya başlamak istiyorum damak zevki oluşsun hemde neye alerjisi var yok onu öğreneyim istiyorum.Meme artı mama devam ediyorum doğduğu günden beri. Bu arada suyuda denedim havalar çok sıcak diye onuda kabul etmedi açıkçası işime geldi bu durum 😀
Suda tat yok ve çok akışkan. O yüzden ilk başta bir itiyorlar galiba. Bizimkinin alışması birkaç günü buldu

Selam kizlar, sabahtan sayfayi actim. Birini okuyorum, bi sayfa daha yaziyonuz. Birini daha okuyorum bakiyorum bi tane daha yazilmis 😅 anca bu saatte yetisebildim.

Benim minnakta idrar enf yokmus, buyuk ihtimalle covid dedi doktor. Hafif atesle devam ediyoruz bakalim. İnsallah cabuk atlatiriz 🙏
Ayaküstü lafladık biraz, o kadar 🤓 Çay koyuyorum, gel ☕☕☕☕☕☕

Allah Allah o nasıl oluyormuş ya covid idrara da mı yansıyor 🤔 Calpol mü verdi?

Amin inşallah

Allah Mumsy Natural'dan beni korudu. Az daha onu da alacaktım 🤦🏻‍♀️
Mememe amma para harcadım ben de heee
Benim kız şap şap şap nebçim içiyor suyu

Suda tat yok ve çok akışkan. O yüzden ilk başta bir itiyorlar galiba. Bizimkinin alışması birkaç günü buldu
Taaam bekliyoz ağustosta gel
Selam kizlar, sabahtan sayfayi actim. Birini okuyorum, bi sayfa daha yaziyonuz. Birini daha okuyorum bakiyorum bi tane daha yazilmis 😅 anca bu saatte yetisebildim.

Benim minnakta idrar enf yokmus, buyuk ihtimalle covid dedi doktor. Hafif atesle devam ediyoruz bakalim. İnsallah cabuk atlatiriz 🙏
Bebeye virüs mü bulaşmış , nasıl olmuş o Yaa

Ayaküstü lafladık biraz, o kadar 🤓 Çay koyuyorum, gel ☕☕☕☕☕☕

Allah Allah o nasıl oluyormuş ya covid idrara da mı yansıyor 🤔 Calpol mü verdi?

Olur kuru pasta aldiydim iyi gider 😋

Yok yav ben lokositi yuksek gorunce enfeksiyon mu var acaba dedim, idrar temiz dedi doktor hanim. kan degerleri covid gibi bi tablo olusturmus yuksek ihtimalle oyledir falan filan dedi

Bende öyle düşündüm canım tatsız olduğu için cazip gelmiyor bebişlere ek gıdaya geçince biberonla denicem kaşıkla vermiştim çünkü diliyle itiyordu

X