2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hafazanallah. Her güne bir şükür

Biz zengin olduğumuz için sorun olmaz. Tüplü dalış usulü çocuk yapmışım. Lactamil kim köpek ya. Senin kocan gibi gidip 7 (YEDİ) paket alayım mı? Alnıma da "Südüm yedmiyor" yazarım. Kimse kınamaz

Bestlak damla ve Lactamil (sütlü içecekmiş bu) İkisini de bana verdi sütü artırmak ve besleyici yapmak için

Bizim çok benzermiş ya. Beni niye o ka panikletti bu adam. Gidem de kapısına dayanam
Bilmem neden oyle düşündü.alerji şüphenizi biliyormu.ben acaba diyeyim yapmadığım için mi uyumuyor acaba diye düşünüyorum artık.37 +4 te Doğdu benim bebe.simdi ben 5 aylik olmadı mı diye düşüneceğim onu soracaktım size doktor öylemi dedi

Bilmem neden oyle düşündü.alerji şüphenizi biliyormu.ben acaba diyeyim yapmadığım için mi uyumuyor acaba diye düşünüyorum artık.37 +4 te Doğdu benim bebe.simdi ben 5 aylik olmadı mı diye düşüneceğim onu soracaktım size doktor öylemi dedi
36+5'te doğdu. Alerji durumunu doktoru biliyor. Daha önce diyet denemem oldu, bıraktırdılar. Şu an gastro takibindeyiz. Nörolog ve göz doktoru bize bir ay geriden geliyor gibi düşünün dedi ama çocuk doktoru aşılarını falan doğduğu tarihe göre hesaplayarak yapıyor

36+5'te doğdu. Alerji durumunu doktoru biliyor. Daha önce diyet denemem oldu, bıraktırdılar. Şu an gastro takibindeyiz. Nörolog ve göz doktoru bize bir ay geriden geliyor gibi düşünün dedi ama çocuk doktoru aşılarını falan doğduğu tarihe göre hesaplayarak yapıyor
Ben de diyet yaptim alerji doktoru biraktirdi.ama cok huzursuz uykular bozuldu.iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim.diyet cok zor ama uyuyacaksa yapmaya razıyım

Psikolog Tuğçe Yılmaz var 1.900 ₺ ve 3 haftalık süreci var. Düşünürsen eğer alanının en iyilerinden çünkü aynı zamanda psikolog olduğu için duygusal olarakta bakıyor olaya. İnstadan bir bak dilersen 😇
Arada alsam mı diye düşünüyorum da kendimiz uyku eğitimi verebilir miyiz ki

Hafazanallah. Her güne bir şükür

Biz zengin olduğumuz için sorun olmaz. Tüplü dalış usulü çocuk yapmışım. Lactamil kim köpek ya. Senin kocan gibi gidip 7 (YEDİ) paket alayım mı? Alnıma da "Südüm yedmiyor" yazarım. Kimse kınamaz

Bestlak damla ve Lactamil (sütlü içecekmiş bu) İkisini de bana verdi sütü artırmak ve besleyici yapmak için

Bizim çok benzermiş ya. Beni niye o ka panikletti bu adam. Gidem de kapısına dayanam
En iyisi kafaya hiç bişey takmadığında çocuk kilo alıyor psikolojik rahatlat kendini ☺️

ben de varım. hadi ne yapıyoruz şimdi. eğitimi kim verecek ben paraları sayarım
Diego dur Allahını seversen zaten ortalık karışık
Aslinda cok zor değil ama yapabilir miyiz ki, kendi kendine uyucak çocuk l, bırakıcan aglaya aglaya alisicak mantık bu,
Ya bunu çocuk gelişimciler ve psikologlar önermiyor çünkü aslında olan şey öğrenilmiş çaresizlik diyorlar :KK43:
kız ben nerdeyse açık adres yazcam yeter. daha neyimi istiyonuz 😁
Sen o mesaja geç kaldın. Eski bir soruydu
Kendi bebeklerimizi uyutamiyoruz belki milletinkileri uyuturuz😂
Sloganımız "Terzi kendi söküğünü dikemezmiş" olur 😎

X