2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar yardıımm, biliyosunuz mama ve biberon reddimiz var, sadece anne sütüyle de 500 küsür gr almış, dr yetersiz bulduğu için kaşık mama ver uyumadan önce dedi. Hipp in yulaflı ya da pirinçli mamasını önerdi. Şimdi ana yüreği tabi o hazır kavanoz mamaya elim gitmedi bi türlü vermek gelmedi içimden, holle ve hipp in organic pirinç ununu ve yulaf ununu aldım, evde kendi sütümle karıştırıp vermek istiyorum, bi yandan da çok korkuyorum, ya kabız olursa ya da kusarsa diye. Daha 17+4 haftalığız. 2 çocuklu analar, daha önce kaşık maması verdiniz mi diğer bebelerinize, tarifiniz var mı

Aslında 4. Ayda normal 500 gram niye mama önerdi ki

500 normal değil mi

Ama zaten aydan aya kilo alımları da azalıyor. Daha fazla almasını istiyor demek ki :/
Evet, 1 yaşına kadar ameliyat görünmüyor ama yine de acil bişey olursa diye kilo aldırmak istiyorlar, çünkü zayıf ve küçük bebekleri ameliyat etmek daha zormuş. Bir de çabuk yorulduğu için güçten düşsün istemiyor. Ara sıra tuz yalat dedi mesela, kullandığı ilaçlar mineral kaybı yapıyormuş, halsiz kalmasın tuzdan alsın mineralini dedi.

Emikliyoruz sızıyor ama öyle böyle değil kollar kafa gıdık . Yerine bırakıp gidiyorum 5dk sonra eheee veheeee . Nasıl oluyor bu yahu
Bunların hepsi uyku gerilemesinden oluyor artık buna eminim.
3. Ayda 500,4. Ayda 640 gram aldı normal buldu doktor. Kaşık maması 4. Aydan sonra veriliyor suya karıştırıp verdim ben oğlumda 6 aydan sonra öyle yapabilirsin sende. Hatta kızımda yine 6 aydan sonra gece yatarken vereceğim hem doyurucu hem besleyici. Yanliz kavanozda değil o kaşık maması, kutuda satılıyor toz mama

Ah kuzum benim. Hızla toparlanır inşallah. Hiç ameliyata gerek bile kalmadan iyileşsin, sütün şifa olsun annesi
Bunu hediye olarak kim aldı

Doktorunu dinle canım , güveniyorsan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…