- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
Yaşıtlarının ilerisinde değil mi bu çocuk, ondan öyle almıştır adamınCanım 7 paket al ama yanlış ürün alman lazım. Biz aptamil prosyneo 1 kullanıyoruz 0-6 ay. Beyim bey 2 no olandan almış 6-12 ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşıtlarının ilerisinde değil mi bu çocuk, ondan öyle almıştır adamınCanım 7 paket al ama yanlış ürün alman lazım. Biz aptamil prosyneo 1 kullanıyoruz 0-6 ay. Beyim bey 2 no olandan almış 6-12 ay
Bilmem neden oyle düşündü.alerji şüphenizi biliyormu.ben acaba diyeyim yapmadığım için mi uyumuyor acaba diye düşünüyorum artık.37 +4 te Doğdu benim bebe.simdi ben 5 aylik olmadı mı diye düşüneceğim onu soracaktım size doktor öylemi dediHafazanallah. Her güne bir şükür
Biz zengin olduğumuz için sorun olmaz. Tüplü dalış usulü çocuk yapmışım. Lactamil kim köpek ya. Senin kocan gibi gidip 7 (YEDİ) paket alayım mı? Alnıma da "Südüm yedmiyor" yazarım. Kimse kınamaz
Bestlak damla ve Lactamil (sütlü içecekmiş bu) İkisini de bana verdi sütü artırmak ve besleyici yapmak için
Bizim çok benzermiş ya. Beni niye o ka panikletti bu adam. Gidem de kapısına dayanam
Bilmem neden oyle düşündü.alerji şüphenizi biliyormu.ben acaba diyet yapmadığım için mi uyumuyor acaba diye düşünüyorum artık.37 +4 te Doğdu benim bebe.simdi ben 5 aylik olmadı mı diye düşüneceğim onu soracaktım size doktor öylemi dedi
36+5'te doğdu. Alerji durumunu doktoru biliyor. Daha önce diyet denemem oldu, bıraktırdılar. Şu an gastro takibindeyiz. Nörolog ve göz doktoru bize bir ay geriden geliyor gibi düşünün dedi ama çocuk doktoru aşılarını falan doğduğu tarihe göre hesaplayarak yapıyorBilmem neden oyle düşündü.alerji şüphenizi biliyormu.ben acaba diyeyim yapmadığım için mi uyumuyor acaba diye düşünüyorum artık.37 +4 te Doğdu benim bebe.simdi ben 5 aylik olmadı mı diye düşüneceğim onu soracaktım size doktor öylemi dedi
Ben de diyet yaptim alerji doktoru biraktirdi.ama cok huzursuz uykular bozuldu.iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim.diyet cok zor ama uyuyacaksa yapmaya razıyım36+5'te doğdu. Alerji durumunu doktoru biliyor. Daha önce diyet denemem oldu, bıraktırdılar. Şu an gastro takibindeyiz. Nörolog ve göz doktoru bize bir ay geriden geliyor gibi düşünün dedi ama çocuk doktoru aşılarını falan doğduğu tarihe göre hesaplayarak yapıyor
Gastro profesörü önermedi şimdilik diyetBen de diyet yaptim alerji doktoru biraktirdi.ama cok huzursuz uykular bozuldu.iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim.diyet cok zor ama uyuyacaksa yapmaya razıyım
Arada alsam mı diye düşünüyorum da kendimiz uyku eğitimi verebilir miyiz kiPsikolog Tuğçe Yılmaz var 1.900 ₺ ve 3 haftalık süreci var. Düşünürsen eğer alanının en iyilerinden çünkü aynı zamanda psikolog olduğu için duygusal olarakta bakıyor olaya. İnstadan bir bak dilersen
Aynen öyle 2 günle ayda 15 iş yapsa en azından 30 binVay be fiyatlara bak.bildigin uzaktan egitim bile değil.2 gün sadece
En iyisi kafaya hiç bişey takmadığında çocuk kilo alıyor psikolojik rahatlat kendiniHafazanallah. Her güne bir şükür
Biz zengin olduğumuz için sorun olmaz. Tüplü dalış usulü çocuk yapmışım. Lactamil kim köpek ya. Senin kocan gibi gidip 7 (YEDİ) paket alayım mı? Alnıma da "Südüm yedmiyor" yazarım. Kimse kınamaz
Bestlak damla ve Lactamil (sütlü içecekmiş bu) İkisini de bana verdi sütü artırmak ve besleyici yapmak için
Bizim çok benzermiş ya. Beni niye o ka panikletti bu adam. Gidem de kapısına dayanam
Uyku eğitimi işine mi giriyoruz? Ben varımAynen öyle 2 günle ayda 15 iş yapsa en azından 30 bin
Ama artık az alicaklar ya normal bence ya2620 gr doğdu. Yok canım doktor dedi dün kilo alımı azalmış diye
ben de varım. hadi ne yapıyoruz şimdi. eğitimi kim verecek ben paraları sayarımUyku eğitimi işine mi giriyoruz? Ben varım
Aslinda cok zor değil ama yapabilir miyiz ki, kendi kendine uyucak çocuk l, bırakıcan aglaya aglaya alisicak mantık bu,Arada alsam mı diye düşünüyorum da kendimiz uyku eğitimi verebilir miyiz ki
kız ben nerdeyse açık adres yazcam yeter. daha neyimi istiyonuzKulağına söyleyeyim gel
Rahatladım belli edemiyorum. Kilo kompleksi olan doktrlar eqlemesn .s
Haklı bir avuntu. Bende var mesela. İnsan neden diye sorguluyor
KIRMIZILIKUCUKKIZ Nerede ki? Önce kendi yerini söylesin o
Kendi bebeklerimizi uyutamiyoruz belki milletinkileri uyuturuzUyku eğitimi işine mi giriyoruz? Ben varım
Girilebilir mantıklıUyku eğitimi işine mi giriyoruz? Ben varım
Sözde ağlatmadan yapıyorlar uyku danışmanları da bilmiyorum nasıl ağlatmadan yapıyorlarAslinda cok zor değil ama yapabilir miyiz ki, kendi kendine uyucak çocuk l, bırakıcan aglaya aglaya alisicak mantık bu,
Diego dur Allahını seversen zaten ortalık karışıkben de varım. hadi ne yapıyoruz şimdi. eğitimi kim verecek ben paraları sayarım
Ya bunu çocuk gelişimciler ve psikologlar önermiyor çünkü aslında olan şey öğrenilmiş çaresizlik diyorlarAslinda cok zor değil ama yapabilir miyiz ki, kendi kendine uyucak çocuk l, bırakıcan aglaya aglaya alisicak mantık bu,
Sen o mesaja geç kaldın. Eski bir soruydukız ben nerdeyse açık adres yazcam yeter. daha neyimi istiyonuz
Sloganımız "Terzi kendi söküğünü dikemezmiş" olurKendi bebeklerimizi uyutamiyoruz belki milletinkileri uyuturuz
Ne kadar acı aslında. 'İstediğim kadar ağlayayım annem beni almayacak'' algısı oluşuyor. Anneden beklentisi kalmıyor ve guveni sarsılıyor.Aslinda cok zor değil ama yapabilir miyiz ki, kendi kendine uyucak çocuk l, bırakıcan aglaya aglaya alisicak mantık bu,